This version of the page http://www.ipoteka.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-08-16. The original page over time could change.
:: Державна іпотечна установа :: - офіційна сторінка
ДЕРЖАВНА ІПОТЕЧНА УСТАНОВА  
 



ІПОТЕКА
 
ПРО ДІУ
 
НОВИНИ ДІУ
 
ІПОТЕКА ПИТАННЯ ВІДПОВІДЬ
 
ІПОТЕЧНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР
 
ЯК ОДЕРЖАТИ?
 
ІПОТЕЧНИЙ СЛОВНИК
 
СТАНДАРТИ ДІУ
 
КОНТАКТИ
 
ВАКАНСІЇ
 
ПАРТНЕРИ
 
 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
(044) 483 44 06




 




























ЩО ТАКЕ ІПОТЕКА?



    Як вирішити свої житлові проблеми?

    Сьогодні від такого питання опускаються руки у багатьох громадян. Насилу Вам вдалося забезпечити гідний рівень життя своєї сім'ї. Ваші діти, слава Богу, одягнені, ситі і вчаться. Проте Ваш будинок явно приходить в непридатність — потрібна нова квартира, або Ваш син одружувався — його сім'ї потрібне окреме житло або необхідні гроші для якісного ремонту у Вашому будинку.

    Ці важкі життєві проблеми багатьом з вас представляються взагалі "не підйомними", головним чином тому, що вартість житла дуже висока і має очевидну тенденцію збільшуватися з кожним роком все більше і більше.

    Одним з варіантів вирішення проблеми придбання житла може бути використання ІПОТЕКИ.
Але, на жаль, більшість громадян мають вельми смутні уявлення про те, що таке іпотека і як можна її використовувати для вирішення житлових питань.

    Першим і основним завданням нашого проекту є роз'яснення самого терміну ІПОТЕКИ і суті її механізму. З цією метою і був створений розділ ІПОТЕКА ПИТАННЯ - ВІДПОВІДЬ в області іпотечного кредитування, в якому Ви можете як ознайомитися з основними термінами та умовами надання іпотечних кредитів, так і поставити своє питання, на яке Вам дадуть повну відповідь спеціалісти, які працюють в Державній іпотечній установі.

    Друга мета — систематизувати і зібрати на сторінках одного сайту нормативно-правову і іншу інформацію, яка стосується надання іпотечних кредитів.

    Нарешті третє завдання — організувати обговорення для фахівців в області іпотечного кредитування внесених законопроектів і програм з розвитку ринку іпотеки в Україні.



ПОШУК




MasterShield v.2.2