This version of the page http://infoton.kiev.ua/new_hs_ukr.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-23. The original page over time could change.
INFOTON
 








Нововведення в технології слухопротезування. Фірма Siemens презентувала першу слухову систему з бездротовим зв'язком між лівим і правим слуховим апаратом.

У листопаді Siemens випустив Acuris - нове покоління слухових апаратів. У системі Acuris правий і лівий слуховий апарат зв'язані один з одним за допомогою бездротової системи так, що обидва апарати можуть одночасно настроюватися під нові акустичні умови. Acuris є ідеальним рішенням для людей з бінауральною втратою слуху, він поверне всю принадність можливості чути обома вухами. Його синхронізований режим роботи забезпечує як відмінна якість звуку й зручності для користувача, так і легкість у використанні. Acuris підходить для людей з будь-якою втратою слуху. Ця система може бути як завушна, так і внутрішньовушна.

Два слухових апарати з’єднуються між собою за допомогою інтегрованої бездротової технології е2е (« ear - to - ear » що в перекладі «вухо у вухо»), самої маленької радіосистеми у світі. Лівий і правий апарат обмінюються контрольними сигналами, і на основі цієї інформації система синхронно робить настроювання кожного слухового апарата окремо, так, наприклад, вибирає режим мікрофона й режим коректування фонових шумів залежно від даних акустичних умов.

Чому краще чути двома вухами за допомогою Acuris

80% людей із втратою слуху потрібне слухопротезування на дві вуха. І тільки деякі з них носять два апарати. Часто так відбувається через те, що люди не проінформовані про переваги бінаурального слухопротезування. Завдяки такому слухопротезуванню в мозок надходить необхідна інформація через два вуха так, що від необхідних сигналів відфільтровуються непотрібні фонові шуми й звуки, а чистий звук, що надходить можна легко й точно визначити. Завдяки комунікації між правим і лівим апаратами, користувачі Acuris можуть насолоджуватися такими перевагами бінаурального слухопротезування як поліпшена якість звуку й акустики.

Швидке й дискретне настроювання слухової системи.

Потрібно тільки одне настроювання для автоматичної зміни гучності або програми обох слухових апаратів. У внутрішньовушних слухових апаратів регулятор гучності може перебувати на одному апараті, а кнопка вибору програм на іншому, це не тільки заощаджує місце, але й спрощує настроювання для користувача. Це особливо зручно для людей з обмеженими сенсомоторними можливостями. Так само як альтернатива може використатися кишеньковий пульт дистанційного керування для регулювання звуку й програм. Але на відміну від дистанційних керувань інших апаратів даний пульт має дисплей, на якому користувач може побачити поточні настроювання гучності й програми, а також ступінь заряду батареї.

Зручність для користувача в різних акустичних ситуаціях.

На додаток до е2е бездротовим технологіям Acuris так само пропонує такі важливі функції як миттєве приглушення неприємного зворотного зв'язку при цьому, не впливаючи на силу сигналу і якість звуку. Система аналізує вхідні й вихідні сигнали для типового свисту фітбека, дуже швидко адаптуючись до частотних змін у слухових умовах, наприклад при використанні телефону.

Для людей із середньою та сильною втратою слуху Acuris має адаптивну багатоканальну систему спрямованого мікрофона із трьома мікрофонами. Вони зменшують небажані шуми в складних шумових умовах, миттєво реагуючи на джерело шуму й автоматично вибираючи відповідний режим мікрофона. Це поліпшує чіткість мови й підвищує комфорт користувача.

Acuris також ідеально підходить і для людей з однобічною втратою слуху.

Завдяки своїм першокласним характеристикам Acuris підходить і для людей з однобічною втратою слуху. А якщо надалі в людини знизитися слух і на іншому вусі, то систему Acuris можна легко зробити бінауральною, використовуючи ще один апарат.



Україна, 03055, Київ, вул. Боткіна 4.  Тел/Факс: +380 (44) 241-64-68/69  Email: office@infoton.kiev.ua

Українська Банерна Мережа