This version of the page http://www.uhradio.com.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
УХ Радіо 101.1 fm (Тернопіль) - справді УКРАЇНСЬКА хвиля :)

Новини УХ Радіо






додати кнопку





Місцеві новини від УХ Радіо   
16.10.2006

Тернопільський міський центр соціальних служб буде проводити посвяту у волонтери
Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді буде проводити посвяту у волонтери. Посвята проходитеме 18 жовтня о 13.00 в приміщенні Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мета заходу – популяризація та сприяння розвитку волонтерського руху в Україні. Буде проводитись також телефонна лінія на тему: „Волонтерський рух на Тернопіллі” з директором Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяною Горбоніс о 14 годині, за телефоном 43 31 00.

На честь командира УПА Романа Шухевича відбулась акція „Червона калина”
13 жовтня біля Пам’ятного Хреста на честь командира УПА Р.Шухевича ( узлісся берега річки Збруч біля с.Гуків, Чемеровецького району, Хмельницької області) відбулась громадсько-патріотична акція „Червона калина”. Збір учасників делегацій відбувся на автошляху Чемерівці – Скала-Подільська біля місця, де почалась урочиста хода до Пам’ятного Хреста. У програмі акції відбулась вистава за п’єсою В.Фольварочного „Паска”, а також тематична програма: ”Дух ваш козацький – невмирущий, а воля – святе знамено!”

Конкурс з продажу пакета акцій ВАТ "Тернопільський радіозавод "Оріон" не відбувся
Конкурс з продажу пакета акцій ВАТ "Тернопільський радіозавод "Оріон" не відбувся. Рішення про проведення наступного конкурсу і умови, на яких він пропонуватиметься до продажу будуть визначені конкурсною комісією регіонального відділення відповідно до чинного законодавства. Щодо початкової ціни, то вона визначатиметься по-новому, бо термін дії попередньої оцінки закінчився. Наступного разу пакет акцій ВАТ "Тернопільський радіозавод "Оріон" виставлятиметься на продаж у 2007 році.

На вулиці Руській з квартири вкрали взуття
Крадії використовують будь-яку можливість, щоб скоїти крадіжку. Увечері 10 жовтня з помешкання на вулиці Руській у Тернополі було викрадено мобільний телефон, взуття та верхній одяг. Оперативники карного розшуку затримали злодійку - раніше судиму жительку міста Суми. Про це повідомляє УМВС України в Тернопільській області.

В Тернополі пройшов Всеукраїнский фестиваль молодіжного мистецтва “Нівроку”
14-15 жовтня в Тернополі в черговий раз пройшов Всеукраїнский фестиваль молодіжного мистецтва “Нівроку”. Починаючи з 1991 року фестиваль є візитною карткою Тернополя, адже збирає найкращі українські гурти. Цього року працювала денна сцена, яка була розташована на “Козацькому острові”, в парку “Топільче”. На центральній алеї парку "Топільче" була розташована “Вечірна сцена”, на якій впродовж двох днів приймали участь гості фестивалю. Показові бої клубу лицарів відбулись на "Козацькому острові" в парку "Топільче". За участю Тернопільських та Львівських команд пройшли також змагання із екстримальнихвидів спорту. Цього року Тернопіль на фестивалі представляли гурти "Бульдозер", "Ковчег", та улюбленці публіки, гурт “Холодне сонце”. Також своїми виступами порадували гості із всієї України: "Фліт" (Івано-Франківськ), "Борщ" (Київ), "Ot Vinta" (Рівне) та інші.

У Заліщиках відкрито пам’ятник Степану Бандері
У неділю, 15 жовтня, в Заліщиках відбулося урочисте відкриття пам’ятника Провідникові ОУН Степану Бандері. Учасники урочистостей з нагоди відкриття пам’ятника Бандері схвально сприйняли факт підписання Президентом України Указу „Про всебічне вивчення та об’єктивне висвітлення діяльності українського визвольного руху та сприяння процесу національного примирення”, зокрема ту частину документу де йдеться про потребу розробити законопроект про український визвольний рух 20 – 50-х років XX століття, статус і соціальний захист його учасників, в якому, зокрема, передбачити визнання діяльності організацій, які боролися за Українську самостійну соборну державу у 20 – 50-х роках XX століття, українським визвольним рухом.

В області буде відзначено День білої тростини, який є Міжнародним днем незрячих
В області буде відзначено День білої тростини, який є Міжнародним днем незрячих. Міжнародний день білої тростини у світі відзначають 15 жовтня. Тисячі людей у цей день серцем і душею прилучаються до важкої долі сліпих та слабозорих своїх співвітчизників. На Тернопільщині таких майже 2 тисячі, в Україні – 50 тисяч, у світі – 50 мільйонів. З нагоди Міжнародного дня білої тростини Тернопільський обласний навчально-інформаційний центр “Біла тростина” та Тернопільський НКП МВСШ для сліпих та слабозорих запрошують до участі в громадській культурно-мистецькій акції “Не одні Ви у великім світі”. Акція відбудеться 17 жовтня о 13 год. в культурно-мистецькому центрі “Дозвілля” за адресою вул. Ак.Студинського, 13 (Березовиця).

У Зарваниці проходить історична зустріч Католицьких Єпископів Європи Східних Церков
У Зарваниці проходить історична зустріч Католицьких Єпископів Європи Східних Церков. Зустріч триватиме до 19 жовтня. У ній візьмуть участь 40 єпископів, а також інші поважні гості, серед яких Патріарх Антіохії – Григорій ІІІ. Єпископи з Греції, Болгарії, Чехії, Словаччини, Румунії, Італії, Франції, Польщі, Угорщини та України зустрінуться з молитовною та робочою ціллю для кращого пізнання та духовного обміну. Робочі та конференційні сесії відбудуться у Марійському Духовному Центрі Зарваниця. Натомість, Богослужіння будуть відслуженні у різних Святинях Тернопілля.

У Тернополі відбувся семінар, на якому обговорювали транспортну політику на 2007 рік
13 жовтня у м. Тернополі, за ініціативи Тернопільської міської ради та Національного університету "Львівська політехніка", відбувся регіональний науково – практичний семінар на тему: "Першочергові заходи по вдосконаленню пасажирсько-транспортних систем обласних центрів Західного регіону України та транспортна політика на 2007 р.". Учасники семінару прийняли рішення направити свої пропозиції по вдосконаленню транспортного законодавства та механізмів його реалізації в Міністерство транспорту та зв’язку України. Для забезпечення взаємодії управлінь транспорту обласних центрів подібні зустрічі планується проводити щоквартально.



жовтень 2006
ПнВтСрЧтПтСбНд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
<<  <  •  >  >>

Використання новин повністю чи частково - лише з використанням посилання на УХ Радіо 101.1 fm


Мар"яна Маєвська





Подивитись у студію >>



"З відомими за кавою"



Задайте своє запитання гостю програми!

Я відпочив цього літа:
Прекрасно!
Ще не встиг...
Можу про це хіба помріяти



результати

Усі права застережено © "УХ Радіо" 101.1 fm © Designed by
Slay Inc.