This version of the page http://investbud.rv.ua/news6.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-04. The original page over time could change.
СІБІНВЕСТБУД | Мрія рівненського бізнесмена будується вже сьогодні



  Головна
  Новини
  Про нас
  Фотогалерея
  Галерея проектів
  Наші партнери
  Дозвільні документи
  Як придбати житло?
  Календарний план
  Резервування квартири
  Законодавство
  Контакти



останні новини





 
Головна | Новини | Контакти



Мрія рівненського бізнесмена будується вже сьогодні

12 квітня 2006 року

Уявляєте – одного чудового ранку ви підходите до новобудови, відчиняєте своїм ключем офіс, в якому все обладнано точно за вашим замовленням, сідаєте у зручне (і вибране вами ж) крісло, піднімаєте зі столу аркуш паперу, дістаєте ручку...

 Телефонний дзвінок перериває тишу – це партнер поздоровляє вас із новим офісом і пропонує зустрітися для обговорення надзвичайно вигідної пропозиції. Вмикаєте комп’ютер – електронна пошта сповіщає вас про приїзд перспективного закордонного інвестора. Життя налагоджується! Хоча ніби й дивина – у новому офісі ви всього десять хвилин, а, здається, тут все знайоме і влаштоване точно під ваші потреби...
На щастя, це не сон, і не далека до здійснення мрія будь-якого рівненського  бізнесмена – це реалії новітнього житлового будівництва у Рівному, започатковані в нашому обласному центрі компанією “СібІнвестбуд”. 

 - На мою думку, це унікальна пропозиція для серйозних бізнесменів, котрі планують розвиток своєї справи, - говорить генеральний директор компанії Максим Лукашик. - Ми вже сьогодні пропонуємо діловим людям стати нашими партнерами і обрати собі зручне приміщення під свій офіс. Яким буде це приміщення за величиною чи за оздобленням – це все буде залежати тільки від бажання замовника і вже за рік він зможе, взявши з собою ручку та аркуш паперу, зайти у новий офіс і розпочати роботу на новому місці.

 Зараз “СібІнвестбуд” пропонує офісні приміщення площею від 15 до 150 квадратних метрів (хоча і це, зрозуміло, не межа) у новій пятиповерхівці, що зводиться в Рівному на вул.Відінській, 39А. Ознайомившись із планом будівництва в офісі “СібІнвестбуду” або й навіть на сайті компанії, можна підібрати приміщення для себе, а потім… розпочати моделювання на свій смак. Наприклад, ви хочете забрати перегородку, враховуючи особливості технологічного процесу, а натомість виокремити затишний куточок для відпочинку, встановити кондиціонери, тощо? Будь-ласка – архітектори зроблять новий проект саме вашого офісу і саме на ваш смак. Ви зможете також визначити всі “дрібниці”, неврахування яких обертається втратою нервів, грошей  і часу -  кількість і місце розташування електричних та телефонних розеток, влаштування комп’ютерної мережі, матеріал покриття підлоги, оздоблення стін та стелі, освітлення, вікон тощо.
 - А пізніше замовник сам зможе запропонувати дизайн офісу і навіть попередньо замовити із каталогу наших партнерів меблі, - продовжує пан Лукашик. – І ось за рік та мрія чи той, як ви кажете, сон (а насправді – нормальне бажання працювати у комфортних умовах) збувається – тільки но державна комісія ставить підпис під актом прийомки нової пятиповерхівки, як ви вже зможете розпочинати роботу у новому офісі.

 

 

« Назад | Вперед »


Наші партнери | Фотогалерея | Документи | Вибір квартири | Резервація | Як придбати житло
© 2005-2006 investbud.rv.ua | Всі права застережено |
на головнуостанні новинизв'яжіться з нами