This version of the page http://100mov.kiev.ua/services.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-29. The original page over time could change.
100 МОВ











 
привітайте друзів!

Центр перекладів 100МОВ виконує професійні переклади з/на різноманітні мови світу. Висока кваліфікація та досвід наших перекладачів дозволяють нам забезпечити бездоганну якість перекладу навіть у вузькій галузі знань - медицина, законодавство та право, економіка, телекомунікації, кіно та телебачення, легка та харчова промисловість, металургія, гірнича промисловість, військова справа, авіація, екологія тощо.

Ми виконуємо:
· усні послідовні переклади на переговорах, конференціях, виступах, лекціях; супроводження перекладачем телефонних розмов, приватних зустрічей, поїздок та зустрічей іноземців.

· письмові переклади ділового та особистого листування; технічної документації та інструкцій користування приладами; економічної, фінансової, юридичної літератури; бізнес-планів, контрактів, рекламної продукції; документів для виїзду за кордон із засвідченням державним або приватним нотаріусом; веб-сайтів, програмного забезпечення; опис медичних препаратів та досліджень; художніх та документальних фільмів; та багато іншого.

· редагування та адаптація текстів на російській, українській та іноземних мовах;
· нотаріальне засвідчення перекладів та копій документів у державного чи приватного нотаріуса;
· додаткові послуги - копіювання, сканування, форматування текстових документів, робота з графікою, кольоровий друк, переплетення готових документів у брошури, запис на CDRW та інше.

Центр перекладів має в своєму арсеналі сучасну професійну техніку, що дозволяє нам сканувати зображення та тексти, друкувати найрізноманітніші схеми, фотографії, малюнки, креслення, що необхідні при оформленні рекламного буклету чи інструкції з користування. За бажанням замовника ми виконуємо переклад документа у вигляді точної копії оригіналу документа - із збереженням форматування, таблиць, схем малюнків, логотипів.

Ми надаємо замовникові переклад як в електронному, так і в друкованому вигляді. Незвичайні шрифти, східні мови - також не проблема, навіть якщо у замовника на комп'ютері не встановлені необхідні шрифти або не підтримуються всі мови, ми надаємо електронний документ у форматі PDF, що дає можливість побачити текст без викривлення.

Якщо ви не впевнені, чи варто звертатися до центру перекладів для виконання письмового перекладу того чи іншого документу, ми зробимо пробний переклад частини тексту безкоштовно!

Ми також організуємо оперативну взаємодію з клієнтами за допомогою електронної пошти таким чином, щоб термінові документі були перекладені та потрапили до замовника якомога швидше, а також завжди безкоштовно надаємо електронну версію перекладу.

Звичайний термін виконання замовлення, в залежності від мови та складності перекладу - до 5 сторінок за добу. Ми виконуємо також і термінові замовлення, до тридцяти - п'ятдесяти сторінок за добу, а також переклади у вихідні дні.

Розрахунки можливі в готівковій або безготівковій формі. За необхідністю ми укладаємо з Вами контракт та оформлюємо всі необхідні документи в ході роботи (рахунки, акти та ін.). Як правило, ми працюємо без попередньої оплати або з мінімальним авансом!

При значних обсягах замовлення Ви отримаєте знижку до 10%, крім того при повторному зверненні до нашого центру Ви стаєте нашим постійним клієнтом та отримаєте постійну знижку - до 10%.


Більш детально про наші послуги Ви завжди можете дізнатися звернувшись до нас за телефоном у Києві 380 (44) 4895856, 2065433 або електронною адресою office@100mov.kiev.ua

© 2002-2005, 100мов