This version of the page http://zt.20minut.ua/Berdychiv (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-11. The original page over time could change.
Бердичів - 20 хвилин Житомир

Бердичів

80-річна жінка травмувалася у ДТП в Бердичеві

17 грудня у Бердичеві близько 17:25 по вул. Бистрицькій водійка автомобіля «Geely», 38-річна містянка, здійснила наїзд на жінку, яка у цей час перетинала автошлях, ведучи велосипед у руках.

Ще з 15 липня рідні і поліція розшукують безвісно зниклого 39-річного жителя Бердичева

Правоохоронці встановлюють місце знаходження Сапожнікова Миколи В’ячеславовича, 1984 року народження.

За втручанням Бердичівської окружної прокуратури у житловий фонд Бердичівської міської ради повернуто комунальну власність вартістю понад 20 млн грн

Бердичівська міська рада свого часу з метою збереження житлового фонду уклала договір з приватним товариством, відповідно до  якого, останнє зобов’язалося виконати реконструкцію двоповерхової будівлі комунальної власності площею 620 кв.м під житло.

Від Бердичівщині - Херсонщині: громади району відправили постраждалим 20 тонн гуманітарного вантажу

Так, жителі Швайківської, Райгородоцької та Вчорайшенської громад Бердичівського району зуміли зібрати 20-тонний гуманітарний вантаж.

У Бердичівському районі судитимуть двох ухилянтів

Дії обох фігурантів слідчі кваліфікували за ст. 336 (Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації…) Кримінального кодексу України.

Двох житомирян затримали з награбованим після вчинення ними квартирної крадіжки у Бердичеві

У результаті спільних заходів розшуківці ГУНП та Бердичівського райвідділу поліції уночі 7 вересня у м. Бердичеві затримали двох чоловіків після вчинення ними крадіжки з квартири. 

Поліція розслідує обставини загибелі чоловіка на залізничних коліях у Бердичеві

Про подію, яка сталася вранці 31 серпня на 30 кілометрі залізничної колії неподалік залізничного вокзалу у м. Бердичеві, повідомив Бердичівський районний відділ поліції.

Бердичівлянин продавав безакцизний алкоголь: йому повідомили про підозру

30 листопада слідчі СУ ГУНП за участі Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ оголосили про підозру організатору злочинної групи у причетності до незаконного обігу безакцизного алкоголю.

Житель Бердичівщини, який побив пасинків, працюватиме на громадських роботах

До 150 годин громадських робіт засуджено жителя Бердичівщини, визнаного винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень неповнолітнім синам співмешканки.

photo_camera У Бердичеві Президент побував на навчанняхї ССО ЗСУ з десантування, захоплення ворога та евакуації

Президент України Володимир Зеленський відвідав полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ на Житомирщині.

Свіжий випуск

№ 12 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up