карта сайту


Засновник видавництва Оксана Денис розпочала свою справу у 1996 році, заснувавши перший і єдиний на той час журнал для фахівців у галузях теплопостачання, газопостачання, електротехніки, сантехніки, енергоощадних й екологічних технологій - “Ринок інсталяційний”, відомий нині під назвою “Ринок інсталяцій”. Роком пізніше побачив світ щорічний каталог інсталяційних фірм України, який згодом набув назву “ІНСТАЛінфо”.

Наслідком розширення електротехнічної тематики журналу “Ринок інсталяцій” стала поява у серпні 2001 року науково-технічного квартальника “ЕЛЕКТРОінформ”. У цьому ж році видавництво почало видавати ще один квартальник — “Зелена енергетика”, присвячений відновлюваним джерелам енергії, енергоощадним й енергозберігаючим технологіям та проблемам охорони й збереження довкілля.

Активна виставкова діяльність видавництва сприяє широкому розповсюдженні й доступності інформації, розміщеній у журналах.
Журнали видавництва розповсюджуються на понад 100 виставках, семінарах, конференціях та інших спеціалізованих заходах в Україні та за кордоном, у яких “ЕКОінформ” бере участь щороку.

Видавництво відслідковує здобутки фірм, їх новітні рішення в розробках та відзначає це нагородою “Медіум”, яка високо цінується серед підприємців.


Книговидавнича діяльність "ЕКОінформу"
Високим попитом серед фахівців користуються:
   • щорічний календар і карта виставок в Україні.
   • багатомовні технічні словники: російсько-українсько-польський словник з гідравліки, сантехніки та механіки рідин і газів; п'ятимовний словник інсталяційних термінів (російсько-українсько-польсько-англійсько-німецький) - (готується до друку).
   • технічна та довідкова література: "Встановлення та експлуатація котлів", "Економіка — справа захоплююча", "Тепло у вашому домі: Довідник", "Інженерні системи та мережі з полімерів" (готується до друку), "Ілюмінація об'єктів" (готується до друку).


А також пропонуємо:
Інформаційні послуги, науково-технічні переклади, виготовлення рекламних буклетів, каталогів, організацію та проведення презентацій фірм, семінарів і т.п. в Україні та за кордоном, організацію участі та відвідання виставок, конференцій в Україні та за кордоном.




    21.11.2005     "Вода та молодь – разом у майбутнє"
    

  "Вода та молодь – разом у майбутнє" – під таким гаслом в цьому році вперше в Україні пройшов Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз»,  започаткований видавництвом «ЕКОінформ» при співпраці з Міністерством освіти і науки.


Мета конкурсу -  заохоченні молоді до збереження водних ресурсів. Приз покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді для розробки інноваційних рішень теперішніх і майбутніх проблем з водою.


    01.07.2005     ВОДА ТА МОЛОДЬ – РАЗОМ У МАЙБУТНЄ
    

Фінал Всеукраїнського конкурсу "Юнацький приз-2005" відбувся 23-26 травня у Києві.


І тур — Національний еколого-натуралістичний центр (Київ)


Гран-прі — нагорода "Медіум" — Ковалінська Надія, учениця 10‑го класу Теребовлянської гімназії (Тернопільська обл.) за роботу "За чисті ріки — за гармонію в природі. Застосування медичної п’явки Hirundo medicinalis як біоіндикатора для визначення токсичності стічних вод річки Гнізна".


03.06.2005     Прес-реліз Всеукраїнського конкурсу “Юнацький водний приз 2005”
    

“Вода та молодь – разом у майбутнє” – під таким гаслом щороку у Стокгольмі проходить міжнародний конкурс молоді  - International Stockholm Junior Water Prize, основна мета якого – залучити молодь до проблем збереження водного середовища. Приз –скляну краплю та 5000 тис. дол. США діти отримують з рук ЇЇ Високості принцеси Вікторії. Цей міжнародний конкурс збирає дітей з усього світу - в минулому році в ньому взяли участь діти з 28 країн.


   1 Ринок Інсталяцій

Місячник, призначений для фахівців у галузях водопостачання, сантехніки, опалення, вентиляції, кондиціювання та енергоощадних технологій.

   2 ЕЛЕКТРОінформ

Щоквартальне видання, призначене для проектантів, інсталяторів і фахівців у галузі електротехніки, електроніки й енергетики.

   3 Зелена Енергетика

Основна тематика журналу — альтернативні (відновлювані) джерела енергії, енергозбереження, енергоощадні технології, системи й обладнання.

   4 ІНСТАЛінфо

Щорічний каталог інсталяційних фірм України містить вичерпну інформацію про компанії, які працюють в Україні.

   5 Календар виставок

Щорічний настінний календар будівельних, інсталяційних, електротехнічних та екологічних виставок-ярмарків України.











 Про нас
 Розповсюдження
 Передплата
 Виставки
 Реклама
 Технічна література

 Нагороди
 Автопарк
 Ми відпочиваємо
 Вакансії
 Представники
 Контакти
 

    
Напишіть нам Головна сторінка