This version of the page http://pravo.biz.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-05-29. The original page over time could change.
Електронна бібліотека для студента-правника // Юридична література та підручники
Використовуйте пошук для навігації по серверу, для отримання бажаних результатів вводьте більше ключових слів.

Метод пошуку: "or" "and"


"Обмін лінками з тематичними сайтами", написана Bodik! 7 May 11:09 PM
Як обмінятись лінками?

1) поставте в себе на сайті код будь-якої кнопки:
http://pravo.biz.ua/banners/
2) напишіть сюди, або в icq 68-48-68 адресу сайту зі зворотньою ссилкою та код власної кнопки
3) вона буде розмішена на головній pravo.biz.ua максимум через 24 години

Що це дає:
1) підняття рівня PR в пошукових (SEO)
2) додаткові користувачі на Вашому сайті

Переглянути | Відповісти | Переглянута 26 разів, з 0 відповіді.



Показано останні 3 з 9 новин, переглянути архів

Петро Стецюк. Конституція України як цінність, гарантія національної державності українського народу.
8 May 2006



Петро Стецюк

У доповіді основну увагу приділено аксеологічним (ціннісним) властивостям Конституції України 1996 року, які, на думку автора, розкриваються через призму трьох її характеристик: як соціальної цінності Конституції України, її цінності як нормативно-правового акту (юридичної цінності) та як національно-державної (духовної) цінності Українського народу. Чинна Конституція України розглядається також і як одна з вагомих гарантій національної державності українського народу, його добробуту та гідного майбутнього в колі вільних європейських народів.

Постійна ссилка: http://pravo.biz.ua/content/009/


Я. Кондратьєв: СУД, ПРАВООХОРОННІ ТА ПРАВОЗАХИСНІ ОРГАНИ УКРАЇНИ
30 April 2006



Я. Кондратьєв

Навчальна дисципліна "Суд, правоохоронні та правозахисні органи України" є вступною в загальну юридичну проблематику діяльності держави із захисту прав людини, охорони правового порядку, державного впливу на негативні явища. Зміст цієї навчальної дисципліни складається із знань про діяльність уповноважених державних органів, а також про діяльність недержавних структур, які співпрацюють у процесі правоохоронної та правоза-хисної діяльності. Вона є складною та багатоаспектною. Основну увагу, безперечно, приділено органам, які посідають центральне місце у правозастосовній діяльності. Значну увагу при викладанні дисципліни приділено питанням статусу посадових осіб по їхній компетенції. У посібнику певною мірою по-новому визначено предмет навчальної дисципліни, подано юридичні визначення основних понять, структуру правоохоронних органів та перелік основних нормативно-правових актів з вивчення курсу, який буде корисним і при вивченні інших суміжних юридичних дисциплін.

Постійна ссилка: http://pravo.biz.ua/content/008/


Котюк В. О.: Основи держави і права. Навчальний посібник.-3-тє вид., доп. і перероб.
28 April 2006


Розділи 3.3, 3.8 опрацьовані Котюком В. В., викладачем Українського сільськогосподарського університету

У навчальному посібнику в популярній формі викладено основні питання теорії держави і права, окремих галузей права і законодавства України згідно з програмою вступних іспитів та викладання дисципліни з предмета «Основи правознавства» на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Навчальний посібник суттєво перероблений, доповнений на підставі нової Конституції України 1996 року та іншого законодавства. Посібник розрахований для студентів гуманітарних факультетів, абітурієнтів, учнів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв, які вивчають курс «Основи держави і права» або «Правознавство».

Постійна ссилка: http://pravo.biz.ua/content/007/


Реклама


 


Наша кнопка

Сайти-партнери



         
© bakalenko.com.ua