This version of the page http://www.nasheradio.net/abouts1.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ

 



 

 






Майже десять років тому в Україні з'явилася радіостанція, що своїм ефіром об'єднала всіх українців, в якому б куточку нашої Батьківщини вони не жили і куди б вони не мандрували рідними просторами. Цією радіостанцією була і залишається сьогодні найближча станція "Наше радіо" - найбільша мережева радіостанція України.

Кожен свій день на одній хвилі з нами розпочинають понад п'ять мільйонів наших співвітчизників, що проживають у більш, ніж 300 українських містах. Вмикаючи свій приймач, вони передусім насолоджуються музикою, яка лунає в нашому ефірі, а це найповніша колекція кращих пісень українських та російських виконавців. Музичне наповнення "Нашого радіо" серед інших радіостанцій вирізняється найбільшим відсотком українських пісень в ефірі.

"Наше радіо" - розважальна FM-станція, яка має власну інформаційну службу , що працює за світовими стандартами журналістики. Щогодини понад 30 наших кореспондентів з усіх областей України повідомляють нашим слухачам найважливіші новини, щоб кожен з вас міг з впевненістю сказати: "Я тримаю свою руку на пульсі країни".

Коли б ви не ввімкнули свій приймач: протягом робочого дня, ввечері чи на вихідних, щоб ви не робили в цей час: збиралися на роботу, навчання чи просто відпочивали - наш ефір додасть бадьорості та змусить вас посміхнуться навіть, якщо за вікном негода.

"Наше радіо" слухають усією родиною. Пізнавальні програми для дітей, обговорення найактуальніших питань сьогодення, інформаційні та розважальні рубрики разом з дотепними ведучими "Нашого радіо" дадуть вам позитивний заряд емоцій на цілий день.

Нам приємно, що нашу роботу цінять та відзначають колеги, засвідчуючи своє визнання нагородами та дипломами: за кращий пізнавально-розважальний ефір, кращі музичні та інформаційні програми, радіопрограми для дітей. Проте найціннішою відзнакою для нас є перше місце за популярністю серед слухачів всієї України.

 
  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.