This version of the page http://www.1plus1.net/serials/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-18. The original page over time could change.
1plus1.tv Серіали





















 

5 хвилин до метро

Прем'єра з 24 липня

Серіальний рух в Україні набирає обертів. Канал «1+1» став продюсером 100-серійної життєвої саги. Не про Форсайтів, а про сусідів багатоквартирного будинку, під дахом якого розпалюються неабиякі пристрасті. Сам будинок, як свідчить робоча назва серіалу, розташовано за «5 хвилин до метро» - рівно на такій самій відстані і знімальний майданчик павільйону кіностудії «Довженка», де відтворено всі реалії сучасного побуту. Приємно, що сюжет картини немає географічної прив'язки. Ані Москви, ані Києва у прямому розумінні глядачі тут не побачать. Проте буде всім близьке і зрозуміле життя простих смертних. Щоправда, вони будуть кіношними. Знімати сімейну драму «1+1» довірив своєму давньому партнерові – Вікторові Приходьку та його компанії «Про-ТВ».

Все включено

З-за кордону повертається дочка власника мережі готелів "Троянда вітрів" у Криму, Москві та Туреччині - Варвара Карташова. Вона дізнається про те, що її батька ошукують його ж партнери. І спокійне життя заможного сімейства закінчується. Карташов потрапляє у складну ситуацію, і його виручає шанувальниця творчості Агати Крісті, детектив-аматор пані Охлопкова, яка уважно стежить за тим, що робиться довкола і потихеньку розслідує клубок злочинів та сімейних таємниць…

Всі жінки - відьми

Якраз тут буде доречно згадати успіх таких кінофантазій, як "Іствікські відьми", "Ельвіра - повелителька темряви", "Чаклунське кохання", "Практична магія" тощо... Образ жінки-відьми, погодьтеся, приваблює всіх - і чоловіків, і жінок. Наче таємничість і непередбачуваність жіночої натури від цього стає ще менш очевидною. В "Іствікських відьмах", як ви пам'ятаєте, три чаклунки - білявка Мішель Пфайффер, чорнява Шер і руда Сьюзен Сарандон - зачарували навіть диявола: коли вони усвідомили свій магічний талант, то перетворилися у фатальних красунь. У чарівному серіалі "серіального короля" "Всі жінки - відьми" головних винуватиць теж троє. Усе починається після того, як одна з героїнь повертається у Сан-Франциско до старших сестер, і тієї ж ночі загадковим чином у будинку своєї бабусі Прю, Пайпер і Фібі знаходять чаклунську книжку…

Громови

Дивний світ, в якому любов і згода в сім'ї - рідкість. Де згуртованості простої шахтарської сім'ї заздрять, а взаємини подружжя навіть обговорюють, як якусь аномалію. Живуть Громови начебто як і усі. Та не так. У Федора, Марії та їхніх дітей - Насті, Саші, Сави та Микитки - теж є свої турботи, печалі і свої маленькі радощі. Та хай що з ким відбувається, кожен з них знає - поки вони разом, їм ніщо не загрожує, рідні зігріють теплом кохання і не дадуть зневіритися навіть у найскладнішій ситуації. Один їхній девіз чого вартий - Громови завжди повинні бути разом! Та, на жаль, доля розпорядилася по-своєму.

Давай одружимось

Легко сказати! А спробуй змусити кількох чоловіків і жінок спершу зрозуміти, що їх ставлення один до одного – це дещо більше, ніж боротьба за місце під сонцем і в квартирі «Діда» Федора Петровича Шевченко, а потім і перевести свої почуття в тверду шлюбну валюту. Звичайно, можна назвати ситком «Давай одружимося» веселою історією про нових позашлюбних синів, старих розвідників і молодих красунь-психологів, але це буде не зовсім правильно. Те, що відбувається в другому сезоні серіалу, який колись називався «Моя прекрасна сім'я», нагадує боротьбу протилежностей. І, звичайно, їх єдність. Протягом 20-ти серій герої поп-зірки Наташі Корольової і актора «Турецького гамбіту» Олександра Олешко – Христина та Діма - затято інтригуватимуть один проти одного і ділитимуть квартиру між своїми двома офісами, «Дід» ігноруватиме свою чарівну Сусідку у виконанні неповторної Евеліни Сакуро, а довгонога героїня Лілії Кузнецової – намагатиметься захомутати «нового російського» Макса (Деніс Ясик). Рефрен «Давай одружимося» зачіпає всіх героїв, особливо після того, як в одній квартирі Христина і Діма вирішили зробити кабінет психологічної допомоги та шлюбне агентство. Між клієнтами обох офісів постійно відбувається плутанина, ускладнюючи всім і без того не безхмарне життя. Зібрати весільний Кубик Рубіка в даній ситуації – задача не з легких. Втім, на тверде переконання беззмінного «Діда» проекту Валерія Прохорова, до всього треба ставитися з гумором. Особливо – в сімейному житті.

Джої

Усім відомі „Друзі" розходяться і тепер живуть своїм життям, а Джої Трібіані покидає Нью-Йорк і їде в Голлівуд, щоб цілком присвятити себе акторській кар'єрі. Він живе у гарному помешканні, яке придбала для нього сестра Джина, зі своїм племінником Майклом, якого Джина народила, коли їй було 16 років. Виявляється, у свої 20 років Майкл - справжній фахівець у галузі реактивних двигунів. Розумник Майкл і кмітливий Джої створюють чудову компанію і допомагають один одному у будь-яких ситуаціях.

Друзі

 
У них немає таємниць одне від одного. Вони завжди діляться радощами, тривогами і таємницями. Їм вдається перетворити будь-що на заплутану, кумедну й веселу історію. Вони ніколи не сумують, тому що вони - друзі. Створений Девідом Крейном і Мартою Коуффман молодіжний серіал "Друзі" став найпопулярнішою американською комедією ситуацій сезону 1994-1995 рр., і за свою недовгу історію на телебаченні дванадцять разів був номінований на найвищу телевізійну нагороду США - премію "Еммі". Талановитих, але маловідомих акторів він перетворив на телекумирів, і 1996-го року американська Гільдія кіноакторів оголосила героїв телесеріалу найкращим акторським ансамблем комедійних шоу. "Друзів" почали наслідувати. За мотивами серіалу навіть створено нову комп'ютерну гру. Вони "побили" всі рейтинги популярності у глядачів. Тепер "чудова шістка" з Нью-Йорка - на каналі "1+1".

Кохання як двобій

Девіз Ани – жінки, боріться за свою гідність! Дівчина вчиться на юриста з однією метою: захищати права людини взагалі та й жінки зокрема. Анна твердо переконана, що жінка має бути незалежною, що вона може добитися багато чого в житті і зробити приголомшливу кар'єру. Якось під час маршу протесту на захист журналістки, яку скривдив власний чоловік, вона випадково зустрічається зі своїм першим коханням - Хуаном Марко Коронелем. Хуан став прекрасним юристом-адвокатом, та річ у тому, що він захищає права того самого чоловіка скривдженої журналістки, тобто абсолютно неприйнятні для Ани інтереси. Втім, Хуан занадто ласий до прекрасної статі, щоб не спробувати знову завоювати дівчину, яка колись була у нього закохана. Проте це не єдина причина раптової пристрасті. Як азартний донжуан, Коронель побився об заклад зі своїм найкращим другом, що за рік звабить сімдесят жінок. Якщо він досягне успіху, то виграє 100 тисяч доларів. Ана якраз і є номером 70 і тим самим каменем спотикання, який завжди дуже невчасно трапляється на шляху.

Міс Офіс

Нарешті збулася заповітна мрія Клаудії Кейси! Вона помітно просунулася в "секретарському світі" телевізійних новин, подолавши шлях від тимчасової секретарки до постійного співробітника. Піднявшись з 4-го поверху до заповітного 22-го. До того ж вона стала не просто штатним фахівцем, а секретаркою зірки програми новин – Уїлла Батлера. Та не все так гладко, як спершу їй здавалося. Нові колеги – помічники її нового босса Кіп і Лідія - не дуже-то раді появі новенькою конкурентки. Зате вони не зупиняться ні перед чим, щоб їй насолити. Якби не старі друзі дівчини із затишного і безпечного 4-го поверху, Рамона і Оуен, навіть веселий характер не допоміг би Клаудії адаптуватися в кровожерливому світі піднебесного 22-го.

Моя прекрасна нянька

Відтепер гарний настрій мільйонів глядачів - у надійних руках. З тієї миті, як дівчина з провінції Віка випадково потрапила в будинок успішного столичного продюсера Максима Шаталіна, в житті цього багатодітного сімейства і в будинках глядачів "1+1" настала нова світла ера. Ніяких депресій, нервів, тяжких роздумів і насуплених брів! У свої законні права вступає найулюбленіша розвага західної аудиторії - комедія ситуацій. В цьому телесезоні автори славнозвісного російсько-голлівудського телероману "Бідна Настя" компанія "АМЕДІА" і Sony Pictures Television вирішили ближче познайомити глядачів України й Росії з цим симпатичним явищем західного ТБ. Знайомимося - "Моя прекрасна нянька", чарівна манія дітлахів та бабусь, чоловіків та жінок, циніків та оптимістів! 

Петя Блискучий

«Петя Блискучий» – це сучасна романтична комедія про життя простого провінційного хлопця, який приїжджає у Москву без копійки в кишені та без зв'язків, але з величезним запасом чарівності, щирості та впевненості у собі. Петя оселяється у розкішній квартирі сім'ї Лифанових. І невідомо, скільки б він там прожив, якби не страшна трагедія – самогубство глави сім'ї, бізнесмена Степана Лифанова. Перед смертю Степан просить Петю дбати про його родину. Так, на руках у Петі залишається удова Степана й дві доньки-красуні, тож нашому героєві буде нелегко, але природна чарівність і відвертість допоможуть йому подолати всі труднощі та знайти справжнє кохання.

Повернення Мухтара

Гострий нюх, чуткі вуха, велике серце і безмежна відданість. Та лише до свого господаря Артема Колосова, і до своїх друзів Олени та Толика. Що вдієш, якщо ця невгамовна трійця замість того, щоб довше поспати чудового ранку або поласувати різними солодощами, весь час кидається на пошуки якихось злочинців! Не можна їх залишити без дружньої підтримки, професійної допомоги, тонкої інтуїції і хитромудрої винахідливості, яким так бездоганно володіє чотириногий працівник правоохоронних органів і захисник справедливості Мухтар! Тим паче, що за це можна отримати щось смачненьке...

Сестри по крові

Життя двох головних героїнь - молодої бізнес-леді Домініки Нікітіної (Марія Кулікова, «Дві долі») та ринкової торговки Маргарити Калашнікової (Наталя Лесніковська) - з'єднує випадок. Вагітна Домініка потрапляє в аварію, їй терміново необхідне переливання крові, а в Рити виявляється якраз потрібна - надзвичайно рідкісна - група крові. Після цього стає очевидним, що молодих жінок із абсолютно різних соціальних груп дивним чином притягує одну до одної. Цей дивний зв'язок дозволяє їм відкрити у собі щось нове. Чоловіка-негідника Домініки Нікітіної грає Сергій Астахов), а Олена Коренева виконує роль заступника Нікітіної по роботі – такого собі «залізного канцлера» Амалію Гжегоржевську.








 5 хвилин до метро
 Все включено
 Всі жінки - відьми
 Громови
 Давай одружимось
 Джої
 Друзі
 Кохання як двобій
 Міс Офіс
 Моя прекрасна нянька
 Петя Блискучий
 Повернення Мухтара-2
 Сестри по крові
 Архiв серiалiв



   На головну
   На початок сторiнки
Зворотнiй зв'язок 
Версiя для друку 
Замовити телепрограму