This version of the page http://1c.lutsk.ua/vidguk.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-03. The original page over time could change.
Відгуки | Волинська Софтова Компанія
УКР | РУС
ПРО НАС
ПРОДУКТИ
РОЗРОБКИ
НАВЧАННЯ
ВІДГУКИ
ПІРАТСТВУ - СТОП!
ВАКАНСІЇ НОВИНИ СТАТТІ КОНСУЛЬТАЦІЇ КОНТАКТИ
ПЕРЕЛІК ВІДГУКІВ
ВІДГУКИ
Відгук про проведені роботи
Відгук про навчання співробітників ТзОВ «Корпорації ПАККО» на базі Авторизованого навчального центра ДП «Волинської Софтової Компанії» - «Перспектива ХХІ століття».
Майстер-Клас для виробників і дистриб'юторів FMCG-Товарів
Відгук на проведені роботи
Відгук про навчання співробітників Континіум-УкрРесурс «Укр» на базі Авторизованого навчального центра ДП «Волинської Софтової Компанії» - «Перспектива ХХІ століття»
Відгук про впровадження корпоративної системи для он-лайн доступу через мережу Інтернет до бази даних 1С:Підприємство 7.7 на ТзОВ "Еліт"(торгівельна марка «Ажур»)
Відгук про проведені роботи ПП «Сента»
ТзОВ "Аміко-Керамика" ВО
Розробка спеціалізованої конфігурації для ТзОВ «Еліт»
ВАТ “Спектр”
ТзОВ „Промтехсервіс”
ТзОВ "Ерго Волинь"
Група студентів Авторизованого Учбового Центру
Центр перекладів „Каісса”
ТзОВ „Агрокорміндустрія”
ТзОВ „Волиньпромліс”
Охоронне підприємство „Арсенал СТ”
ВАТ „Волинь-цемент”
Ремторгпостач
Об’єднання „Волиньліс”
Брокерська фірма ТзОВ „Глорія Імпекс”
СК „Універсальна”
Відгук про проведені роботи
Повне товариство Ломбард «Золоті Терези» є підприємством яке надає грошові кредити під заставу матеріальних цінностей. Тому досить важливим є налагоджений автоматизований облік по поточним угодам з клієнтами. Для встановлення автоматизованої системи управління (АСУ) ми звернулись в «Волинську Софтову Компанію».

Спеціалісти «Волинської Софтової Компанії» визначили мету та засоби її реалізації. Основною метою створення системи є підвищення ефективності, надійності й оперативності обробки інформації, яка використовується для прийняття рішень в основній діяльності компанії; скорочення робочого часу, що затрачується ключовими співробітниками компанії на введення й обробку інформації, завдяки використанню сучасних комп'ютерних технологій.
Ціль досягається за рахунок:
- ведення єдиної інформаційної бази даних, що усуває дублювання введення інформації різними підрозділами компанії;
- формалізації й алгоритмізації складних алгоритмів обліку операцій застави матеріальних цінностей;
- розширення можливості проведення аналізу облікової інформації комплексом оперативної звітності.

Спеціалісти «Волинської Софтової Компанії» побудували АСУ Повного товариства Ломбард «Золоті Терези» на базі типових функціональних модулів з використанням єдиного інформаційного простору для реєстрації, контролю й обробки інформації, також вона задовольняє наступні вимоги:
- одержання оперативної, статистичної й аналітичної інформації у вигляді вихідних звітів;
- забезпечення одноразового уведення інформації з першоджерел і подальшого її колективного використання (для підтримки цілісності й вірогідності даних).
Створена система в рамках існуючого технічного завдання забезпечує комплексну автоматизацію надання грошових кредитів під заставу матеріальних цінностей. Основними логічними одиницями в даній системі є документи, як реєстрація бізнес операцій. Кожний документ можна поставити у відповідність на паперовому носії.
Таким чином, документи системи моделюють звичайні документи, з якими працює персонал підприємства. Робота із системою представляється як робота з електронними документами.
Кожний документ інформаційної бази має певний вигляд, обумовлений його набором реквізитів і реальним прототипом, який він моделює. Дані одних документів можуть посилатися на дані інших документів.

Робота користувачів у системі виконується в локальній обчислювальній мережі (ЛОМ) з використанням сервера баз даних. Система забезпечує роботу будь-якого користувача на будь-якому робочому місці ЛОМ відповідно до набору наданих йому прав.
Дані, що зберігаються і обробляються в системі, мають конфіденційний і службовий характер.
Тому для захисту інформації в АСУ забезпечили розподіл повноважень і прав доступу до даних користувачів системи, протоколювання й аудит роботи користувачів системи.
Для забезпечення надійної роботи системи забезпечили: автоматичне створення резервних копій (архівування) даних, використання джерел безперебійного живлення.

Ми цілком задоволені роботою спеціалістів «Волинської Софтової Компанії», швидкістю та якістю виконання робіт!
Дякуємо Вам за Ваш професіоналізм!

Колектив Повного товариства
Ломбард «Золоті Терези»
Відгук про навчання співробітників ТзОВ «Корпорації ПАККО» на базі Авторизованого навчального центра ДП «Волинської Софтової Компанії» - «Перспектива ХХІ століття».
Наша компанія, ТзОВ «Корпорація ПАККО», працює на ринку України вже багато років. Напрями діяльності розширюються, тому існує потреба в постійній підтримці високої кваліфікації працівників департаменту бухгалтерії, що забезпечує якісне та оперативне виконання поставлених завдань перед даним підрозділом підприємства.

Постала необхідність у підвищенні кваліфікації штату бухгалтерів підрозділу. За допомогою звернулися до професіоналів, в Авторизований навчальний центр 1С при ДП «Волинській Софтовій Компанії» - «Перспектива ХХІ століття».

Спеціально для наших працівників була розроблена програма навчання, яка відповідала специфіці нашого підприємства та нашим потребам.
Дві наші групи працівників пройшли курс навчання по програмі «1С:Підприємство 7.7 Комплексний облік для України». Навчання включало в себе практичні заняття, так що ми мали змогу перевірити свої знання на практиці. Для багатьох із нас роки навчання вже далеко позаду, тому спочатку було важко звикнути до режиму навчання. Викладачі центру намагались зробити заняття якомога цікавішими і легшими для сприйняття.

Нам сподобалось викладання у центрі. Хоча заняття були по групах, викладачі змогли приділити увагу кожному студенту, пояснити все, що незрозуміло.
Хотілося б відмітити рівень викладання у навчальному центрі.

Серед тем, що вивчались, основними були:
• Принципи функціонування системи. Настроювання політики ведення обліку.
• Сервісні можливості. Отримання довідкової інформації.
• Облік товарно-матеріальних цінностей.
• Реалізація ТМЦ, послуг. Переміщення ТМЦ.
• Особливості роботи з довідниками і константами в програмі 1С: Підприємство 7.7.
• Заповнення довідників. Внесення залишків.
• Облік розрахунків з контрагентами.
• Основні засоби.
• Банківські та касові операції. Каса, авансові звіти. Банк, довідник валюти, розрахункові рахунки;
• Управлінська та регламентована звітність та інші.
Керівництво департаменту бухгалтерії ТзОВ «Корпорації ПАККО» спільно з менеджерами та викладачами Авторизованого Навчального Центру 1С ДП «Волинської Софтової Компанії» також розробили гнучкий графік проведення занять, який дозволив нашим працівникам відвідувати їх без шкоди для основної роботи. Заняття тривали понад два календарних місяці. По закінченню кожен слухач курсів заповнив анкету-відгук про якість навчання, висловив своє враження та вказав недоліки або, навпаки, - переваги даного навчального центру.

В цілому ми задоволені якістю викладання у навчальному центрі, викладачі приділяли увагу кожному нашому працівнику, велике значення приділялось практичним завданням роботи в конфігурації, що дало можливість засвоїти та закріпити отримані знання.

ДП „Волинська Софтова Компанія” має статус 1С:Франчайзі, тому має виключне право по просуванню, впровадженню та навчанню роботи з ПП серії 1С:Підприємство 7.7 та 8.0 на ринку Волинського регіона та міста Луцьк, тому зрозуміло, що спеціалісти компанії є кваліфікованими знавцями своєї справи.

Ми щиро дякуємо за допомогу в оволодінні знаннями комп’ютерної бухгалтерії. Дуже добре, що у нашому місті створений центр, куди можуть звернутися люди, які зіткнулися з необхідністю отримати навички роботи на комп’ютері, перекваліфікуватись, здобути нову спеціальність чи покращити свої знання у ділянках управлінського, фінансового та бухгалтерського обліків.
Хочемо висловити нашу вдячність Людмилі Вікторівні Садріхановій та Оксані Вікторівні Кушнерик - нашим викладачам.

Велике спасибі їм за роботу із нашими групами. Ми отримали море інформації, масу приємних вражень, багато знань про нові сучасні технології. Дякуємо викладачам за цікаве та доступне кожному викладення матеріалу.

Ми цілком задоволені роботою спеціалістів ДП «Волинська Софтова Компанія»!!!

Радимо звертатись до спеціалістів ДП «Волинська Софтова Компанія»!!!
на початок ...    1    2    3    4    5    наступна >>
  
ПРО НАС  |  ПРОДУКТИ  |  ПОСЛУГИ  |  НАВЧАННЯ  |  ВІДГУКИ  |  ВАКАНСІЇ  |  НОВИНИ  |  СТАТТІ  |  КОНСУЛЬТАЦІЇ  |  КОНТАКТИ
Волинська софтова компанія © 2005 All rights reserved
Design and programming by RIOLA Company