Центр пропаганди інформує


Відлуння війни.

Всі ми знаємо про сумнозвісні події часів Великої вітчизняної війни. Скільки горя та страждання вона принесла нашому народу тай усьому людству вцілому. Війна минула, проте згадки про неї залишилися, і не лише у сумних спогадах.

На території нашого краю й надалі продовжують мати місце все частіші випадки виявлення вибухонебезпечних предметів, як безпосередніх очевидців тих буремних подій.

З початку року на території області було виявлено 21 небезпечну знахідку, з яких: дві авіабомби, сім артснарядів, шість гранат, п’ять мінометних мін та один вибухівник. Знахідки дуже занепокоюють керівництво ГУ МНС в області адже на вулиці весняно-літній період, і відповідно пора активних земляних сільськогосподарських робіт, що збільшує ризик знаходження на присадибних ділянка неприємних подарунків відлуння війни, а розом з тим від цих знахідок гинуть люди.

Тому центр пропаганди ГУ МНС в Рівненській області застерігає вас шановні громадяни та надає корисні поради, які допоможуть не розгубитися, оцінити ситуацію та правильно діяти при виявленні вибухово небезпечних предметів.

Отже, якщо трудячись у себе на городі, присадибній ділянці чи дачі, вам таки довелося знайти щось схоже на снаряд, бомбу, міну чи гранату:

• негайно припиніть будь-які роботи і ні в якому разі не зачіпайте предмет;

• обгородіть місцезнаходження, нікого не допускайте до небезпечної знахідки, для чого разом з місцевими жителями організуйте чергування до прибуття відповідних служб;

• негайно повідомте оперативно-рятувальну службу за номером 01, а також міліцію, мед. службу та огани місцевого самоврядування.

Запамятайте, що лише правильні дії зможуть запобігти нещасним випадкам.

З повагою, Світлана Мичко Старший інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області

  ЦП інформує  
  Акція "Герой року"  
  Програма уряду  
  Головна сторінка  
  Контакти  
-----------------
  Керівництво  
  Про Управління  
  Обласні підрозділи  
  Районні підрозділи  
  Історична довідка  
  Навчальні заклади  
  Телефонний довідник  
  Статистика  
  Оперативні дані  





Розробка та підтримка
= ЦТС та IТ м.Рівне =