This version of the page http://infoton.kiev.ua/center_news_ukr.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-23. The original page over time could change.
INFOTON
 








ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО ДІАГНОСТИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ…

27-28 жовтня 2004 року в приміщенні центра сучасного слухопротезування «Інфотон» відбулася презентація нового діагностичного обладнання зі сталим слуховим відгуком (ASSR) Audera GSI.
Розроблена в Мельбурнському університеті нова категорія слухових викликаних потенціалів є рішенням для діагностики частотних особливостей слуху у немовлят і дітей. Презентацію підготував і представив у центрі слухопротезування «Инфотон» г-н Фариенфар Реза, менеджер по продажах компанії VIASYS Healthcare.
Поява такого роду діагностичного встаткування в Україні, і зокрема в центрі сучасного слухопротезування «Інфотон», була обумовлена необхідністю, тому що дозволяє вимірювати частотні особливості слухового порога в немовлят і дитин зі слабкою і сильною втратою слуху.
Слуховий сталий відгук: можна точно записати в сплячого немовляти або дитини; провокується тоновими стимулами частотної специфікації; можна об'єктивно визначити за допомогою алгоритму; має поріг, що співвідноситься з порогом динамічної аудіограми; можна використати для оцінки динамічної тонової аудіометрії.

Додаткову інформацію про діагностичне обладнання Audera GSI Ви можете одержати передзвонивши нам або ж більш докладно ознайомитися на нашому сайті в розділі діагностичне обладнання.



Украина, 03055, Киев, ул. Боткина 4.  Тел/Факс: +380-44-2416468/69  Email: office@infoton.kiev.ua

Украинская Баннерная Сеть