This version of the page http://nam.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-07-30. The original page over time could change.
НAM / Незалежна Асоціація мовників

 
Останні новини: 




Архів новин    
Відбулась зустріч правління НАМ з членами Нацради
21 Липня 2006

 
       20 липня відбулась зустріч голови та членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з членами правління всеукраїнської громадської організації „Незалежна Асоціація Телерадіомовників” (НАМ) на прохання представників місцевих телерадіоорганізацій.

Основною темою зустрічі було обговорення положень тексту документа, який пропонується укласти між Національною радою та місцевими ТРО. ... >>>>

27-28 июля в Одессе состоится семинар „Взаимодействие прессы и государственных пресс-служб в демократическом обществе”
12 Липня 2006 | Київ


       Независимая ассоциация телерадиовещателей (НАМ) и Координатор проектов ОБСЕ в Украине приглашают принять участие в двухдневном семинаре „Взаимодействие прессы и государственных пресс-служб в демократическом обществе”, который состоится 27 и 28 июля 2006г. в конференц-зале гостиницы «Одесса» по адресу: г. Одесса, ул. Приморская, 6.

Одесский семинар является заключительным в серии региональных семинаров, которые проводила НАМ в рамках проекта «Эффективное сотрудничество власти и СМИ» при финансовой поддержке ОБСЕ. ... >>>>

Цього тижня Нацрада планує підписати Меморандум з телеканалами
10 Липня 2006 | Київ


       Цього тижня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення планує підписати Меморандум з телеканалами щодо виконання нового закону «Про телебачення та радіомовлення».

За словами голови Нацради Віталія Шевченка, текст меморандуму з телеканалами вже погоджений і невдовзі має бути оприлюднений.
Новий меморандум має роз’яснювати суперечливі положення закону України «Про телебачення та радіомовлення» та визначатиме режим входження у виконання рішень та приписів нового закону... >>>>

„ТЕЛЕТРІУМФ” відбудеться 23 серпня
6 Липня 2006 | Київ


       5 липня на засіданні Національної ради України з телебачення та радіомовлення перенесено остаточну дату проведення «Телетріумфу». Про це голова Нацради Віталій Шевченко повідомив журналістам на прес-конференції.
Нагородження традиційною премією в галузі телевізійної журналістики відбудеться 23 серпня.

Шевченко також зазначив, що цього року на розгляд було подано 256 заявок від 52 претендентів. Значну активність виявили регіональні канали. Вони подали 130 заяв.
У територіальному аспекті найактивнішими були Харківська область - 15, Вінницька - 13, Донецька - 12 ... >>>>

Правовий центр НАМ запрошує на семінари Літньої школи медіа права
5 Липня 2006 | Київ


       Правовий центр Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) запрошує директорів, юристів та керівників відділів ТРО взяти участь у семінарах Літньої школи медіа права, що відбудеться з 14 по 18 серпня 2006 р. у м. Яремча.

Заняття Літньої школи будуть присвячені поглибленому аналізу нової редакції Закону України «Про телебачення і радіомовлення», що викликала велику кількість проблем у застосуванні.
У програмі Літньої школи:
  • Нова редакція Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (тренер - Керівник Правового центру НАМ Тетяна Фоміна... >>>>

Семінар „Ефективна співпраця влади і ЗМІ” пройде у Харкові та Донецьку
4 Липня 2006 | Київ


       Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) проведуть семінари для прес-секретарів органів державної влади, місцевого самоврядування різних рівнів, підприємств та організацій, а також журналістів Східного регіону.
Семінари відбудуться:
  • 13 липня - у Харкові, конференц-зал готелю „Київський”, вул. Культури, 4;
  • 14 липня - у Донецьку, конференц-зал готелю „Централь”, вул. Артема, 87.

Семінари у Східному регіоні продовжують серію семінарів, що проводить НАМ в рамках проекту „Ефективна співпраця влади та засобів масової інформації”, який фінансує ОБСЄ.... >>>>

Оголошується набір заявок на тренінг "ПОЗИЦІОНУВАННЯ РАДІОКАНАЛІВ"
3 Липня 2006 | Київ


       З 1 по 10 серпня Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) спільно з Інститутом відкритого суспільства проведе тренінг “ПОЗИЦІОНУВАННЯ РАДІОКАНАЛІВ”. До участі у тренінгу запрошуються менеджери радіокомпаній, що є членамі НАМ.

Скорочена програма тренінгу передбачає висвітлення таких тем:
  • Визначення, конкретизація та розуміння потреб та стилю життя аудиторії.
  • Як визначити незайняті (вигідні) ніші на ринку?
  • Важливість досліджень для визначення формату... >>>>

Церемонію нагородження премією «Телетріумф» перенесено на серпень
22 Червня 2006 | Київ


       15 червня Національна рада України на своєму засіданні прийняла рішення про церемонію нагородження традиційною премією Національної ради «Телетріумф».
Цього року церемонія переноситься на місяць від попередньо оголошеної дати - 28 липня і відбудеться у 20-х числах серпня.

Індустріальний телевізійний комітет всебічно підтримує премію «Телетріумф», а телеканал «1+1», який є членом ІТК, надасть свій ефірний час для трансляції церемоніїї нагородження. ... >>>>

1 липня НАМ проводить тренінг для прес-секретарів органів державної влади та журналістів Севастополя
19 Червня 2006 | Київ


       Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Незалежна асоціація телерадіомовників 1 липня проведуть семінар для прес-секретарів органів державної влади, місцевого самоврядування різних рівнів, підприємств та організацій, а також журналістів Севастополя.

Семінар у Севастополі розпочинає другий етап із серії регіональних семінарів, що проводить НАМ в рамках проекту „Ефективна співпраця влади та засобів масової інформації”, який фінансує ОБСЄ.
В травні-червні 2005 року НАМ провела аналогічні семінари у Львові, Одесі, Запоріжжі та Сімферополі. Загалом в чотирьох регіональних семінарах взяло участь... >>>>



Архів новин    


©Незалежна Асоціація Телерадіомовників. Всі права застережені.
Питання та коментарі - webmaster@nam.org.ua