This version of the page http://1c.lutsk.ua/consultation.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-02. The original page over time could change.
Консультації по бухгалтерському обліку, законодавству, податковій звітності | Волинська Софтова Компанія
УКР | РУС
ПРО НАС
ПРОДУКТИ
РОЗРОБКИ
НАВЧАННЯ
ВІДГУКИ
ПІРАТСТВУ - СТОП!
ВАКАНСІЇ НОВИНИ СТАТТІ КОНСУЛЬТАЦІЇ КОНТАКТИ
РОЗДІЛИ
КОНСУЛЬТАЦІЇ
Бест-Звіт
Microsoft Windows
1С:Бухгалтерія 7.7
  19.07.2006
Як заповнити реєстр отриманих податкових накладних в програмі "Бест звіт плюс"
Після запуску програми "Бест Звіт Плюс" заходьте в меню "Звітність" ->
"Податкові накладні", у вікні "Податкові накладні" вибравши період,
відкриваємо меню "Реєстр" -> "Відкрити реєстр за поточний період", в
розділі 1 проставляємо дані, при потребі додаючи рядки в таблицю
кнопкою "Додати рядок у таблицю"
  23.06.2006
Розірвано Договір, але сплачений Єдиний податок 10% Виконавцем і ПДВ 20% Замовником. Як повертають гроші?
бухгалтер, Хомяк Вікторія Віталіївна
Вносити корективи в період, що минувши, неправильно, оскільки, відобразивши передоплату в Книзі та Розрахунку в періоді її отримання та сплативши єдиний податок, ви не зробили жодної помилки, адже на тої момент сума передоплати вважалася виручкою. Словом, податі уточнюючий розрахунок або занести суму єдиного податку, нарахованого на передоплату, зі знаком «-« до рядка 7 «Сума самостійно виявлених помилок за результатами минулих податкових періодів» Розрахунку ви не можете. Причина проста: п. 5.1 Закону України «Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами» від 21.12.2000 р. № 2181-ІІІ передбачає такі дії саме в разі самостійного виявлення помилки, чого в нас не відбулося.
Тож виправляти ситуацію радимо так. Удень повернення передоплати сторнуємо суму виручки від реалізації продукції в графі 3 Книги. У графі 2 «Дата та номер банківського або касового документа» треба вказати номер платіжного доручення, на підставі якого банк перевів кошти колишньому покупцю, та дату. Після сторно підсумок у графі 3 відповідатиме реальній сумі виручки, якові отримало підприємство.
У результаті зменшиться обсяг виручки за поточний період на торбу передоплати. Далі при складанні Розрахунку виручка потрапляє до рядка 2 Розрахунку вже без суми повернених коштів. Після такого «коригування» бази оподаткування знизиться торба податкових зобов'язань у рядках 5 та 8 Розрахунку.
Викладений підхід досить сміливий, особливо з огляду на відсутність норм, які прямо регулювали б дане питання. Алі підкреслимо: головним аргументом на його користь є відсутність об’єкта для нарахування єдиного податку (продукція не відвантажена).
  05.05.2006
Чи можна одержати у Вас демо версію програми "Бест Звіт Плюс" для ознайомлення?
Менеджер відділу впровадження ПП "Бест Звіт Плюс" Павло Білан
Демонстраційну версію програми "Бест Звіт Плюс", із виїздом спеціаліста на Ваш офіс, ми встановимо безкоштовно (тел. 724098, 723782), або ж Ви можете завантажити її з сайту виробника: ftp://ftp.bestzvit.com.ua/8.15BZ+/
  01.03.2006
Як здійснюється обмін файлами між 1С і Клієнт-банком?
Грушевінчук Петро, інженер-програміст
Обмін між програмними продуктами серії 1С:Підприімством 7.7 та різними системами клієнт-банк здійснюється за допомогою спеціальних додаткових обробок, які поставляються окремо. Дані обробки підтримують обмін даними з переважною більшістю існуючих в Україні банківських систем та форматів.

Суть роботи даноі обробки полягає в наступному:
При отриманні даних через клієнт-банк с програми 1С запускається дана обробка, в якій вказуються файл або файли в яких зберігаються отримані дані. При цьому вказується з яким банком працює програма. Обробка в 1С:підприімстві створює документ "Банківська виписка", заповнюючи його отриманими даними. Програма намагається максимально заповнити всі реквізити в документі: співставляє контрагентів по ЄДРПОУ, заповнює вид руху коштів та рахунки по замовчуванню. Після цього бухгалтер тільки відкриває Банківську виписку перевіряючи коректність внесених даних та проводить документ.
У випадку відправки даних в банк (Платіжні доручення) програма працює в зворотному режимі. Збирає в таблиці створені в 1С:Підприімство Платіжні доручення за вказаний період по вибраному банківському рахунку та форумі файл потрібного формату (в залежності від вибраного банку). Даний файл підтягується системою Клієнт-банк і відправляється в банк.

Дана обробка централізовано підтримується фірмою 1С і при необхідності (поява нових банків, зміна формату обміну в існуючих системах клієнт-банк) здійснюється випуск новоі версіі програмного модуля.
  21.10.2005
Після переустановлення MS Windows, я не можу роздрукувати документи програми «Бест Звіт Плюс», підкажіть будь ласка в чому може бути причина.
Менеджер відділу впровадження ПП "Бест Звіт Плюс" Павло Білан
Скоріше всього програма працює в демонстраційному режимі, необхідно набрати в меню «Сервіс» - «Управління ліцензіями» великими російськими літерами номер ліцензії.
  25.08.2005
Якщо ми у вас придбали ліцензійну 1С бухгалтерію, скажіть будь-ласка перестановка на іншій комп`ютер платна послуга?
ВІДДІЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ "ВСК"
Спершу Нам потрібно дізнатися, коли саме Ви купували у нас програмний
продукт "1С", його реєстраційний номер та для якої кількості ПК вона
призначена!!!
Якщо ПП "1С" МЕРЕЖЕВА ВЕРСІЯ, то ніяких проблем встановлення на
додатковий ПК не буде! Якщо ЛОКАЛЬНА ВЕРСІЯ, то потрібно буде знищити
програму на тому ПК, на якому вона встановлена зараз та встановити її
заново на новий ПК!!! В будь-якому випадку година роботи нашого
спеціаліста коштуватиме 45.00грн. з ПДВ!!! Встановлення ЛОКАЛЬНОЇ
ВЕРСІЇ заново на інший ПК займе більше часу, але і в одному і в іншому
випадку обсяг робіт не перевищить однієї години!!!
Тоня  27.07.2005
Чи існуе компьютерна програма для ведення бухгалтерії в неприбуткових організаціях?
Игорь Крохмаль (Менеджер)
Спеціалізованих конфігурацій для ведення обліку неприбуткових організацій не розроблено, можлива розробка на замовлення спеціалістами „Волинської Софтової Компанії”.
Лариса  14.04.2005
Чи містять оновлені регламентовані звіти до програми 1С:Бухгалтерія 7.7 для України нову форму звіту 1ДФ?
Олександр, інженер-програміст
- Внесені зміни в порядок заповнення податкового розрахунку сум нарахованого (виплаченого) доходу і сум утриманого з них податку по ф. № 1ДФ у відповідності з наказом ДПАУ від 30 серпня 2004 року № 500.
- У відповідності з наказом № 281 від 09.11.2004 р. Міністерства праці та соціальної політики України внесені зміни у форму і порядок заповнення звіту у Фонд соціального страхування на випадок безробіття.
- Внесені зміни у форму і порядок заповнення звіту у Фонд соціального страхування на випадок тимчасової втрати працездатності у відповідності з наказом № 7 від 31.01.2005 р. Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності.
- Для розрахунку сплати сум єдиного податку суб’єктом малого підприємництва – юридичною особою включена вигрузка даних в формат, затверджений наказом ДПАУ від 01.07.2004 № 357 (у файл з розширенням xml).
Юрій  11.04.2005
Чи правомірне використання операційної системи Microsoft Windows XP Home Edition у офісах компаній?
Микола, керівник відділу продажу
Пояснення компанії Макрософт: „Ліцензійна угода Microsoft Windows XP Home Edition не забороняє використання даної версії операційної системи в організаціях. Тому таке використання цілком правомірне, і можна посилатися на ліцензійну угоду.”
на початок ...    1    наступна >>
НОВЕ ЗАПИТАННЯ
Ім'я:
Запитання:
  
ПРО НАС  |  ПРОДУКТИ  |  ПОСЛУГИ  |  НАВЧАННЯ  |  ВІДГУКИ  |  ВАКАНСІЇ  |  НОВИНИ  |  СТАТТІ  |  КОНСУЛЬТАЦІЇ  |  КОНТАКТИ
Волинська софтова компанія © 2005 All rights reserved
Design and programming by RIOLA Company