Номер 180 за 30.09.2006
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
ФорУМ
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Яка держава становить найбільшу загрозу для України?
США
Росія
Польща
Білорусь
Румунія
Молдова з Придністров'ям
Німеччина
Туреччина
Угорщина
інша
ніяка
     

з 2 до 8 жовтня

       Овен (21.03—20.04). Основне завдання на цьому тижні — зміцнити свій авторитет. У понеділок ви отримаєте пропозицію добре заробити, але, перш ніж прийняти рішення, подумайте про наслідки. У суботу обов'язково знайдіть час для себе, зокрема зверніть увагу на власне здоров'я. Неділя — не найкращий день для масових заходів.

      Дні: спр. — 2, 3, 5; неспр. — 7.

       Телець (21.04—21.05). Цей тиждень багатий на сюрпризи. Ви зустрінетеся з друзями і спонсорами. Невдовзі отримаєте важливу інформацію, яка багато що змінить у вашому житті. На відпочинок, який ви плануєте на вихідні, доведеться витратитися значно більше, ніж розраховували.

      Дні: спр. — 8; неспр. — 3.

      Близнюки (22.05—21.06). На початку тижня доведеться займатися спочатку справами родичів, а вже потім думати про свої проблеми. Не забувайте, що на першому плані — особисте життя, вам необхідно розібратися у сімейних стосунках. У четвер отримаєте важливу звістку. На вихідні утримайтеся від витрат на сумнівні задоволення.

      Дні: спр. — 2, 3, 4; неспр. — немає.

      Рак (22.06—23.07). Відкиньте сумніви, покладайтеся більше на власну інтуїцію. Завдяки оптимізму і сміливості досягнете успіху в будь-якій справі. Намічається зустріч із близькою людиною, від якої ви отримаєте задоволення. Сприятливий час для навчання. Якщо хочете зміцнити авторитет, доведеться добре попрацювати.

      Дні: спр. — 3, 4, 5; неспр. — 6.

       Лев (24.07—23.08). Вас турбують домашні проблеми, зокрема ремонт і нестача грошей. Незважаючи на всі ці негаразди, не варто випускати з поля зору ситуацію на роботі. Саме зараз ви потрібні як фахівець, колеги радяться з вами. У середу будьте особливо уважні, можлива інформація від керівництва. На вихідні утримайтеся від поїздок.

      Дні: спр. — 5, 6; неспр. — 7.

       Діва (24.08—23.09). У цілому час сприятливий для будь-яких дій, але не ставте свої інтереси проти інтересів колективу. Не розраховуйте на легкий успіх під час відповідальних переговорів, стримуйте емоції. Неділю присвятіть партнерам, вони подадуть вам цікаву пропозицію. Більше відпочивайте, сили вам ще знадобляться.

      Дні: спр. — немає; неспр. — 2, 4.

       Терези (24.09—23.10). Заздалегідь продумайте плани на цей тиждень, щоб не наробити помилок. До середини тижня бажано зайняти вигідну позицію або приховано діяти. Неділя принесе чимало домашніх турбот, можливі сімейні сварки. У вільний час не завадить добре відпочити.

      Дні: спр. — 6, 7, 8; неспр. — 2.

       Скорпіон (24.10—22.11). Усі важливі питання бажано вирішити до середи, бо потім ви будете зайняті навчанням. Вам запропонують цікавий проект і роботу за кордоном, друзі та партнери розраховують на співробітництво. Діти і батьки потребують вашої підтримки, поставтеся до цього серйозно.

      Дні: спр. — немає; неспр. — 4.

      Стрілець (23.11—21.12). Можливі позитивні зміни на роботі, ви отримаєте винагороду за раніше зроблену роботу. Важливу інформацію, яку ви отримаєте в четвер, використайте з вигодою для себе. На вихідні вдасться зустрітися з родичами і старими друзями. Стримуйте емоції і не провокуйте партнерів, іначе ризикуєте отримати неприємні новини.

      Дні: спр. — 3, 4, 5; неспр. — 6.

       Козеріг (22.12—20.01). Ви цілком довіряєте партнерам, але час узяти правління у свої руки. Вирішити цю дилему вдасться лише в четвер. Не розраховуйте на підтримку колективу. Більше довіряйте друзям і близьким, вони у будь-який момент готові допомогти морально і матеріально. Час подумати про навчання, вам просто необхідно підвищити кваліфікацію.

      Дні: спр. — 7, 8; неспр. — 2.

       Водолій (21.01—19.02). На початку тижня вдасться добре заробити, але це не означає, що відразу треба витрачати зароблене. Спочатку поверніть борги або придбайте тільки необхідне. Наприкінці тижня можливі неприємні новини. Може так статися, що доведеться змінити не тільки роботу, а й професію. Вихідні проведіть спокійно, поїдьте з друзями на природу.

      Дні: спр. — 6; неспр. — немає.

       Риби (20.02—20.03). Вам важко зараз, близькі не хочуть розуміти ваші проблеми. Зустріч зі старими друзями трохи розрадить вас. Радимо зробити щось приємне для себе, купіть собі щось нове. Якщо вам запропонують нову роботу, не відмовляйтеся, можливо, ця зміна допоможе вам самовизначитися. Зверніть увагу на власне здоров'я, більше відпочивайте.

      Дні: спр. — 7, 8; неспр. — немає.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Освіта
Кримінал
Право
Суспільство
Спорт
Калейдоскоп
До себе - як у гості
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

2 жотня, пн (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 6,3933 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,1885 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Інтерактивне опитування «Книжки незалежного 15-річчя, які вплинули на український світ» (03.08.06)
  Які найважливіші, найрезонансніші видання останніх 15-ти років? Без яких книжок нині не уявити український культурний ландшафт? Які книжки започаткували новий рівень інтелектуальної дискусії, нові літературні та наукові напрямки? Які видання піднесли сучасні стандарти мистецтва книги?

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)