Друк

Новини

04.04.2024

Укрзалізниця відкриває продаж квитків онлайн до Угорщини

Сьогодні стартує другий етап впровадження продажу квитків онлайн до Угорщини. Так, відкрито продаж квитків онлайн на поїзд №143/146 Чоп — Будапешт — Відень.
02.04.2024

Укрзалізниця відкрила автоматизований паркінг біля львівського вокзалу

Поблизу львівського залізничного вокзалу запрацював повністю автоматизований цілодобовий паркінг. Він має спеціальне зонування й передбачений для розміщення як легкових автомобілів, так і мікроавтобусів та великогабаритних пасажирських автобусів. Також передбачені місця для людей з інвалідністю.
01.04.2024

На вокзалі Одеси відкрився безкоштовний дитячий простір від Укрзалізниці та UNICEF Ukraine

На залізничному вокзалі Одеси 1 квітня відкрито точку «Спільно». Це вже пʼяте українське місто, на залізничному вокзалі якого ЮНІСЕФ та Укрзалізниця обладнали дружній для дітей простір, у якому доступні різноманітні безкоштовні послуги з розвитку та дозвілля малечі, а також підтримки їхніх батьків та опікунів.
01.04.2024

Укрзалізниця в березні встановила черговий рекорд: перевезено 16 млн тонн вантажів

Укрзалізниця третій місяць поспіль демонструє ріст вантажоперевезень. Так, у березні 2024 року залізницею перевезено у всіх видах сполучення рекордні від початку повномасштабного вторгнення 16 млн тонн вантажів. Серед пріоритетів — збільшення обсягів перевезень у напрямку морських портів задля максимального завантаження українського морського коридору.
29.03.2024

Укрзалізниця презентувала проєкт нової Антикорупційної програми та провела її публічне обговорення

Укрзалізниця завершує роботу над проєктом нової Антикорупційної програми товариства. Сьогодні компанія презентувала цей проєкт та провела його публічне обговорення з представниками громадських організацій та державних органів.
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 140
Закрити