This version of the page http://www.euroosvita.net/harvard_hostel.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-12. The original page over time could change.
Євро Освіта
Контакт:
тел.: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*147)
факс: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*122)
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: info@euroosvita.net
СТУДЕНТСЬКІ ГУРТОЖИТКИ

Практично всі студенти Гарвардського коледжу мешкають в студентському містечку. Першокурсників розміщують в гуртожитках для першокурсників у дворі Harvard Yard або біля нього. Студенти інших курсів мешкають, головним чином, в комплексі із дванадцяти "Будинків", в яких розміщуються адміністративні органи Коледжу та гуртожитки. В кожному Будинку є комендант - старший викладач факультету, який відповідає за організацію суспільного життя Будинку. Також призначається старший викладач, який діє у якості декана з адміністративних питань в Будинку.

Комплекс будинків був створений з ініціативи Президента Гарварда Abbott Lawrence Lowell в 1930-х рр. З того часу кількість будинків, їх демографічний стан та методи розподілу студентів серед будинків повністю змінилися.

У дворі «Harvard Yard» розташовані центральні адміністративні офіси та головні бібліотеки Університету, декілька навчальних корпусів, церква «Memorial Church» та більшість студентських гуртожитків. Другокурсники, студенти молодших курсів та старшокурсники мешкають у дванадцяти житлових будинках, дев'ять з яких розташовані на південь від двору «Harvard Yard» біля річки Charles River. Три будинки розташовані в житловому мікрорайоні за півмилі на північ-захід від двору під назвою Quadrangle.

Про Центр Новини Рейтинги Тестування Навчання за кордоном