This version of the page http://uman.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-07-17. The original page over time could change.
Офіційний сайт міста Умані
 
Умань
     
               
                 
МІСЬКА ВЛАДА
    Міська рада  
    Новини  
    Міжнародні зв'язки  
    Умань сьогодні  
    Економіка міста  
    Підприємництво  
    Інвестиційна діяльність  
    Органи самоврядування  
    Нормативно-правові та інші акти міської ради та виконкому  
МІСТО
    Історія  
    Фотогалерея  
    Міста побратими  
    Карта  
    Державні установи  
    Дендропарк "Софіївка"  
    Умань туристична  
КОНТАКТИ
    Наша адреса  
    Гостьова книга  
    Web-ресурси Умані  

         
 
 
ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ!

   Погляньте на карту України: у самому центрі її території, у самому її серці розкинулася старовинна Умань. Географічне положення міста зумовило його історичну долю, таку ж непросту, величну і трагічну, як і доля усієї держави. Нині — це одне з найкрасивіших і наймальовничіших провінційних міст, особливий колорит якого виявляється у тісному переплетінні минувшини і сучасності. Помилуватися історичними та архітектурними пам'ятками міста, славнозвісним дендропарком "Софіївка", створеним руками талановитих народних майстрів ще у XVIII столітті, приїздять тисячі туристів не лише з України, а й з багатьох країн світу.
 
 

   Надзвичайно цікава, багата різноманітними подіями історія міста, яка веде свій початок з сивої давнини. Умань була і залишається економічним, культурним, торговельним центром значного регіону України. Студентська молодь наших навчальних закладів забарвлює місто у своєрідний молодіжний колорит. Безумовно, основне наше багатство — щирі й доброзичливі працьовиті люди, творчий потенціал яких розкривається в різних сферах діяльності.

 
 

Стародавня й вічно молода Умань гостинно відчиняє двері перед добрими людьми.
 
         
       
 
Міський голова
Юрій Бодров
   

 
© 2005 TO XpresSion