This version of the page http://infoton.kiev.ua/about_ukr.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-25. The original page over time could change.
INFOTON
 








Компанія "Інфотон" розпочала свою діяльність в березні 2002 року. Нашою метою з самого початку було створення сучасної комерційної структури для забезпечення населення України самими передовими моделями слухових апаратів.

Першим кроком компанії стало підписання дилерського контракту з фірмою "Siemens AT" одним із найстаріших виробників слухових апаратів, які завоювали широку популярність серед людей з порушенням слуху у всьому світі.

Активізація продаж слухових апаратів Siemens на території України розпочалась разом з відкриттям у грудні 2002 року спеціалізованого центру сучасного слухопротезування в місті Києві. В цьому ж році нашій компанії вдалося успішно провести роботу по розширенню сіті центрів підбору і продажу слухових апаратів в регіонах нашої країни. Сьогодні в 8 центрах 7 містах пропонується не тільки купівля слухових апаратів, а й діагностування слуху від Siemens AT.

Центр сучасного слухопротезування "Інфотон" в Києві має саму високу авторизацію на продукцію від фірми Siemens AT і являє собою сучасно оснащений медичний центр сурдологічного направлення. У нас надається повний комплекс послуг: від консультацій лікаря оториноларинголога і визначення проблем зниження слуху до точної діагностики, підбору слухового апарату и реабілітаційних тренінгів до гарантійного і післягарантійного обслуговування слухових апаратів.

З другої половини 2003 року значно розширились можливості надання медичних послуг в області оториноларингології. Це забезпечується самим сучасним спеціалізованим медичним обладнанням, а також колективом висококваліфікованих лікарів.

"Інфотон" займається постачанням аудіологічної діагностичної техніки для медичних закладів та сурдологічних центрів.

В найближчі роки компанія "Інфотон" займеться розширенням мережі сурдологічних центрів в містах України, а також їх технічним оснащенням та створенням професійної команди на місцях . Результатом цієї праці має бути надання можливостей в використанні самими передовими досягненнями аудіологічної техніки кожному жителю нашої країни.

З повагою,
Генеральний директор Тетяна Чайка




Україна, 03055, Київ, вул. Боткіна 4.  Тел/Факс: +380 (44) 241-64-68/69  Email: office@infoton.kiev.ua

Українська Банерна Мережа