This version of the page http://zt.20minut.ua/lyudi (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-15. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Житомир

Люди

play_circle_filled Бердичівлянин Андрій Приймаченко посмертно удостоєний звання Героя України

Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» захисникам, яким присвоєно звання Героя України, та родинам загиблих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.

На фронті загинув журналіст і громадський діяч Дмитро Сінченко

Дмитро був журналістом, політичним аналітиком, публіцистом і блогером. Деякий час працював у Житомирі.

Тільки за одну ніч мені вдалося знищити взвод окупантів, — десантник 95-ки Сергій

«Як тільки помітять рух в наш бік, я вже лечу туди. Перший скид – загиблі та поранені окупанти, другий скид… і так минає ніч», — розповідає про свій типовий день на фронті десантник 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України Сергій.

Командиру 95-ї одшбр ДШВ ЗС України полковнику Олегу Апостолу присвоєно звання Героя України

Про це інформує служба зв’язків з громадськістю командування десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Зеленський присвоїв Валерію Залужному звання Героя України

Колишньому головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному присвоєно звання Героя України.

play_circle_filled "Головне – ніколи не здаватися": боєць Владислав Молодих 41 добу провів у заваленому підвалі на бойових позиціях. ВІДЕО

Військовослужбовець 71-ї бригади ДШВ Владислав Молодих 41 добу провів відбиваючись від ворога у заваленому підвалі на бойових позиціях.

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

photo_camera play_circle_filled Незламність духу: солдат Михайло Железняк

Отримавши важке поранення під час бою, Михайло Железняк вистояв перед викликом долі та зміг повністю повернутися до повноцінного життя. 

Помер Герой України Володимир Дідківський

Відійшов у вічність Герой України, заслужений працівник сільського господарства України, уродженець села Корнин, що на Житомирщині, Володимир Олександрович Дідківський.

Помер почесний громадян міста Житомир Валентин Острожинський

Про смерть Почесного громадянина Житомира повідомили у міській раді.

Свіжий випуск

№ 13 від 3 квітня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up