This version of the page http://zt.20minut.ua/Kryminal (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-12. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Житомир

Кримінал

Стріляв в оперативників з автомата – у Житомирі агресивного зловмисника засудили до 10 років позбавлення волі

Прокурор у суді довів, що 35-річний житомирянин  у березні 2020 року, серед інших злочинів, скоїв замах на вбивство працівників поліції. 

Допоможіть у пошуках безвісно зниклого 56-річного жителя Звягеля

Правоохоронці Звягельського районного відділу встановлюють місце знаходження Королюка Сергія Петровича, жителя м. Звягеля, 1967 року народження.

З Польщі в Україну екстрадовано 33-річного житомирянина, розшукуваного за тяжкі злочини

Як повідомляє Житомирське районне управління поліції, у липні 2020 року чоловік обманним шляхом заволодів правом на майно приватного підприємства та його власника, спричинивши при цьому значних матеріальних збитків.

Завербований спецслужбою рф у в’язниці тимчасово окупованої Луганщини   уродженець Чернігівщини постане перед судом

Прокурор Житомирської обласної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно засудженого однієї з виправних колоній Житомирщини за фактом підготовки до вчинення державної зради (ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 111 КК України).

У Бердичеві випадковий знайомий пограбував 64-річного жителя Чуднівщини

к повідомив Бердичівський районний відділ поліції, 10 квітня до поліції звернувся 64-річний житель Чуднівської громади: у нього силоміць відібрали сумку з речами.

photo_camera У Чуднівській громаді троє неповнолітніх юнаків на смерть забили літнього односельчанина

Подія сталася уночі 7 квітня.

Прокуратура Житомирщини в апеляції домоглася застави на суму понад 908 тис. грн адвокату, підозрюваному у заволодінні правом оренди на значний масив землі

Прокурор Коростенської окружної прокуратури обґрунтовано довів в апеляційній інстанції необхідність застосування запобіжного заходу у виді значної суми застави адвокату, підозрюваному у шахрайстві в особливо великих розмірах, підробці документів, зловживанні повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки, та легалізації майна, здобутого злочинним шляхом (ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366,  ч. 1 ст. 209  КК України).

У лісовому масиві на Малинщині затримали двох наркозакладчиків

Удень 9 квітня поліцейські, проводячи профілактичне відпрацювання у Малинській громаді, помітили у лісовому масиві двох підозрілих молодиків.

Мешканця Баранівської громади ув’язнено на 4 роки за збут особливо небезпечної психотропної речовини

За публічного обвинувачення прокурора Звягельської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України). 

Не виправилася, через що потрапила за грати

Повідомляє Бердичівська окружна прокуратура.

Свіжий випуск

№ 13 від 3 квітня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up