Читання книг являється однією з улюблених дитячих розваг. Для кожного віку існує великий вибір літератури. Яскраві ілюстрації та зрозумілі, цікаві історії дуже подобаються малюкам. Але ще більше вони люблять заспокійливий голос матусі або татуся, що знайомить їх з новими пригодами казкових героїв.

Книги за розумними цінами

Малечі потрібні не лише казки, треба отримувати нові знання, готуватися до школи. У каталозі інтернет-магазину Златка великий вибір літератури, це:

  • підручники для школи, посібники та словники;
  • література для підготовки дитини до відвідування закладів дошкільної освіти та навчання у школі;
  • дитячі книжки для читання самостійно або у сімейному колі;
  • література для батьків та вчителів.   

Завдяки партнерству з різними видавництвами, магазин Златка не співпрацює з посередниками, тому пропонує купити книги дешево, без зайвих націнок.
Крім книг в інтернет-каталозі представлені навчальні та розвивальні ігри, матеріали для творчості, необхідні канцтовари.
Асортимент товарів магазину налічує понад 10, 5 тисяч найменувань. Книжні замовлення оперативно доставляються у всі регіони країни.

Корисний відпочинок

Батьки повинні подбати про організацію відпочинку малечі. Дуже корисним заняттям являється ліплення, яке позитивно впливає на:

  • координацію рухів;
  • розвиток дрібної моторики рук;
  • нормалізацію емоційного стану;
  • розвиток образного мислення.

У магазині Zlatka можна купити пластилін у різній комплектації (від 5 до 15 кольорів) та набори для роботи з глиною та тістом для ліплення.
Набори легкого «стрибаючого» пластиліну надають можливість реалізувати творчі замисли малечі та пройти сеанс антистрес-терапії, яка буде корисною і дорослим.
Всі матеріали для творчості не містять шкідливих для дитячого здоров’
я речовин.

Вивчаємо літери

Готуючи дитину до школи, треба обов’язково навчити її читати, бо вона не зможе впоратися зі складною шкільною програмою. Для цього треба купити абетку. Магазин Златка пропонує чудову серію віршованих абеток під назвою «Моя перша абетка». Веселі віршики та яскраві ілюстрації сприяють вивченню літер та отриманню перших навичок читання. Серія включає Смачну, Різдвяну, Зимову, Ввічливу абетки.
Сподобається малюкам дотикова абетка з великими об’
ємними літерами.
Магазин підготував різні абетки, щоб навчальний процес був корисним та захопливим.