This version of the page http://www.dnister.lviv.ua/NomeriU.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-26. The original page over time could change.
Готель Днiстер - Номери готелю
 
 

    площа - 60 кв.м, 2 кімнати (вітальня, спальня) обладнані італійськими меблями, передпокій - сучасними меблями, холодильник. Є два санвузли, ванна. Вихід в ванну зі спальні. Сучасна сантехніка. З вікон вітальні відкривається панорама міста. В вітальні телевізор, телефон, міні-бар, зручний стіл для переговорів, комфортабельна софа для відпочинку. Інтер'єр кімнат апартаменту доповнюють вишукані штори, гардини з оригінально підібраними світильниками . Вартість апартаментів за добу: - 1500 грн.

    
Увага! Інтерактивна панорама працює за допомогою JAVA-аплету (в вашому бровсері повинна бути дозволена робота JAVA-аплетів) і важить біля 200 кілобайтів. Будь ласка, почекайте, коли вона загрузиться повністю.

      площа- 21 кв.м, кімната, з кондиціонером, обладнана меблями в стилі "модерн" (два або одне двомісне ліжко, письмовий та журнальний стіл, телевізор, холодильник, телефон, ванна з санвузлом). В передпокої - шафа для одягу. Вартість бізнес номера за добу: - 1000 грн.

      площа- 21 кв.м, кімната обладнана меблями в стилі "модерн" (два або одне двомісне ліжко, письмовий та журнальний стіл, телевізор, телефон, євродуш з санвузлом). В передпокої - шафа для одягу. Вартість покращеного номеру за добу: - 800 грн.

    площа - 21 кв.м., кімната обладнана югославськими меблями ( два або одне двомісне ліжко, письмовий та журнальний стіл, телевізор, телефон, ванна з санвузлом. В передпокої - шафа для одягу. Вартість стандартного номера за добу: - 500 грн.

   площа - 21 кв.м., кімната обладнана сучасними меблями (два одномісні ліжка, письмовий стіл, телевізор, телефон, ванна з санвузлом. В передпокої - шафа для одягу. Вартість звичайного номера за добу: - 400 грн.


   

  ©  Львiв 2000