НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001


since 28.04.2000
since 3.06.2004




Архив



Хорошие окна



286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
ХТО СТОЇТЬ ЗА ПРИВАТИЗАЦІЄЮ БУДИНКУ ПОБУТУ ПО СОБОРНІЙ? Імена майбутніх мультимільйонерів незабаром стануть відомі вінничанам
№42 вiд 11 жовтня 2006 р.

  • ГЕНЕРАЛЬСЬКИЙ БУДИНОК ВСЬОГО ЗА 300 000 ГРН. і "діамантовий гадючник", в якому знайдено "компроміс" - таємниці за сімома замками "відкритої" влади
    Нові та історичні будинки, земля та дороги – питання про розподіл, приватизацію та викуп нерухомого майна Вінниці займають левову частку на кожній міській сесії та засіданні виконкому. То що у Вінниці ще залишилось, і що вона найближчим часом планує віддати у приватні руки?

  • ЖУРНАЛІСТКУ ЗВИНУВАТИЛИ… У "РОЗПОВСЮДЖЕННІ ІНФОРМАЦІЇ" І ВИГНАЛИ З ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ. На думку двох членів земельної комісії, вона мала запитати у них дозволу, щоб... виконувати свої професійні обов'язки
    На думку двох членів земельної комісії, вона мала запитати у них дозволу, щоб... виконувати свої професійні обов‘язки.

  • 10 МІЛЬЙОНІВ ЄВРО ОТРИМАЄ ВІННИЦЯ, а Гройсман в опозицію не піде
    Чи готова Вінниця до зими? Це перевіряв міський голова Володимир Гройсман разом з Жан-Люком Поже, керівником проекту «Сприяння регіональному розвитку в Україні». Пан Поже — спеціаліст з надання консалтингових послуг для Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).

  • СЬОГОДНІ НАЗВУТЬ ЦІНУ ГАЗУ. Наступна зустріч - з силовиками та суддями
    Вже третій тиждень у Президента — новий склад Секретаріату. І, схоже, ця команда прийшла працювати серйозно. Принаймні, голови ОДА відчули її жваві і конкретні кроки.

  • ТЕЩА ХОТІЛА ВИКИНУТИСЬ З 5-ГО ПОВЕРХУ ЧЕРЕЗ ЗЯТЯ?
    Минулого тижня мешканці Старого міста, що в обласному центрі, стали свідками того, як на п'ятому поверсі одного з дев'ятиповерхових будинків у вікні опинилась старенька жінка. Як повідомили в ГУМНС України у Вінницькій області, бабця сиділа на підвіконні, звісивши донизу ноги, і лякала сусідів, що вчинить самогубство.

  • ЯК 13-РІЧНОГО "ШУМАХЕРА" ПОСТРІЛАМИ ЗУПИНЯЛА МІЛІЦІЯ
    13-літній житель с. Лука-Мелешківська у Вінницькому районі надовго запам'ятає вечірні гонки за участю міліції і справжньою стріляниною. Малолітній автолюбитель з дозволу свого діда сів за кермо його «Москвича» і поїхав за продуктами у магазин, що знаходився в кілометрі від будинку. По дорозі він підібрав 18-літнього сусіда.

  • НА ЩЕТИНІНА "НАЇХАЛИ" СУСІДИ, а Щетинін "наїхав" на елітних бомжів
    Останнім часом «помаранчевий локомотив» — екс-депутат Вінницької міськради Сергій Щетинін — особливо не світиться, не бере участі в політичних рухах та коаліціях, але лист-скарга його 15 сусідів викликав відомого «революціонера» на першу за останній час щиру і відверту… розмову.

  • ГУБЕРНАТОР КУПИВ НА ЯРМАРКУ БУКЕТ КВIТIВ I ПIВКIЛОГРАМА МЕДУ
    Новий проект — осінній ярмарок врожаю «Подоляночка», присвячений 75-річчю області, — започаткувала Вінницька облдержадміністрація разом з обласною і міською радами.

  • НЕМОВЛЯТA ПОТРАПИЛИ У АВАРІЮ. 9-місячна Вероніка - у комі. Батько іншої дівчинки, прапорщик міліції - загинув
    Трагедія сталась 5 жовтня о 12.20 на автошляху біля с. Радівка Калинівського району. У авто їхало дві сім'ї із дівчатками — 9 та 14 місяців, всі родом із Козятина. Керував «Жигулями» 34-річний прапорщик міліції, міліціонер-водій Козятинського відділу Державної служби охорони ВДСО при УМВС України у Вінницькій області.

  • ДВОХ ЧОЛОВІКІВ ЗБИЛИ АВТО І ЗНИКЛИ
    6 жовтня в с. Сестpинiвка, що в Козятинському районі, на узбiччi доpоги з чеpепно-мозковою тpавмою голови виявлено тpуп 46-річного мiсцевого жителя. Невідомий водій на невстановленого типу транспортному засобі зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

  • ТІЛЬЦЕ НОВОНАРОДЖЕНОЇ ДІВЧИНКИ ЗНАЙШЛИ У КУЩАХ ПОБЛИЗУ СТАВУ. Правоохоронці вирахували матір дитини, але поки що не коментують усі подробиці цього випадку
    Минулого тижня у селі Комунарівка Калинівського району стався випадок, який, на жаль, за останні місяці в області трапляється не вперше. Поблизу ставу у гілляках лежало мертве немовля. Чому і як воно там опинилось – з’ясовував наш кореспондент.

  • ДО КІНЦЯ РОКУ КОМУНАЛЬНІ ТАРИФИ БУДУТЬ ЗНИЖЕНІ. ТАКОЇ ДУМКИ ДОТРИМУЄТЬСЯ СОЦІАЛІСТ ІВАН БОНДАРЧУК
    Вінничани, які надали українським соціалістам путівку до парламенту, сьогодні, чесно кажучи, шоковані. Бо позиція народних обранців по багатьох життєво важливих для населення питаннях, якось йде урозріз із соціальним захистом.

  • СТИХІЙНИК ОБЛИВ БЕНЗИНОМ МІЛІЦІОНЕРА. Так закінчилось "виселення" торгівців на Водоканалі
    Минулого тижня у Вінниці стався черговий скандал із представниками стихійної торгівлі. Ще пам’ятають вінничани пікетування мерії «смугастим рейсом», самопідпал на знак протесту представниці «стихійників» – Ярослави Нешти.

  • Григорій Заболотний: "ДІДІВСЬКИМИ МЕТОДАМИ ОБЛАСТЬ НЕ ПІДНІМЕМО, ЖИТТЯ ВИМАГАЄ ВІД ВЛАДИ БУТИ СУЧАСНОЮ І ПРОФЕСІЙНОЮ"
    Розмови про адміністративно-територіальну реформу як засіб вирішення проблем місцевого самоврядування, так і не знайшовши підтримки суспільства, потроху вщухли. Однак, пошуки нових форм і методів організації життя територіальних громад продовжуються. Про те, як вони відбуваються на Вінниччині – розмова з головою обласної ради Григорієм Заболотним.

  • ТРИ МІШКИ ІЗ ЛЮДСЬКИМИ КІСТКАМИ НАКОПАЛИ МАРОДЕРИ, ШУКАЮЧИ ЗОЛОТО В ЄВРЕЙСЬКОМУ ПОХОВАННІ У ПОГРЕБИЩІ
    57-річний харків'янин Ігор Кац перший забив тривогу про факти мародерства, які здійснили невідомі на місці масового поховання євреїв у Погребищі. Сюди Ігор Петрович, голова харківської громадської організації «Пам'ять Холокост», приїздить щороку, аби відвідати могилу своїх бабусі та дідуся, розстріляних 19-23 жовтня 1941 року. Тоді на цьому місці було розстріляно понад 2,5 тисячі євреїв.

  • ЛИШЕ 30% БЮДЖЕТУ МАЄ ПРАВО РОЗПОРЯДЖАТИСЬ ОБЛАСТЬ
    Для територіальної громади одне з найбільш болючих питань — бюджет. І проблеми є не лише у створенні нового, а у бюджеті 2006 року. Наприклад, подорожчання тарифів не були враховані в обласному та практично у всіх місцевих бюджетах Вінниччини і для покриття різниці, за підрахунками спеціалістів, необхідно 25 млн. грн. Посадовці шукають, де взяти ці кошти, а разом з тим — як вирішити проблемні питання головного фінансового документа наступного року.

  • ЧЕРЕЗ СВАРКУ СУСІДКА ВИЛИЛА МАЗУТ У КРИНИЦЮ?
    Зранку Наталя Тимошенко пішла по воду до криниці. На їхній вулиці ця криниця стоїть вже років 50, і нею користувалась всі жителі вулиці Куйбишева села Жабокрич Крижопільського району. Але відколи у селі протягнули водопровід, криниця була у нагоді тільки трьом сім'ям.

  • "НЕВЖЕ МЕНІ АЛЬОШУ НА МАЙДАНІ ЗАЛИШИТИ?.." Бабуся сама виховує 12-річного онука з ДЦП
    До редакції прийшла бабуся 12-річного Альоші. Своїм болем та проблемами вона вирішила поділитися з усіма читачами.

  • ХТО СТОЇТЬ ЗА ПРИВАТИЗАЦІЄЮ БУДИНКУ ПОБУТУ ПО СОБОРНІЙ? Імена майбутніх мультимільйонерів незабаром стануть відомі вінничанам
    Доля Будинку побуту по Соборній, кінотеатрів «Росія», «Мир», ім. Коцюбинського, «Жовтневий» і ще ряду великих об'єктів останніми роками приковує увагу громадськості Вінниці. Адже всі ці споруди свого часу були побудовані за рахунок платників податків і знаходилися у комунальній власності. Сьогодні ці об'єкти переходять до приватних рук. Інша річ, скільки грошей отримала громада.

  • "ЗА 5 ГРИВЕНЬ 8 ТАКСИСТІВ БИЛИ МОГО СИНА. А У ЙОГО ДРУГА ВОДІЙ ВИСТРЕЛИВ З ПІСТОЛЕТА"
    «Це сталося наприкінці серпня. Мій син Дмитро із приятелем сіли в таксі у Калинівці. Звідти мали їхати до села Байківка. Приїхавши в село, вони, знаючи, що проїзд коштує 15 гривень, почали розраховуватися із таксистом. Водій таксі став вимагати ще 5 гривень. Але у хлопців при собі не було більше грошей. Вони попросили таксиста під'їхати до дому, аби там взяти гроші. Це приблизно метрів 300.

  • ЗА КВАРТИРУ ПЛАТИТИМУТЬ ПРОДАВЦІ, А НЕ ПОКУПЦІ? В Україні запроваджуються нові правила розрахунку з ріелтерськими компаніями
    До цього часу життям був встановлений закон — послуги ріелтеру (3-4%) за куплене житло платить покупець. Здавалося, якщо людина має гроші, щоб купити квартиру, то вона може розрахуватися з маклерами.

  • КОМБАЙНЕР ЗГОРІВ У КАБІНІ
    49-річний Михайло Вергелес з села Кошаринці Барського району все життя пропрацював механізатором і що таке комбайн знав більше, ніж добре. Того дня він збирав урожай на полях у селі Мартинівка.

  • У 100-РІЧНІЙ "ТІМІРЯЗЄВЦІ" ПОНАД 500 ТИСЯЧ КНИГ. 55 тис. з них - рідкісні
    Хоча свого часу письменник Михайло Коцюбинський, гласний Вінницької думи, відмовлявся підписати протокол про створення бібліотеки. Боявся, що там буде «хлам».

  • ЯК ЗА 30 ГРИВЕНЬ ВПІЙМАТИ ДИВЕРСАНТА? ДНЯМИ МОЖНА БУЛО ЗНЯТИСЬ У МАСОВЦІ ФІЛЬМУ "СМЕРШ"
    – З цим кіно ситуація проста до банальності – поїхали з друзями відпочивати в Сокілець, а там вибухи, світять софіти, вівчарки за диверсантами бігають. Ну, і нас взяли в масовку, – розповіли про свій дебют у великому кіно вінничани Віктор, Вова, Леонід та Сергій.

  • НА ВІННИЧЧИНІ - 12 ТИСЯЧ 970 ІНВАЛІДІВ. Майже 10 тисяч з них - віком від 14 до 35 років
    Саме для них відкрили обласний центр соціальної реабілітації «Обрій».

  • ОЛЕНА ВІТЕНКО НЕ ВИСТАВЛЯЛА СВОЮ КАНДИДАТУРУ
    Аналіз рейтингу Олени Вітенко як лідера партії перед проведенням обласної партконференції показав, що вона перемагає, якщо виставить свою кандидатуру. Але у зв’язку з великим завантаженням законотворчою діяльністю і попередньо узгодивши своє рішення з керівництвом партії, вона не виставляла свою кандидатуру на голову обласної парторганізації «ВО» Батьківщина».

  • "ГРОЙСМАН - ЗАПЕВНИВ, ЦАРЕНКО - ВІДМОВИВ... Хто ж керує Вінницею?"
    «Так вже ведеться, що у скруті ми шукаємо розради у «33-му каналі», газеті, в котру люди вірять, бо вона єдина правозахисниця на обласному просторі друкованих видань.

  • "ХТО ПІДМИНАЄ ПІД СЕБЕ АПТЕКИ?" Відкритий лист асоціації аптечних підприємств області Вінницькому міському голові
    Підприємства фармацевтичної галузі м. Вінниці протягом всього періоду існування нашої держави успішно виконують завдання забезпечення населення лікарськими засобами та товарами медичного призначення, надання висококваліфікованої консультативної допомоги фармакологічного спрямування. Розгорнута мережа роздрібної аптечної торгівлі максимально наближена до споживача, цілком задовольняє його потреби і завдяки здоровій конкуренції утримує рівень націнок, нижчий встановленого законодавчими актами органів місцевого самоврядування. Будучи прибутковою, галузь робить вагомий податковий внесок у місцевий бюджет, надає відчутну благодійну допомогу грошовими коштами та лікарськими засобами лікувальним закладам, Фонду допомоги дітям, управлінню соціального захисту населення, організації інвалідів, ветеранів війни та Збройних сил України і іншим установам.

  • "РАБИНЯ БОЖА ЗАГУБИЛА СОВІСТЬ, а, може, жалкує за торішнім снігом!"
    Після публікації у «33-му каналі» листа «Той священик катував мою доньку» до редакції звернулася мати отця Ростислава.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 42

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21


    Украинская баннерная сеть