This version of the page http://infoton.kiev.ua/audera_ukr.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-25. The original page over time could change.
INFOTON
 








GSI Audera. Нова епоха в діагностиці слуху у дитині.

Попит на діагностику частотних особливостей слуху увесь час зростає. Універсальний скрининг слуху немовлят глобально розширився. Це результат того, що все більше дітей мають потребу в додатковій діагностиці. Отже, збільшується попит на точну діагностику частотних особливостей слуху у дитині. Так само відомо, що раннє втручання просто необхідно для розвитку мови і речі у дітей з порушенням слуху. Таке втручання - настроювання слухового апарата до шести місяців або кохлеарная імплантація. Для вибору необхідного лікування потрібна точна й детальна інформація про втрату слуху на всіх частотах, це важливо для розвитку мови дитини.

Тому для центра сучасного слухопротезування «Інфотон» стало необхідним придбання об'єктивного й надійного устаткування для виміру частотних специфікацій слухового порога у немовлят і дитин зі слабкою й сильною втратою слуху.

Об'єктивна автоматизована система реєстрації слухових відгуків мозку на постійний модульований тон (ASSR) GSI-Audera була розроблена Мельбурнським університетом.

За допомогою технічних можливостей приладу Audera на екрані дисплея одержують тональну граничну аудиограмму в діапазоні частот 250 Гц - 8000 Гц із точністю 5 дб на кожній із частот нормованого діапазону. Одна з основних переваг слухового відгуку на постійний модульований тон (АSSR), на відміну від викликаних слухових потенціалів мозку й інших модальностей викликаних слуховых потенціалів, полягає в способі аналізу відгуку. А саме, не потрібно візуальної оцінки піків потенціалу й виміру латентних періодів. Крім реєстрації слухового відгуку на частотно- специфічні сигнали, Audera має додаткові можливості, такі як: электрокохлеографія і реєстрація викликаних слухових потенціалів всіх модальностей.




Україна, 03055, Київ, вул. Боткіна 4.  Тел/Факс: +380 (44) 241-64-68/69  Email: office@infoton.kiev.ua

Українська Банерна Мережа