This version of the page http://www.dnister.lviv.ua/HotelU.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-26. The original page over time could change.
Готель Днiстер - Готель
 
 
Увага! Інтерактивна панорама працює за допомогою JAVA-аплету (в вашому бровсері повинна бути дозволена робота JAVA-аплетів) і важить біля 200 кілобайтів. Будь ласка, почекайте, коли вона загрузиться повністю.

        Туристично-готельний комплекс "Дністер" побудовано у 1983 році . У 1999 році проведена реконструкція і європейський ремонт. В травні 1999 року готель "Дністер" став місцем зустрічі Президентів 9 країн - учасників Саміту глав держав Центральної Європи. В листопаді 1997 року під час свого візиту в Україну в нашому готелі зупинялася Перша Леді Америки Хіларі Клінтон. В 1999 році у складі польської делегації в готелі проживала Іоланта Кваснєвська, в лютому 2000 року - Прем"єр-міністр Угорщини. Готель " Дністер" став місцем зустрічі бізнесменів та місцем проведення міжнародних симпозіумів, конференцій, семінарів, тощо. Полюбляють зупинятися в готелі і туристи. Всіх приваблює вдале місце розташування, високий рівень послуг та повна безпека.

        Номерний фонд готелю складає 141 номерів, з яких 12 - люксів, 8- номерів бізнес, 50- стандартних з них 21 з широким ліжком, 33-покращені з них 8 з широким ліжком, 38-звичайні. Всі номери обладнані новими меблями, мають ванні кімнати, цілодобово холодна і гаряча вода, кабельне телебачення, прямий міжміський та міжнародний зв'язок з можливістю виходу в Інтернет. На кожному поверсі затишні холи.

Цілодобово працює служба прийому та служба безпеки. В готелі чотири ліфти фірми "KONE", з них два - швидкісні.

        До послуг гостей:бізнес-центр, ресторан, бар, кафе-бар, конференцзал, перукарня, косметичний кабінет, солярій, банк, газетно-сувенірний кіоск, продаж авіа та залізничних квитків, автопарк з 4-х машин (в тому числі мікроавтобус на 15 місць), паркінг, який цілодобово охороняється.


  ©  Львiв 2000