This version of the page http://www.library.kherson.ua/worldindex.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-24. The original page over time could change.
Ресурсний Центр Країнознавсва
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР КРАЇНОЗНАВСТВА


english



 

 

Ресурсний центр країнознавства >> Мапа світу >> Дякуємо!

Сектор літератури іноземними мовами

презентує проект

Ресурсний Центр Країнознавства

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ПРОЕКТУ: Створення на базі відділу літератури іноземними мовами Ресурсного Центру Країнознавства. Реалізація Центром довгострокової програми “Світ стає ближчим”.

Херсонська обласна бібліотека для дітей звертається за фінансовою підтримкою на реалізацію проекту, завданням якого є створення Ресурсного Центру Країнознавства – унікального для дитячих бібліотек України осередку, що забезпечить дітей Херсона і області можливістю і засобами для дослідження світу, в якому вони живуть. Книги, відеофільми, звукозаписи, періодичні видання, географічні карти, електронні ресурси допоможуть дітям пізнавати життя їхніх ровесників в інших країнах, вивчати унікальні культури народів усієї земної кулі. Заходи, що їх проводитиме Центр за програмою „Світ стає ближчим”, будуть спрямовані на формування у дітей розуміння єдності сучасного світу, європейської приналежності України, на встановлення дружніх контактів з ровесниками у різних країнах світу.

Сайт Херсонського обласного товариства поляків "POLONIA"

Співпраця з національно-культурними товариствами Херсонщини допоможе залучити до роботи в Центрі молоде покоління представників національних меншин, для яких цей проект стане нагодою глибше пізнати мову та культуру народів, що до них вони етнічно належать.

Фоторепортаж: Перший дитячий міжетнічний фольклорний фестиваль на Херсонщині
"Чарівна скринька"

Діяльність Центру не обмежуватиметься традиційними бібліотечними сервісами (надання документів у користування в читальному залі та додому), а передбачає широке застосування сучасних інформаційних технологій (комп'ютерної та відеотехніки, Інтернет), потребуватиме належного рекламно-інформаційного забезпечення.

Електронна складова проекту передбачає, зокрема, створення інтерактивної мапи світу, яка допомагатиме отримувати найновішу інформацію про будь-яку країну на усіх континентах земної кулі.

А ще ми розповідатимемо про найцікавіші заходи, семінари, про досягнення наших користувачів у пізнанні іноземних мов та дослідженні різноманітних культур людства.

новини програми

Якщо вас зацікавили ці плани -

приходьте до бібліотеки, зазирайте на наш сайт, пишіть і телефонуйте: +38(0552)494-084

Дата оновлення: 04.12.2005
Copyright © Херсонська обласна бібліотека для дітей