This version of the page http://www.uhradio.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
УХ Радіо 101.1 fm (Тернопіль) - справді УКРАЇНСЬКА хвиля :)

Новини УХ Радіо






додати кнопку





Про нас   
.. про нас .. контакти .. вебмайстрам ..



Вперше радіостанція "УХ Радіо" з'явилась в радіопросторі області 20 грудня 1998 року.

В 2003 році "Українській Хвилі" було присуджено звання "Найкращий засіб масової інформації".

За підсумками IІІ щорічного Тернопільського обласного рейтингу підприємницьких ініціатив "Молодь обирає найкраще", молоді люди в 2004 році найкращою серед місцевих радіостанцій визнали саме "УХ Радіо", колектив було оголошено переможцем в номінації "Слухай своє".

За результатами моніторингу виходу україномовного продукту в ефірі кращою визнано роботу дирекції "УХ Радіо".

Ефір "Ух-радіо" 101ФМ спрямований на задоволення потреб усіх вікових категорій тернополян. Тридцять відсотків ефіру займають всеукраїнські хіти, решту ж - галицька музика та пісні тернопільських виконавців. Галицька весільна музика - одна з "родзинок" "УХ-радіо". Як з'ясувалося, пісні такого жанру не транслює більше жодна радіостанція.

В пісенний ряд органічно вплітаються тематичні, просвітницькі передачі, радіозабави, взявши участь у яких слухач має нагоду отримати цікаві призи. Зокрема потрібно відзначити історичну науково-пізнавальну програму "Відгомін минулого" про Україну, Тернопіль та Тернопільську область, що значно підвищує обізнаність мешканців Тернопілля про Батьківщину та рідний край.

Теми виховання дітей піднімає передача "Мама і Я", духовний аспект оновленої радіохвилі заповнений прямими трансляціями з Кафедрального собору Непорочного зачаття пресвятої Богородиці, які проводяться за допомогою новітніх технологій. У будні віруючі можуть послухати службу Божу з 7 до 8 години ранку, а в неділю для них транслюється двогодинне ранкове богослужіння. Саме ця передача отримала духовне благословення Ієрарха Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ Михаїла Сабриги.

"Ух-радіо" 101ФМ надає ранковий ефір у вихідні дні для роботи студії "Світанок", це ще один крок направлений на підтримку української духовності та укріплення християнської віри.


р/р: 26009055100834 в ТФ КБ "Приватбанк", МФО 338783, Код 31994907, Св. №26747036. Код пл. ПДВ 319949019188.

Свідоцтво про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, видане Торгово-реєстраційною палатою Тернопільської міської ради, про що зроблено запис 4 червня 2002 року в журналі обліку реєстраційних справ за номером 25349301Ю0020132.

Ідентифікаційний код суб'єкта підприємницької діяльності в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України 31994907.


Мар"яна Маєвська





Подивитись у студію >>



"З відомими за кавою"



Задайте своє запитання гостю програми!

Я відпочив цього літа:
Прекрасно!
Ще не встиг...
Можу про це хіба помріяти



результати

Усі права застережено © "УХ Радіо" 101.1 fm © Designed by
Slay Inc.