This version of the page http://www.nasheradio.net/program.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ

 



 

 


По буднях з 6.00 до 10.00
на "Нашому радіо":

щогодини - тричі- інформаційна
служба "Нашого радіо" інформує про
останні події суспільства, економіки
та політики;
щогодини - тричі - прогноз погоди
для всієї країни;
щогодини - тричі - кожен слухач має
можливість взяти участь в цікавих
вікторинах та розіграшах, які
поєднують в собі як пізнавальні, так
й ігрові складові.



По буднях з 10:00 до 14:00
в ефірі "Нашого радіо"
Сергій Лановий



По буднях з 17.00 до 20.00
на "Нашому радіо"
Юрій Калашніков


Ранкове шоу на "Нашому радіо"
Жанр: інформаційно-розважальне шоу для всієї родини
Час виходу програми: будні з 06:00 до 10:00
Короткий опис програми:
У кожної родини нашої країни є тепер чудова нагода прокинутись із посмішкою на обличчі завдяки ранковому шоу на "Нашому радіо". Ранкове шоу на "Нашому Радіо" - це програма, що розпочинає день наших слухачів. З нею приємно прокидатися, оскільки ведучі - Тетяна Лозова та Андрій Байда з радістю діляться з усіма веселим настроєм, найсвіжішою інформацією та приймають в свою компанію тих, кому подобається гарна українська та російська музика, тих, хто розуміється на дотепних жартах, тих, хто цікавиться життям України, тих, хто обожнює приємні сюрпризи. Щогодини - тричі - інформаційна служба "Нашого радіо" інформує про останні події суспільства, економіки та політики. Щогодини - тричі - прогноз погоди для всієї країни. Щогодини - тричі - кожен слухач має можливість взяти участь в цікавих вікторинах та розіграшах, які поєднують в собі як пізнавальні, так й ігрові складові. А крім того, протягом усіх чотирьох годин ранкового шоу ведучі озвучують те, про що говорить вся країна, та те, що цікаво знати.

Третій зайвий
Жанр: інтерактивний розіграш
Час виходу програми: будні 06:10, 07:10
Короткий опис програми: Третій зайвий - інтерактивна програма, в якій слухачам пропонується проявити свою ерудицію та обізнаність щодо подій, які відбувалися, або могли б відбутися, в цей день колись в минулому. Ведучі оголошують три факти (події), два з яких - мали місце в історії, а один був вигаданий. Таким чином слухач має назвати та відкинути зайвий - третій варіант.

Обережно - діти
Жанр: інтерактивний розіграш
Час виходу програми: будні 06:30, 07:30
Короткий опис програми: "Обережно - діти" - інтерактивна програма, в якій слухачам пропонується назвати слово, яке описують діти. Гравець, прослухавши дитяче бачення всім відомих слів, має назвати, про що говорили діти. У випадку правильної відповіді гравець отримує приз.

Зарядка
Жанр: інтерактивний розіграш
Час виходу програми: будні 06:50
Короткий опис програми: "Зарядка" - інтерактивна програма, в якій слухачам пропонується погодитися чи не погодитися з трьома твердженнями ведучого. Після того, як гравець оголошує свою позицію, ведучий дає правильний варіант відповіді та доповнює його аргументами. У випадку якщо усі відповіді слухача збігаються з правильними відповідями, гравець отримує приз.

І бутерброд
Жанр: інтерактивний розіграш
Час виходу програми: будні 07:50
Короткий опис програми: "І бутерброд" - інтерактивна програма для дітей, в якій гравці, після опису ведучим необхідних і характерних саме для цієї професії речей, мають назвати фах людини.

Факти по краплі
Жанр: пізнавально-розважальна рубрика
Час виходу програми: будні 10:18, 12:18, 14:18, 16:18, 19:18
Короткий опис програми:
Відтепер Ви можете не тільки насолоджуватися приємною музикою Вашої улюбленої радіостанції "Наше Радіо", але й взяти участь у захоплюючій вікторині "Факти по краплі". "Факти по краплі" - це найпростіший і веселий спосіб перевірити, наскільки Ви ерудовані в різних областях знань, відчути смак перемоги й одержати приз

Територія футболу
Жанр: інформаційно-спортивна програма
Час виходу програми: будні 19:35
Короткий опис програми: футбольні новини до Чемпіонату світу 2006.

Дикий мед
Жанр: шоу
Час виходу програми: четвер 21:30
Короткий опис програми: Програма представляє рейтинг-шоу красивого життя столиці, розповідає про найвизначніші події культурного життя країни для того, щоб кожен із слухачів «Нашого радіо» зміг сміливо назвати себе гурманом життя. Філософія «Дикого меду» така: озирнись навколо, побач незвичне, побач приємне і насолоджуйся цією миттю, миттю дотику до красивого, культурного та інтелігентного. В програмі низка цікавих репортажів від Надії Рехтіної, а також гості, з якими ми говоримо на теми, що не заважають ні на кухні, ні в авто, але спонукають замислитися кожного, що насправді щастя — то саме життя, яке, безперечно, прекрасне.

Хіт-парад "Знай наше!"
Жанр: національний хіт-парад
Час виходу: неділя з 11:00 до 13:00
Короткий опис програми:
Щодня в ефірі "Нашого Радіо" звучать пісні-учасниці хіт-параду у виконанні виключно українських співаків. Протягом години після цього на гарячій телефонній лінії відбувається голосування за кожну конкретну композицію. В результаті в неділю у двогодинному музично-інформаційному марафоні презентуються підсумки голосувань, звучать пісні-переможці та презентуються музичні новинки, які потрапляють до хіт-параду, подаються новини та інформація із сфери шоу-бізнесу.

Обсерваторія
Жанр: інформаційно-розважальне ток-шоу
Час виходу програми: неділя з 17:00 до 18:00
Короткий опис програми: "Обсерваторія" - це не фабрика, що штампує одноденних "зірок". Це творчий полігон, на якому "Наше радіо" випускає у всеукраїнський ефір нових виконавців та нові групи. Ми даємо можливість новим іменам в поп-музиці засвітити свою зірку, а аудиторії вирішити - наскільки представлений учасник має право залишитися на небосхилі сучасної української культури та в світі шоу-бізнесу України.


У суботу з 06.00 щогодини
на "Нашому радіо"
прогноз погоди



На вихідних з 11:00 до 16:00
на "Нашому радіо"
Вікторія Хмельницька



На вихідних з 21:00
на "Нашому радіо"
Сергій Баюн


 
 
  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.