This version of the page http://www.ludinaroku.com.ua/partneri.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-09-17. The original page over time could change.
Ділові та фінансові партнери програми








































ДІЛОВІ ПАРТНЕРИ
ТА ФІНАНСОВІ ПАРТНЕРИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ
ПРОГРАМИ "ЛЮДИНА РОКУ"

За багаторічний період впровадження та динамічного розвитку програми "ЛЮДИНА РОКУ" накопичено унікальний досвід плідної та взаємовигідної співпраці з багатьма авторитетними, відомими та впливовими компаніями, фірмами, та підприємствами.

За період з 1996 р. діловими партнерами програми "ЛЮДИНА РОКУ" стали такі всесвітньовідомі та солідні компанії і торгівельні марки, як "PHILIP MORRIS", "BRITISH AMERICAN TABACCO", "HENNESSY", "MARTINI" "ZEPTER", "FUJIFILM", "KONICA", "CANDINO", "NOKIA", "ORIFLAME", "MARY KAY", "MAXELL", а також авторитетні та респектабельні вітчизняні підприємства, фірми та фінансові установи, зокрема: концерн "ЕНРАН", концерн "РЕГІОНИ УКРАЇНИ", АКБ "ПРЕМ'ЄРБАНК", інвестиційна компанія "СЛАВУТИЧ - КАПІТАЛ", поліграфічний центр "БЛІЦ-ПРИНТ", мережа парфумерних магазинів "BROCARD", корпорації "КВАЗАР-МІКРО", компанії "МБ ГРУП", "UMC", "IP TELECOM", торгові марки "WELLCOM", "ЗОДІАК", "ЗЛАТОГОР", туристичні компанії "ПРИМЕКСПРЕС" та "ГАМАЛІЯ". Поставивши перед собою завдання провести красивий та недешевий захід без залучення хоча б копійки державних коштів, організатори не піддалися спокусі вирішити його будь якими засобами. Тому, участь у Програмі вважається особливим підтвердженням бездоганної ділової репутації підприємства та престижності його торгової марки.

Перш ніж одержати право на розміщення свого логотипу поряд з символами Програми - її фірмовим логотипом та нагородною скульптурою "ПРОМЕТЕЙ-ПРЕСТИЖ" - потенціальні спонсори проходять своєрідний конкурс на наявність бездоганної репутації, привабливого іміджу, надійності та конкурентоспроможності.

Кожний діловий партнер та спонсор отримує змогу представити свої можливості широкій аудиторії читачів та телеглядачів, а також VIP-персонам - лауреатам, учасникам та почесним гостям церемонії. При цьому поряд з традиційними прийомами - участь ділових партнерів в тематичних телепередачах, використання їх "розпізнавальних знаків" на білетах, буклетах, щитах, плакатах, "АНТАРЕКСАХ" (великих екранах, розташованих по бокам сцени), аудіо-спотах - використовується і нетрадиційні, ті що стали невід'ємною складовою частиною проекту: в першу чергу - створення спонсорського призового фонду, завдяки якому лауреатам та переможцям вручаються оригінальні подарунки.

Крім того, практика взаємодії з діловими партнерами та спонсорами показала, що за ступенем і специфікою їх участі у підготовці та проведенні Програми має сенс проводити розподіл їх на фінансових (титульних) та статусних.

Фінансові (титульні) спонсори - це компанії, які вкладають грошові кошти в реалізацію того чи іншого етапу Програми, або Програми в цілому.

В свою чергу вони одержують унікальну систему рекламно-інформаційної та іміджево-представницької підтримки, яка здійснюється на протязі дев`яти місяців і застосовує найсучасніші рекламні та інформаційні технології, які використовуються з залученням найбільш авторитетних і популярних друкованих та електронних засобів масової інформації.

Спонсори, які вкладають найбільш вагомий внесок в процес реалізації конкретної Програми отримують відповідний титул. Основні титули, які Генеральна дирекція загальнонаціональної програми надає фінансовим партнерам:

  • генеральний спонсор;
  • головний спонсор;
  • офіційний спонсор.

На протязі 1996 - 1998 р.р. співорганізатором - генеральним спонсором Програми була всесвітньовідома компанія "PHILIP MORRIS", яка внесла виключно вагомий вклад в реалізацію Програми на етапі її становлення та розвитку. Компанія "PHILIP MORRIS" була першою з всесвітніх лідерів у своїй галузі, що повірила в перспективу та успіх проекту "ЛЮДИНА РОКУ" та усвідомила важливість, доцільність та взаємовигоду співпраці з організаторами Програми. В свою чергу, престижність і респектабельність Програми та її резонансність як в Україні так і за її межами безсумнівно сприяли зміцненню позитивного та конкурентноспроможнього іміджу компанії "PHILIP MORRIS", донесенню його до широкого кола споживачів, клієнтів, партнерів та громадськості.

У 1999 р. в процесі реалізації Четвертої загальнонаціональної програми "ЛЮДИНА РОКУ-99" вперше титул співорганізатора- генерального спонсора отримало вітчизняне підприємство "КОНЦЕРН РЕГІОНИ УКРАЇНИ".

Інвестування Програми вітчизняним товаровиробником переконливо засвідчує не лише успішний розвиток цього безпрецедентного проекту, а насамперед його суспільну значимість, відповідність високому призначенню - формуванню національної еліти. Серед компаній, які в різні роки отримували титули генерального, головного та офіційного спонсорів були такі відомі торгові марки та компанії, як "HENNESSY", "ЕНРАН", "BRITISH AMERICAN TABACCO", Дніпропетровський АКБ "ПРЕМ'ЄРБАНК" та інші.

Крім інституту фінансових спонсорів, вельми оправданим виявився інститут спонсорів статусних, які надають різноманітні послуги, формують нагородний та призовий фонди, займаються дизайном та декорацією сцени і тим самим забезпечують успішну підготовку та проведення Урочистої церемонії нагородження лауреатів і переможців Програми. Наприклад, офіційним постачальником мобільного зв'язку програм були компанії "УКРАЇНСЬКІ РАДІОСИСТЕМИ" та "УКРАЇНСЬКИЙ МОБІЛЬНИЙ ЗВ'ЯЗОК", більш відомі під торговими марками "WELLCOM" та "UMC" відповідно. Аудіо-оформлення представляла "МУЗИЧНА БІРЖА". Забезпеченням фітодизайну церемонії на протязі декількох років займався виробничий конструкторсько-технологічний центр дизайну "ПАННА". Також офіційним страховиком програм є страхова компанія "Професійний захист". А генеральнім поліграфічним спонсором усіх програм "ЛЮДИНА РОКУ" став лідер вітчизняної поліграфії АТ "БЛІЦ-ІНФОРМ".