This version of the page http://www.yataukraine.org.ua/photo.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-07. The original page over time could change.
Наші фото ---YATA Ukraine---

 

Сайт створено

за підтримки :

 

-Фонду сприяння демократії

Посольства США в Україні

 

-Центру інформації та документації НАТО в Україні

Фотогалерея

24 жовтня 2005 року переможці Всеукраїнського конкурсу “Аліанте 2005 – Україна” взяли участь у підсумковій конференції за результатами конкурсу. Конференція відбулась за ініціативою Молодіжного центру АРУ за участю директора центру інформації та документації НАТО в Україні Мішеля Дюре, Посла Чеської Республіки Карела Штіндла, представників Громадської Ліги Україна-НАТО, держструктур, посольств, закладів освіти, медіа та інших зацікавлених установ та організацій.

 

 

Пізнавальна подорож переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу “Аліанте 2005 – Україна”

22-31 серпня 2005 року 15 команд-переможців, які продемонстрували найкращі знання та вміння здійснили десятиденну захоплюючу подорож на військові бази НАТО Республіки Польщі (Щецін) та Чеської Республіки. Переможці взяли активну участь в брифінгу, який для них влаштували в Штаб-квартирі Багатонаціонального корпусу Північно-Східної Європи у Щеціні, де показали свої знання та вміння з тематики міжнародної безпеки та НАТО. Учасники відвідали Міністерство закордонних справ Чехії, де мали нагоду взяти участь у брифінгу з Послом Чеської Республіки в Україні Карелом Штіндлом.

 

 

Другий етап конкурсу “Аліанте 2005 – Україна” – фінал відбувся 7-10 липня 2005 року на базі Першої окремої танкової бригади (Гончарівське), яка підпорядкована Міністерству оборони України.

 

 

Завершальний захід І Всеукраїнського конкурсу “Аліанте 2004 – Україна” – десятиденна пізнавальна подорож 15 команд-переможців до Республіки Польщі (військово-морська база в м. Гдиня) та Чеської Республіки (м. Прага), яка відбулась 16-26 серпня 2004 року.

 

 

Ви можете завітати на особисті сайти наших учасників, де також знайдете цікаві фотокартки учасників конкурсів “Аліанте 2004 – 2005 – Україна”:

http://vsosnickij.narod.ru/Aliante_2004.htm

 

 

Дизан Студія MG "Portal" www.mg-portal.com