This version of the page http://infoton.kiev.ua/oae_ukr.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-25. The original page over time could change.
INFOTON
 








Система реєстрації викликаної отоакустичної емісії GSI-60

Реєструється викликана отоакустична емісія у діапазоні 500 - 9250 Гц при рівнях звукового тиску 20 - 80 дБ із цифровою індикацією й автоматичною корекцією результатів. Прилад поставляється на переносному комп'ютері, може бути замовлений без комп'ютера. Є база даних результатів обстеження з накопиченням результатів і аналізу динаміки на базі Microsoft Windows. Є можливість реєстрації спонтанної отоакустичної емісії.

ПРИЗНАЧЕННЯ: Призначене виявити здатність волоскових клітин равлика відповідати на граничні звукові стимули. Застосовується для визначення початкових внутріравликових порушень у дорослих і дітей; неонатального скринінгу на туговухість; дослідження неконтактних пацієнтів; контроль контингентів, що піддаються ототоксичним і шумовим факторам.

ОБЛАСТЬ ПРИЗНАЧЕННЯ: НДІ, ЛОР кафедри медінститутів, спеціалізовані діагностичні центри, лікарні і шпиталі, сурдокабінети й сурдоцентри.

Автоматизована система реєстрації викликаної отоакустичної емісії GSI-70

Прилад призначений для виконання скринингу немовлят на фактори ризику по туговухості. Тестування можна проводити через з 10 годин після народження. Час дослідження: 10 сек - одне вухо. Є модифікація з пам'яттю на два тести, із принтером (в установах, де в рік обстежуються до 200 немовлят) і модифікація з пам'яттю на 350 тестів і можливістю підключення до комп'ютера (для великих пологових будинків).

ПРИЗНАЧЕННЯ: Призначен для виконання скринингу немовляти на фактори ризику по туговухості.

ОБЛАСТЬ ПРИЗНАЧЕННЯ: Пологові будинки і родильні відділення лікарень, профільні НДІ.




Україна, 03055, Київ, вул. Боткіна 4.  Тел/Факс: +380 (44) 241-64-68/69  Email: office@infoton.kiev.ua

Українська Банерна Мережа