This version of the page http://www.nasheradio.net/action_start.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-14. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ

 



 


Мати дітей - це чудово! Батьківство - прекрасне почуття, яке може відчути кожний і не один раз.

Якщо ви плануєте стати батьками, приєднуйтесь до нашої акції і ви зможете отримати подарунок для свого малюка, а також виграти головний приз - квартиру в вашому місті від "Нашого Радіо".

Реєстрація участі в акції відбудеться з 18 серпня по 30 вересня за телефоном безкоштовної гарячої лінії 8 800 508 80 80 або на нашому сайті. Все, що необхідно для того, щоб стати учасником акції - мати бажання народити дитину.

Далі, після реєстрації, дев'ять місяців ми разом з вами будемо очікувати вашу дитину та розповідати про цей прекрасний період в ефірі радіостанції "Наше Радіо".

 І через 9 місяців всі учасники акції, у кого народжується дитина, матимуть можливість отримати багато призів для свого малюка: від річних запасів підгузків до дитячих колясок і головний приз - квартиру в своєму місті.

Приймайте участь в акції та отримуйте приємні подарунки!

Акцію «Мільйон дітей для України» підтримує Юрій Павленко, Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту, якій планує у майбутньому завести ще одну дитину. Тому він не виключає, що найближчими роками зі своєю дружиною візьме участь у проекті.

Свою участь в акції також зареєстрували деякі видатні особистості та зірки шоу-бізнесу. Серед них - олімпійська чемпіонка з спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва та член «Камеді Клаб Україна» Андрій Богданович.

Українців має бути більше!

Ми запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу акцію та зробити благочинні внески. Детальніше про внески.


  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.