This version of the page http://futsal.com.ua/news_10.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
Ассоциация мини-футбола (футзала) Украины

15.09.06.АМФУ.

Поздоровлення Президента НОК С.Бубки.

 

Президенту Асоціації міні-футболу України

Лісенчуку Г.А.

 

Шановний   Геннадію Анатолійовичу !

 

10 вересня 2006 року за безпосередньої участі представників багатьох видів спорту у м.Києві на Хрещатику і Майдані Незалежності відбувся Всеукраїнський олімпійський урок „О спорт! Ти - мир!"- унікальна акція, спрямована на об'єднання людей різного віку і статі, популяризацію фізичної культури, спорту і олімпійського руху.

Вперше у столиці нашої держави для десятків тисяч киян відбулася презентація чарівності, грації, вишуканості, краси та динамізму у 24 видах спорту за участю чемпіонів і призерів олімпійських ігор, чемпіонатів Європи і світу, видатних діячів сфери фізичної культури, спорту і олімпійського руху.

Активна участь представників міні-футболу додала цьому святу виняткової урочистості, а Ваші юні спортсмени продемонстрували належну майстерність, техніку та видовищну гру.

Висловлюємо щиру подяку співробітникам федерації і всім представникам виду спорту за проведену на високому рівні роботу щодо підготовки і участі у святі.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у справі розбудови міні-футболу та олімпійського руху в Україні.

З повагою

Президент        С.Бубка

Источник: АМФУ