This version of the page http://ydc.com.ua/tmk2006.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-01. The original page over time could change.
Молодіжна політика в м. Комсомольську
Твоє майбутнє, Комсомольськ-2006

   Останні новини   Новини Документи   Фото-факти  Анонси   Проекти  Прес-релізи

  Склад МДК    "Ти - лідер !"  "Слово молоді"  Вісті від партнерів

      Під такою назвою 7-й рік поспіль громада м. Комсомольська відзначає талановитих та обдарованих дітей в галузі освіти, культури та спорту, переможців олімпіад, змагань, конкурсів обласного державного та міжнародного рівнів. За сім років проведення урочистої церемонії нагородження дітей та підлітків, віком до 18-ти років, стало справжнім міським святом, визнанням їх заслуг та для самих переможців, вчителів, викладачів та тренерів.

        З особливою гордістю спостерігають батьки за доньками та синами, яким вручає міський голова Олександр Павлович Попов грошову премію, сертифікат учасника та Подяку батькам, бо сьогодні їх діти відзначені в числі тих, хто здобув перемогу серед рівних тобі та приніс славу і честь своїй сім’ї, навчальному закладу та місту Комсомольську.

      Сім років тому в 1-й церемонії «Твоє майбутнє, Комсомольськ» приймали участь всього 9-ть учасників; сьогодні ж на сцену Палацу культури та творчості піднялися 226 переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, конкурсів та змагань!! Місту Комсомольську є чим пишатися, є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді.

      За традицією урочисту церемонію нагородження проводить міський голова Олександр Попов, який одним з найважливіших стратегічних напрямків розвитку м. Комсомольська вважає підтримку молодіжної політики та обдарованих підлітків та молоді, зокрема. Автором та координатором проекту «Твоє майбутнє, Комсомольськ» на протязі семи років є завідуюча відділом у справах сім’ї та молоді Тетяна Оробченко.

      Святковим подарунком присутнім були художні привітання творчих колективів м. Комсомольська.

   Ознайомитися зі списком переможців  

 

І. Перемога в обласних олімпіадах з базових дисциплін:

        1.        Іван Печериця, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з математики (вчитель Вікторія Іванівна Пивовар).

2.        Анастасія Йова, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з математики (вчитель Тетяна Григорівна Кириченко).

3.        Ірина Коновалова, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з економіки  (вчитель Оксана Олександрівна Ніколенко).

4.        Максим Демець, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з інформатики (вчитель Тетяна Василівна Ткаченко).

5.        Марина Коваленко, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з правознавства (вчитель Ганна Миколаївна Парфенюк).

6.        Марина Пучко, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з англійської мови (вчитель Ганна Василівна Полякова).

7.        Станіслав Курта, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з географії (вчитель Оксана Олександрівна Ніколенко).

8.        Дмитро Дем’яненко, гімназія, за 3 місце в обласній  олімпіаді з історії (вчитель Світлана Миколаївна Карнаух).

9.        Анжеліка Ющенко, школа № 4, за 3 місце в обласній  олімпіаді з англійської мови (вчитель Євгенія Прокопівна Мулько).

10.     Світлана Легашова,  школа № 4, за 3 місце в обласній  олімпіаді з англійської мови (вчитель Лариса Василівна Гломозда).

11.     Сергій Кузьмін, НВК, за 3 місце в обласній  олімпіаді з трудового навчання (вчитель Ігор Анатолійович Рашин).

12.      Інна Малик, НВК, за 3 місце в обласній  олімпіаді з географії, (вчитель Богдан Васильович Портяний).

13.     Ольга Філімоненкова, школа № 4, за 3 місце в обласній  олімпіаді з англійської мови та 3 місце в обласному конкурсі МАН секція англійська мова (вчитель Світлана Федорівна Лукаш).

14.     Олена Таран, школа № 4, за 2 місце в обласній  олімпіаді з англійської мови, (вчитель Євгенія Прокопівна Мулько).

15.     Олександр Сакун, школа №  2,  за 2 місце в обласній олімпіаді з фізики, (вчитель Юрій Михайлович Глушко).

16.      Марія Копитко, гімназія, за 2 місце в обласній  олімпіаді з української мови та літератури, (вчитель Світлана Вікторівна Сніжко).

17.     Костянтин Олексюк, гімназія, за 2 місце в обласній олімпіаді з історії (вчитель Лариса Олександрівна Побіленська) та за 3 місце в обласній  олімпіаді з географії  Оксана Олександрівна Ніколенко).

18.     Олексій Захарченко, гімназія, за 2 місце в обласній  олімпіаді з правознавства та за 3 місце в обласній олімпіаді з історії (вчитель Ганна Миколаївна Парфенюк) та за 3 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція економіки, Київський міжнародний університет (вчитель Лідія Василівна Полобок).

19.     Віталій Пивовар, гімназія, за 2 місце в обласній  олімпіаді з інформатики, (вчитель Тетяна Григорівна Кириченко); за 3 місце в обласній  олімпіаді з хімії (вчитель Людмила Костянтинівна Алексеюк); за 3  місце в обласній  олімпіаді з фізики (вчитель Геннадій Костянтинович Макаров); за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція інформатики (вчитель Вікторія Іванівна Пивовар) та за 1 місце в обласному та за 3 місце у Всеукраїнському конкурсі «Вишневі усмішки» (вчитель Аліна Володимирівна Чабанова).

20.     20. Софія Дмитренко, НВК, в числі кращих 10-ти учнів України за Розпорядженням Президента України від 22 вересня 2005 року за особливі успіхи у вивчені української мови та літератури  є стипендіатом державної стипендії ім. Тараса Шевченка, нагороджується грошовою премією Комсомольської міської ради за 1 місце  в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращий літературний твір "Вірю в майбутнє твоє, Україно!", номінація "Проза» та за зайняте 1 місце в обласній та 1 місце у Всеукраїнській олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Валентина Миколаївна Суфляк). Марина Крамаренко, школа № 1, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція хімія (вчителі Ніна Михайлівна Крамаренко та Євгені Іванівна Троїцька).

 

ІІ. Призери обласного етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України:

1.        Євгенія Черневська, школа № 1, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція мистецтвознавства (вчитель Олена Григорівна Дерій).

2.        Дар’я Гаценко, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція медицина (вчитель Валентина Миколаївна Урода та керівник Галина Василівна Глінкіна).

3.        Марина Крючкова, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція німецька мова (вчитель Лідія Іванівна Бурлака).

4.        Олег Каунов, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція  українська мова (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

5.        Олександра Пухната, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція економіки, (вчитель Лідія Василівна Полобок та керівник Валентина Дмитрівна Полтавець).

6.        Леся Стульківська, НВК, командир екологічного театру, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція української літератури, (вчителі Лілія Іванівна Дудчак та Віра Петрівна Скрипниченко) та за 1 місце  в обласному конкурсі екологічних театрів, (керівники Наталія Митрофанівна Руденко та Марина Миколаївна Шрамко).

7.        Володимир Рубан, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція інформатики та за 3 місце в обласній олімпіаді з інформатики  (вчитель Тетяна Григорівна Кириченко).

8.        Дмитро Мітін, гімназія, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція українська література та за 3 місце в обласній  олімпіаді з української мови та літератури та за 3 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція журналістики, Київський міжнародний університет (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

9.        Лариса Матусевич, школа № 1, за 2 місце в обласному МАН секція фольклористика (вчитель Світлана Василівна Озірна).

10.     Тетяна Капралова, гімназія, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція зарубіжна література (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна та Галина Миколаївна Поровай).

11.     Анна Качар, гімназія, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція мистецтвознавства, (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

12.     Євгенія Петруша, НВК, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція мистецтвознавства та за 2 місце  в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Ідея соборності України", (вчитель Олександра Андронівна Марченко).

13.     Вікторія Даниленко, НВК, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція фольклористика, (вчитель Алла Леонтіївна Лобач).

14.     Тетяна Рубан, НВК, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція техніка (вчителі Олександра Андронівна Марченко та Ольга Валеріївна Бугаєвська).

15.     Марина Вдовиченко, НВК, за 2 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція математика, (вчитель Валентина Григорівна Валкова).

16.     Аліна Марценюк, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція мистецтвознавства, (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

17.     Ольга Кіріченко, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція етнологія та за 3 місце в обласній  олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

18.     Сергій Валковий, НВК, капітан команди, за 1 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція астрономія (вчителі Валентина Григорівна Валкова та Ольга Валеріївна Бугаєвська) та за 2 місце в обласному конкурсі з інформатики та обчислювальної техніки, (вчитель Ольга Валеріївна Бугаєвська).

19.     Денис Цикуров, НВК, за 1 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція геологія (вчитель Богдан Васильович Портяний); 

a.        за 3 місце в обласній олімпіаді з географії (Вчитель Марина Володимирівна Богданова-Портяна)

b.       за 3 місце в обласній олімпіаді з економіки (вчитель Надія Сергіївна Барскова)

c.        за 3 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "До чистих джерел", (вчитель Богдан Васильович Портяний);

d.       за 2 місце  в обласному конкурсі з інформатики та обчислювальної техніки (вчитель Ольга Валеріївна Бугаєвська);

e.        за 1 місце в регіональному конкурсі знань про місто Бидгощ (Польща), (вчитель Надія Сергіївна Барскова);

f.         за 1 місце - «Гран-прі» - в  регіональній вікторині з історії, економіки, географії та культури В`єтнаму, (вчителі Богдан Васильович Портяний та Надія Сергіївна Барскова)

g.       за 1 місце в регіональній вікторині з історії, економіки, географії та культури Куби, (вчитель Надія Сергіївна Барскова)

h.       за 1 місце в регіональній вікторині з історії, економіки, географії та культури Росії, (вчитель Богдан Васильович Портяний).

20.     Марина Зеленська, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі робіт МАН та за 3 місце у Всеукраїнському конкурсі робіт МАН секція мистецтвознавства (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна) та за 1 місце в обласному конкурсі читців до 60-річчя Перемоги у ВВВ (вчитель Аліна Володимирівна Чабанова) та за 1 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція історії України, Київський міжнародний університет (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).

IV. Обласний конкурс виконавчої майстерності "Юний віртуоз Полтавщини":

  1. Руслана Мамченко, Гран-прі в обласному конкурсі, клас скрипки, (викладач Зоя Володимирівна Шевченко) та за 1 місце в обласному фестивалі «Таланти твої,  Полтавщино» в  вокальному жанрі (керівник Олена Анатоліївна Терешок).
  2. Сергій Вергелесов, Гран-прі в обласному конкурсі,  Диплом 1 ступеня в 6-му Міжнародному конкурсі юних виконавців «Срібний дзвін» м. Ужгород, Диплом 2 ступеня в 2-му Міжнародному конкурсі юних виконавців на духових та ударних  інструментах «Сурми Буковини», м. Чернівці, клас труба (викладач Петро Зіновьєвич Шевченко).
  3. Ліна Данько, за 1 місце в обласному конкурсі, клас флейта (викладач Алла Володимирівна Данько-Шестопалова).
  4. Олексій Таран, за 3 місце в обласному конкурсі, клас гітара (викладач Тетяна В’ячеславівна Євстропова).
  5. Олексій Гребьонкін, за 3 місце в обласному конкурсі, клас гітара (викладач Тетяна В’ячеславівна Євстропова).
  6. Марина Федоренко, за 2 місце в обласному конкурсі, клас віолончель (викладач Світлана Леонідівна Работнова).
  7. Сергій Махоров, за 2 місце в обласному конкурсі, клас труба (викладач Петро Зіновьєвич Шевченко).
  8. Дмитро Беднін, за 2 місце в обласному конкурсі, клас туба (викладач Степан Данилович Ніколаєв).
  9. Анна Граб, за 3 місце в обласному конкурсі, клас фортепіано (викладач Світлана Володимирівна Євтушенко).
  10. Валентина Хамчукова, Гран-прі в обласному конкурсі, клас скрипка (викладач Ірина Олексіївна Мартинюк).
  11. Ольга Федіна, Гран-прі в обласному конкурсі, клас скрипка (викладач Ірина Олексіївна Мартинюк).
  12.  Вікторія Садовська, за 2 місце в обласному конкурсі, клас скрипка (викладач Ірина Олексіївна Мартинюк).
  13.  Дарія Тарасова, за 2 місце в обласному конкурсі, клас скрипка (викладач Ірина Олексіївна Мартинюк).
  14.  Аліса Шиндерюк, Диплом 5-го Міжнародного конкурсу академічного мистецтва юних «Віват, музика», м. Нова Каховка, (викладач Світлана Володимирівна Євтушенко).

V. Номінанти обласного дитячого фестивалю  «Таланти твої, Полтавщино»:

 

1.        Дар’я Петріва, школа № 6, (керівник Олена Анатоліївна Терешок).

2.        Вокальна студія «Майстер», школа № 6, (керівник Олена Анатоліївна Терешок).

3.        Інна Ольшанська, ЦД та ЮТ, (керівник Юлія Сергіївна Ковнір).

4.        Вокальний гурт «Акварель», ЦД та ЮТ, (керівник Олена Анатоліївна Терешок).

5.        Алла Гармаш, школа № 6, (керівник Олена Анатоліївна Терешок).

6.        Тетяна Манжос, школа № 6,  (керівник Олена Анатоліївна Терешок).

7.        Олександр Оверченко, гімназія,  (керівник Алла Юріївна Федо).

8.        Ксенія Латипова, ЦД та ЮТ, (керівник Юлія Сергіївна Ковнір).

9.        Маргарита Озерна, ЦД та ЮТ, (керівник Юлія Сергіївна Ковнір).

10.      Євгенія Саболдашна, ЦД та ЮТ, (керівник Юлія Сергіївна Ковнір).

11.      Артур Карапетян, школа № 2, (керівники Тетяна Олександрівна Павлович та Олександр Миколайович Трішин).

12.      Ансамбль естрадного танцю «Грація», ПКіТ, (керівник Ольга Олексіївна Атаманчук).

13.      Школа танцю «Джаз модерн «Рема», (керівник Світлана Володимирівна Цимбал).

14.       Вокальний колектив «Каприз», ЦД та ЮТ, (керівник Юлія Сергіївна Ковнір).

15.      Народний ансамбль естрадного танцю «Глорія», ПКіТ, Гран-прі, (керівники Людмила Вікторівна Маргунцева та Ольга Олексіївна Атаманчук).

 

ІІІ. Переможці в змаганнях позаурочного спрямування:

  1. Борис Давиденко, школа № 1, за 3 місце в обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати» (вчитель Лариса Олексіївна Процюк).
  2. Дарина Поліщук, школа № 1, командир пошукового загону, за 3 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл», (вчитель Валентина Тихонівна Литовченко).
  3. Ілля Марінчук, школа № 1, за 2 місце в обласному індивідуальному рейтингу в обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати» (вчитель Лариса Олексіївна Процюк).
  4. Марина Філіпович, школа № 1, за 1 місце в обласному індивідуальному рейтингу в обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати» (вчитель Лариса Олексіївна Процюк).
  5. Дарина Замкова, школа № 1, за 1 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Мій рідний край – моя земля» (вчителі Наталія Анатоліївна Тягай та Наталія Олександрівна Мізіна).
  6. Вікторія Манько, командир загону «Диво», школа № 1, за 1 місце в 23 обласному зльоті юних краєзнавців, (вчитель Наталія Петрівна Манько).
  7. Дмитро Андрійчук, школа № 1, командир загону, за 1 місце в обласному конкурсі Всеукраїнської історико-географічної експедиції  “Сто чудес України” (вчитель Наталія Петрівна Манько).
  8. Олена Яворська, школа № 2, за 3 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу “Парки – легені міст і сіл” (вчитель Любов Борисівна Цикурова).
  9. Роман Пирожук, школа № 2, за 2 місце в регіональній Всеукраїнській вікторині “Історія, географія, економіка і культура Соціалістичної Республіки В’єтнам”, (вчитель Віталій Євстафійович Возняк).
  10. Станіслав Гончаренко, школа № 2, за 2 місце в обласному етапі Всеукраїнського науково-освітнього проекту “Лишайники – індикатори стану атмосферного повітря” (вчитель любов Борисівна Цикурова).
  11. Катерина Очередько, школа № 2, за 2 місце в обласному етапі Всеукраїнської  акції “Ліси для нащадків” (вчитель Інна Віталіївна Балабась).
  12. Олександр Гончаренко, школа № 2, за 1 місце в обласному етапі Всеукраїнського  конкурсу “До чистих джерел”, (вчитель Інна Віталіївна Балабась).
  13. Іван Слівін, школа № 2, за 3 місце у Всеукраїнському етапі та за 1 місце у обласному етапі заочної туристичної подорожі учнівської молоді (керівник Іван Володимирович Слівін).
  14. Максим Огер, гімназія, капітан команди, за 3 місце в обласних змаганнях з туризму «Миргородська зима» (керівник Тетяна Олександрівна Огер).
  15. Ірина Приходько, гімназія, за 3 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція французької мови, Київський міжнародний університет (вчитель Валентина Олексіївна Стрілець).
  16. Антон Кукайло, гімназія, за 3 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція правознавства,  Київський міжнародний університет (вчитель Ганна Миколаївна Парфенюк).
  17. Олексій Бубир, гімназія, за 3 місце в обласних  змаганнях з пішохідного туризму «Туристична вікторина», (керівник Тетяна Олександрівна Огер).
  18. Олександр Крамар, гімназія, капітан команди, за 2 місце в обласних  змаганнях «Старти надій», (керівник Тетяна Олександрівна Огер).
  19. Олеся Бойко, гімназія, за 2 місце  у Всеукраїнській універсіаді, секція психології,  Київський міжнародний університет (вчитель Світлана Володимирівна Ткаченко) та за 3 місце в обласній  олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).
  20. Ольга Бірюкова, гімназія, за 2 місце  у Всеукраїнській універсіаді, секція історії України,  Київський міжнародний університет (вчителі Лідія Василівна Полобок та Ірина Валентинівна Мітіна).
  21. Аліна Старостенко, гімназія, за 2 місце в обласних змаганнях з державного тестування (залік з плавання) (вчитель Тетяна Олександрівна Бодрик) та за 3 місце в Чемпіонаті України серед учнів ДЮСШ з триатлону (естафета), (тренер Володимир Миколайович Попов).
  22. Ольга Хлістун, гімназія, за 1 місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я», (вчитель Тетяна Олександрівна Бодрик).
  23. Катерина Хоменко, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі «Молода економіка», (вчитель Лідія Василівна Полобок) та за 3 місце в обласному конкурсі робіт МАН секція фольклористика, (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).
  24. Анатолій Скрипка, гімназія, за 1 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція геології,  Київський міжнародний університет (вчитель Лариса Олександрівна Побіленська) та за 3 місце в обласній олімпіаді з історії (вчитель Ганна Миколаївна Парфенюк).
  25. Анна Любочко, гімназія, за 1 місце в обласних змаганнях з кросу, (вчитель Тетяна Олександрівна Бодрик) та за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях з триатлону та 3 місце в Чемпіонаті України з триатлону серед учнів ДЮСШ (естафета) (тренери Володимир Миколайович Попов та Ганна Олександрівна Савельєва).
  26.  Олена Марченко, гімназія, 1 місце у Всеукраїнській універсіаді, секція літературна творчість, Київський міжнародний університет (вчитель Тетяна Дмитрівна Яременко).
  27. Олександр Калініченко, гімназія, за 1 місце в обласних змаганнях з кросу, (вчитель Тетяна Олександрівна Огер) та за 3 місце в IV літніх Юнацьких іграх України з триатлону (естафета) та 1, 3 місце у Всеукраїнських змаганнях «Дружба» серед ДЮСШ з легкої атлетики (тренери Володимир Миколайович Попов та Надія Олександрівна Городинець).
  28. Ігор Безбабних, гімназія, за 1 місце в обласному відкритому колоквіумі “Космос і астрономія”, (вчитель Геннадій Костянтинович Макаров).
  29. Антон Кармазін, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі «Юний дослідник» (вчитель Зінаїда Яківна Дроник).
  30.  Анастасія Черкун, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі «Юний дослідник» (вчитель Світлана Леонідівна Лук’яненко).
  31.  Олександр Охріменко, гімназія, за 1 місце в обласному конкурсі екологічного театру «Материнка» (вчителі Наталія Миколаївна Клименко та Аліна Володимирівна Чабанова).
  32.  Дмитро Кошара, гімназія, за 1 місце у  Всеукраїнському конкурсі «100 кращих шкіл України» в номінації «Школа успіху» (вчитель Лідія Василівна Полобок).
  33. Валерія Пікінер, гімназія, капітан команди за 2 місце в обласному конкурсі «Джміль і бджілка», (вчитель Світлана Леонідівна Лук’яненко).
  34. Юлія Гальченко, школа № 4, за 3 місце у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості з номінації «Література» (вчитель Тамара Іванівна Христусь).
  35. Едуард Масюк, НВК, за 3 місце в обласному етапі у Всеукраїнському науково-освітньому  проекті "Лишайники - індикатори забруднення атмосфери", (вчитель Людмила Борисівна Юзепенко).
  36.  Дмитро Бояджі, НВК, за 2 місце в обласному етапі Всеукраїнської молодіжної акції "Флора України: компас у зеленому світі" номінація "Корисні переселенці", (вчитель Людмила Борисівна Юзепенко).
  37. Ольга Баклагіна, НВК, за 2 місце  в Міжнародному фестивалі "Перлина Азову" (вокал), (керівник Марина Григорівна Попович).
  38. Віктор Прокопішен, НВК, капітан команди, за 2 місце  в обласному зльоті юних туристів-краєзнавців, учасників руху учнівської молоді "Моя земля - земля моїх батьків", (вчитель Богдан Васильович Портяний).
  39.  Ігор Прохоров, НВК, командир екологічного загону «Варта», за 2 місце  в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "До чистих джерел", (вчитель Богдан Васильович Портяний).
  40. Лілія Татарко, НВК, командир пошукового загону, за 1 місце  в обласному етапі Всеукраїнської історико-географічної експедиції "Сто чудес України", (вчитель Світлана Михайлівна Скрипник).
  41. Ірина Бень, НВК, за 1 місце  в обласному етапі Всеукраїнської молодіжної акції "Флора України: компас у зеленому світі", номінація "Зелені перлини", (вчитель Валерій Вікторович Калашнік).
  42.  Анастасія Салміна, НВК, за 1 місце в обласному етапі Всеукраїнської молодіжної акції "Флора України: компас у зеленому світі", номінація "Зелені завойовники", (вчитель Людмила Борисівна Юзепенко).
  43. Яна Сидоренко, НВК, за 1 місце  в Міжнародному фестивалі "Перлина Азову" (вокал), (керівник Марина Григорівна Попович).
  44. Олена Лучковець, НВК, командир загону, за 1 місце  в обласному конкурсі екологічних агітбригад, (керівники Надія Сергіївна Барскова та Людмила Аркадіївна Біленко).
  45.  Віра Махно, НВК, за 1 місце  в обласному конкурсі «Галерея кімнатних рослин», (вчитель Людмила Аркадіївна Біленко).
  46.  Віталій Чуйко, НВК, командир пошукової групи «Дивокрай», за 1 місце  у Всеукраїнській туристсько-краєзнавчій експедиції "Краса і біль України" (напрямок "Мальовнича Україна"), (вчитель Марина Володимирівна Богданова-Портяна) та за 1 місце в обласному конкурсі «Парки – легені міст і сіл» (вчитель Людмила Борисівна Юзепенко).
  47. Руслана Краснопір, НВК,  голова учнівської ради, командир пошукової групи, за 1 місце у Всеукраїнському конкурсі “100 кращих шкіл України” в номінації «Школа професійної кар’єри» (керівник Алла Миколаївна Тузікова) та за 1 місце в обласному етапі Всеукраїнської туристсько - краєзнавчої експедиції "Краса і біль України" (напрямок "Мальовнича Україна"), (вчитель Богдан Васильович Портяний).
  48. Антон Вусик, НВК, за 1 місце  в обласному конкурсі екологічних агітбригад, (вчитель Людмила Аркадіївна Біленко).
  49. Едуард Якунін, школа № 6, за 3 місце  в обласному конкурсі дитячого малюнка на тему: «Як я захищатиму Батьківщину», (вчитель Марина Олексіївна Куліш).
  50. Ігор Дегтяр,  школа № 6, за 3 місце  в обласному конкурсі дитячого малюнка на тему: «Як я захищатиму Батьківщину», (вчитель Лілія Анатоліївна Швиданенко).
  51.  Анна Логінова, школа № 6, за 3 місце  в обласному конкурсі юних гумористів “Посміхнемось щиро Вишні”, номінація «Власні посмішки» (вчитель Валентина Володимирівна Удовиця).
  52. Олександр Тихорський, командир екологічної групи, школа № 6, за 2 місце  в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Мій рідний край, моя земля» за напрямком практична природоохоронна робота і екологія, (вчитель Володимир Миколайович Миколенко).
  53.  Євген Закритий, командир екологічного загону, школа № 6, за 2 місце  в обласному етапі Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Лишайники-індикатори стану атмосферного повітря», (вчитель Володимир Миколайович Миколенко).
  54.  Ірина Фень, командир туристичного загону «Глобус», школа № 6, за 1 місце  в обласних змаганнях „Сто чудес України”, напрямок „Диво рукотворне”, (вчитель Людмила Миколаївна Дереча).
  55.  Вікторія Іванченко, школа № 6, за 3 місце  в обласному конкурсі економічних знань, (вчитель Людмила Миколаївна Дереча).
  56.  Олександр Верещак, ЦД та ЮТ, політехнічний технікум,  за 1 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту класу „А-2”, (керівник Олександр Олексійович Сорокін).
  57. Андрій Верещак, ЦД та ЮТ, політехнічний технікум,  за 1 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту класу  „B-1” (керівник Олександр Олексійович Сорокін).
  58.  Роман Остапець, ЦД та ЮТ, НВК, за 3 місце  в обласних відкритих змаганнях з ракетомодельного спорту класу „Салют”, (керівник Олександр Олександрович Сорокін).
  59.  Сергій Червінський, ЦД та ЮТ, школа № 6, за 2 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту класу  «С-1»; за 1 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту; (керівник Олександр Олексійович Сорокін) та за 2 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту «Кордові моделі F 2 A», за 1 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту «Кордові моделі F 4 B» (керівник Олександр Олександрович Сорокін).
  60.  Віталій Євтушенко, ЦД та ЮТ, школа № 6,

-          за 2 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту класу «Радіо» (керівник Олександр Олексійович Сорокін);

-           за 2 місце в обласних відкритих змаганнях з авіамодельного спорту «Кордові моделі F 4 B»;

-          за 3 місце в Першості України в класі моделей класу «F-3-D» «вільнолітаючі» в м. Маріуполі, (керівник Олександр Олександрович Сорокін).

  1. Владислав Гончарук, ЦД та ЮТ, НВК,  за 2 місце в обласних змаганнях початкового технічного моделювання «Виготовлення моделі літака» та за 2 місце в обласних змаганнях молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання «Виготовлення моделі транспортної техніки», (керівник Олександр Олексійович Сорокін).
  2.  Тетяна Гребенюк, ЦД та ЮТ, НВК, за 3 місце в обласному конкурсі декоративно ужиткового мистецтва. Розділ малювання, (керівник Анастасія Аркадіївна Чапала).
  3.  Ілона Шепель, гімназія, капітан збірної команди учнів гімназія та школи № 2 за 2 місце в 10-му обласному зльоті туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків» (керівники команди Марина Юріївна Слівіна та Оксана Олександрівна Ніколенко).
  4.  Діана Терен, школа № 2, за 1 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації "Історія України і державотворення", (вчитель С.М. Кліменкова). 2.
  5. Тетяна Лисенко, гімназія, за 1 місце у Всеукраїнському конкурсі дитячих творів "Сімейний лікар для моєї родини" (вчитель Ірина Валентинівна Мітіна).
  6. Сергій Гордеєв, гімназія, за 3 місце в обласному конкурсі "До чистих джерел" (вчитель Н.М. Клименко).
  7. Юлія Чаплоуцька, гімназія, за 1 місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті сучасної моделі навчального закладу "Школи сприяння здоровю" (вчителі Ніна Миколаївна Оверченко та Валентина Миколаївна Урода).

VI. Спортсмени  ДЮСШ № 1:

  1. Олег Альошкін, за 3 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  2. Іван Масалітін, за 3 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  3. Анастасія Метелева, за 3  місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  4. Олена Васильцова, за 3 місце в IV літніх Молодіжних іграх Полтавської області з велоспорту на шосе (тренер Володимир Миколайович Попов).
  5. Олександр Крамаренко, за 2 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  6. Сергій Щеглов, за 2 та 3 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  7. Дмитро Снурніков,  за 2 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  8. Ганна Мірошниченко, за 2 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  9. Катерина Масалітіна, за 2  місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков ).
  10. Анастасія Волевач, за 2  місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу та за 2 місце в IV літніх молодіжних  Іграх Полтавщини з бадмінтону (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  11. Денис Кряшко, за 2 місце в Регіональній Першості України з боксу, (тренер Андрій Вікторович Осірний).
  12. Володимир Кушнір, за 2 місце в Юнацьких іграх Полтавщини з боксу, (тренер Андрій Вікторович Осірний).
  13. Роман Величко, за 2 місце в Першості Полтавської області з легкої атлетики,  (тренери Володимир Миколайович Попов та Надія Олександрівна Городинець).
  14. Денис Іченський, за 1 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  15. Ліза Плотнікова, за 1  місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  16. Ілона Гаврилова, за 1 місце у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  17. Антон Хіжкін, за 3 місце в парних змаганнях серед юнаків до 9-ти років на огляді-конкурсі юних тенісистів України та 1,1 місця у Відкритій Першості Полтавської області серед юнаків та дівчат з тенісу (тренер Ігор Іванович Снурніков).
  18.  Олександр Родіонов, за 2 місце в зональній Першості України з дзюдо (тренер Ігор Федорович Горяшин).
  19. Антон Чигирик, за 2 місце в зональній Першості України з дзюдо (тренер Ігор Федорович Горяшин).
  20. Сергій Василенко, за 1 місце в Першості області серед юнаків 1990-1992 р.н. по дзюдо, (тренер Ігор Федорович Горяшин).
  21. Ілля Раченко, за 3 місце в Юнацьких іграх Полтавщини з боксу, (тренер Андрій Вікторович Осірний).
  22. Вероніка Кузьменко, за 2 місце у Всеукраїнських змаганнях з дуатлону (тренери Володимир Миколайович Попов та Ганна Олександрівна Савельєва) та 2 місце у Відкритому Чемпіонаті «акватлон» та 3 місце в Чемпіонаті України з триатлону серед учнів ДЮСШ (тренер Володимир Миколайович Попов).
  23. Валентин Цуркан, за 2 місце у Першості України серед юніорів 1988-1989 р.н. з боксу за 1 місце в IV літніх спортивних іграх молоді Полтавщини за 1 місце в Чемпіонаті Полтавської області та за 1 місце в Чемпіонаті області серед чоловіків з боксу (тренер Олександр Євгенович Середницький).
  24. Віталій Козюра, за 2 місце у Першості України серед юніорів з кульової стрільби з пневматичної зброї (тренер Олексій Михайлович Небесний).
  25. Денис Іванін, за 1 місце в  IV Юнацьких іграх Полтавщини серед юніорів 1988-1989 р.н. з боксу (тренер Олександр Євгенович Середницький).
  26. Іван Іванов, за 1 місце в Чемпіонаті України серед учнів ДЮСШ з триатлону  (естафета),

-          за 1 місце Першості області з легкої атлетики,

-          за 1 місце в зимовому Чемпіонаті України,

-          за 1 місце у Відкритому Чемпіонаті «акватлон»,

-          за 2 місце в Чемпіонаті України з триатлону,

-          за 3 місце в IV літніх юнацьких іграх України (естафета) (тренер Володимир Миколайович Попов).

  1. Владислав Григоренко, за

- 3 місце в Чемпіонаті України з кульової стрільби

- 3 місце в Першості України серед юніорів 

- 3 місце в Міжнародних змаганнях «Олімпійська надія», (тренер Євген Михайлович Безпалько).

28. Катерина Рябоконь, за 2 місце в Молодіжних іграх Полтавщини з велоспорту (тренер Володимир Миколайович Попов)

29. Аліна Сарапулова, за 3 місце в Молодіжних іграх Полтавщини з велоспорту (тренер Володимир Миколайович Попов).

30. Антон Бугай, за 1 місце в першості України з триатлону серед учнів ДЮСШ (тренер Володимир Миколайович Попов).

 

VII. Спортсмени ДЮСШ № 2:

 1.        Артем Чірва, за 3 місце в Першості області ДЮСШ з плавання (тренери Олександр Васильович Стокоз та Інна Анатоліївна Корлюк).

2.        Дмитро Пантєлєй,  за 3 місце в Першості області ДЮСШ з плавання (тренер Олександр Васильович Стокоз).

3.        Олександр Савєльєв, за 3 місце в Першості області ДЮСШ з плавання (тренер Олександр Васильович Стокоз).

4.        Єва Токун, за 3, 3 місце в ІV Юнацьких іграх Полтавщини, (тренер Інна Анатоліївна Корлюк).

5.        Дмитро Панесов, за 2 місце Першості області ДЮСШ (тренери Олександр Васильович Стокоз та Валерій Семенович Панесов).

6.        Тетяна Овєчкіна, за 2, 2 місце в IV Юнацьких іграх Полтавщини, (тренер Олександр Васильович Стокоз).

7.        Олена Герасіменко, за 2, 2, 3 місце в Першості області «Веселий дельфін» та за 1,2 місце в Першості області серед ДЮСШ з плавання, (тренер Валерій Семенович Панесов).

8.        Наталія Ушакова, за 2, 2, 2, 2 місце в Першості області серед ДЮСШ та 2 місце Першості області «Веселий дельфін», (тренер Інна Анатоліївна Корлюк).

9.        Анастасія Бутенко, за 2 місце в Першості області серед ДЮСШ та 2 місце Першості області «Веселий дельфін», (тренер Інна Анатоліївна Корлюк).

10.     Владислав Голуб, за 1, 1, 1, 2  місце Першості області «Веселий дельфін»               та 1, 2, 2, 3, 3 місце в Першості області серед ДЮСШ (тренер Ганна Олександрівна Савєльєва).

11.     Дмитро Василина, за сім перших місць та 2, 2, місце в Першості області «Веселий дельфін» та 1, 2, 3 місце в Першості області серед ДЮСШ, (тренер Ганна Олександрівна Савєльєва).

12.     Артем Стайко, за 1 та 2 місце в  IV Юнацьких Іграх Полтавщини з плавання, (тренер Олександр Васильович Стокоз).

13.     Дмитро Деревенчук, за 1, 2, 3, 3 місце Першості області «Веселий дельфін», (тренер Ганна Олександрівна Савєльєва).

14.     Владислав Деревенчук, за 1,1,1,1,  2 місце Першості області «Веселий дельфін» та за 1, 2, 3, 3 місце Першості області серед ДЮСШ (тренер Ганна Олександрівна Савельєва).

15.     Анастасія Солошенко, за 1, 3 місце в Першості області серед ДЮСШ та 2 місце в Першості області «Веселий дельфін» (тренер Валерій Семенович Панесов).

16.     Михайло Литвяков,

-          за 2, 3, 3, 3, 3 місце в  IV Юнацьких Іграх Полтавщини,

-          за 1 та п’ять третіх місць в обласній Спартакіаді школярів,

-          за 1, 1 місце в Першості області серед ДЮСШ, 

-          за 3 місце в Першості України серед ДЮСШ, (тренер Ганна Олександрівна Савельєва)

-          та за 1 місце в обласних змаганнях з державного тестування (залік з плавання), (вчитель Тетяна Олександрівна Бодрик).

17.     Олександра Якуба,  за 2, 2 місце в Першості області «Веселий дельфін», 3 місце Першості області серед ДЮСШ та за 3, 3 в Першості України Міністерства освіти і науки України, (тренер Інна Анатоліївна Корлюк).

18.     Оксана Хощенко, 

- за 2, 2, 2 та  3, 3, 3  місце в  IV Юнацьких Іграх Полтавщини,

- за 2, 3, 3, 3 місце в Першості України серед ДЮСШ,

- за п’ять других та 3 місце в обласній Спартакіаді школярів, (тренери Ганна Олександрівна Савельєва та Олександр Васильович Стокоз).

19.     Лідія Косенко, за 2 місце в Першості України серед ДЮСШ та 1 місце в Першості області серед ДЮСШ, (тренер Інна Анатоліївна Корлюк).

20.     Максим Штанько,

-          за 1,1,1 місце Першості області «Веселий дельфін»,

-          за 1,1,1,місце в  IV Юнацьких Іграх Полтавщини,

-          за 1,1,1, місце Першості області серед ДЮСШ,

-          за 1,1,  місце в Чемпіонаті України серед юнаків,

-          за 1,1 місце Першості України  «Веселий дельфін»,

-          за 1, 2 місце в Першості України серед ДЮСШ

-          за 2,3 місце в Першості України серед юніорів, (тренер Олександр Васильович Стокоз).

21.     Аліна Іванова,  за 1,1,1, місця в IV Юнацьких Іграх Полтавщини, 1 місце в Чемпіонаті  України, 3 місце в Першості України , (тренери Валерій Семенович Панесов та Олександр Васильович Стокоз).

22.     Андрій Олексенко, за 2 місце в IV Юнацьких Іграх України, за 1,1,1 місце в юнацькій Першості України, 1,1 місце в Чемпіонаті України серед юніорів, (тренер Олександр Васильович Стокоз).

 

VIII. Спортсмени ДЮСШ № 3 та  вихованці спортивних клубів міста Комсомольська:

 

  1. Лілія Верещагіна, за 3 місце у IV літніх молодіжних Іграх Полтавщини з бадмінтону, (тренер Світлана Геннадіївна Кочекова).
  2. Денис Івко, за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях та 3 місце в IV літніх юнацьких Іграх Полтавщини з велоспорту (тренер Сергій Павлович Долинський).
  3. Станіслав Зуєв, за З місце в IV літніх юнацьких Іграх Полтавщини з велоспорту (тренер Сергій Павлович Долинський).
  4. Дарина Мацапура, за 2 місце у IV літніх молодіжних Іграх Полтавщини з бадмінтону (тренер Світлана Геннадіївна Кочекова).
  5. Віталій Дроздов за 2 місце у IV літніх молодіжних Іграх Полтавщини з бадмінтону (тренер Світлана Геннадіївна Кочекова).
  6. Олена Олешко за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях та 2 місце в IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з веслування на байдарках і каное, (тренер Олена Новомирівна Мацапура).
  7. Сергій Рибальченко за 1 місце в Першості області та 3 місце в IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з велоспорту, (тренер Сергій Павлович Долинський).
  8. Лілія Олешко, за 1 та 2 місце в IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з веслування на байдарках і каное, (тренер Олена Новомирівна Мацапура).
  9.  Ілона Сарапулова, за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях та 1 місце у IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з веслування на байдарках і каное, (тренер Олена Новомирівна Мацапура).
  10. Олеся Зуєва, за 3 місце у Чемпіонаті України та за 1 місце у IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з велоспорту, (тренер Сергій Павлович Долинський).
  11.  Максим Ткач, за 3 місце в IV літніх юнацьких іграх України з вітрильного спорту (тренер Олег Миколайович Бондаренко).
  12.  Сергій Мазуров, за 1 місце в Першості області та 2 місце в Чемпіонаті України з велоспорту, (тренер Сергій Павлович Долинський).
  13.  Мирослав Духновський, за 2 місце у Всеукраїнських змаганнях та 1 місце в Першості області з велоспорту, (тренер Сергій Павлович Долинський).
  14. Людмила Бутова, за 2 місце у Всеукраїнських змаганнях «Стрімкі човни», (тренер Олена Новомирівна Мацапура).
  15. Артем Кулик, за 1 місце в IV літніх юнацьких іграх України та 2 місце в Чемпіонаті України з вітрильного спорту, (тренер Олег Миколайович Бондаренко).
  16. Олександра Іванова, за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях та 1 місце у IV літніх юнацьких іграх Полтавщини з веслування на байдарках і каное, (тренер Олена Новомирівна Мацапура).
  17.  Олександр Сівков, за 1 місце у Відкритій Першості України з веслування на байдарках і каное, (тренер Юрій Михайлович Ханчевський).
  18.  Антон Сівков, за 1 місце у Відкритій Першості України з веслування на байдарках і каное, (тренер Юрій Михайлович Ханчевський).

Учні спортивних клубів:

 1.        Валентин Сірий, за 1 місце у Всеукраїнському турнірі та 2 місце в Першості області по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

2.        Сергій Корнелюк, за 2 місце в Міжнародному турнірі, 2 місце у Відкритій Першості області та 2 місце у Всеукраїнському турнірі по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

3.        Олександр Ємченко, за 2 місце у Всеукраїнському турнірі та 2 місце в Першості області по дзюдо (тренер Олександр Володимирович Ємченко).

4.        Максим Баданін, за 1 місце в відкритій Першості області та 1 місце у Всеукраїнському турнірі по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

5.        Олексій Павлов, за 1 місце в Першості області, 3 місце в Міжнародному турнірі, 3 місце у Всеукраїнському турнірі по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

6.        Денис Ханкевич, за 3 місце в Кубку України з бодібілдінгу (тренер Андрій Васильович Бутов).

7.        Артем Педина, переможець Першості України по фрі-файту 2005 рік, срібний призер Першості України по кікджіцу 2006 рік, срібний призер Чемпіонату України по фрі-файту серед юніорів 2006 рік (тренери Олег Васильович Дунець та Володимир Миколайович Шемаров).

8.        Денис Коров’яковський, за 2 місце в Кубку України з бодібілдінгу (тренер Андрій Васильович Бутов).

9.        Богдан Головатий, срібний призер Першості України з фрі-файту 2005 рік, срібний призер України по кікджіцу 2006 рік, Чемпіон України по фрі-файту серед юнаків 2006 рік (тренери Іван Владиславович Загубинога та Володимир Миколайович Шемаров).

10.      Антон Павлиш, Чемпіон України по фрі-файту серед юнаків 2006 рік (тренери Іван Владиславович Загубинога та Володимир Миколайович Шемаров).

11.     Віталій Дунець, срібний призер Першості України по фрі-файту 2005 року, Чемпіон України по фрі-файту серед юніорів 2006 рік (тренери Олег Васильович Дунець та Володимир Миколайович Шемаров).

12.      Ірина Баданіна, за 1, 2 та 3 місце Першості України по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

13.     Андрій Бурдун, за 1, 2 та 3 місця Першості України та 1 місце в Міжнародному турнірі Першості Європи по дзюдо (тренер Валерій Іванович Заболотний).

 

     Архів новин:   квітень 2006 р. березень 2006 р.  зима 2006 р. літо 2005 р.  травень 2005 р.   квітень 2005 р.

 Ошибка доступа к базе!!!"; } else{ $text=fgets($fo); echo "
".$text; } fclose($fo); ?>   На головну сторінку

Молодіжний депутатський клуб. м. Комсомольськ, вул. Миру, 8, Молодіжний муніципальний центр
Teл. (067) 758-58-71; (05348) 2-14-63 Ел. пошта: ydc_komsomolsk@ukr.net
Інтернет:http://www.ydc.com.ua