Шановні партнери, компанії-учасники, організатори конференцій та відвідувачі!

У зв’язку із настанням обставин непереборної сили, а саме введенням в Україні воєнного стану з 24.02.2022 відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №64/2022 та законопроєкту №7664 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», інформуємо Вас про неможливість проведення 27-29 вересня 2022 року:

Партнер та учасник міжнародних лабораторних виставок – компанія Старлаб, продовжує постачання витратних матеріалів та обладнання у лабораторії та клініки!

STARLAB – уповноважений представник найбільших концернів-виробників Європи і Азії: Biosigma, SYNTESYS, Microbiotech, Wuxi NEST Biotechnology, HW Lab та інших. Попри складну ситуацію в Україні, компанія має налагоджений зв’язок з іноземними та українськими виробниками, тому здатна забезпечити ваш заклад необхідним лабораторним обладнанням та

ШимЮкрейн – генеральний дистриб’ютор в Україні аналітичного обладнання SHIMADZU

Пропонуємо вашій увазі інформацію про діяльність одного з найбільших експонентів XIV Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH — компанії ШимЮкрейн, яка є генеральним дистриб’ютором в Україні аналітичного обладнання виробництва японської приладобудівної корпорації SHIMADZU. 

Пост-реліз Міжнародної виставки LABComplEX та Симпозіуму з Лабораторної медицини 2021

19–21 жовтня 2021 року у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбулися XIІI Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-Tech та Міжнародний симпозіум з Лабораторної медицини.

Дякуємо усім, хто завітав та взяв активну участь у заходах!

ЗАХОДИ У ЦИФРАХ:

ХЛР на LABComplEX 2021: найбільший стенд та цілий день доповідей для АПК

Три дні – це чимало, якщо йдеться про форум для фахівців лабораторної галузі. За цей час можна встигнути показати відвідувачам передове лабораторне обладнання, провести низку доповідей на актуальні теми, поспілкуватися зі старими друзями та новими партнерами. 19–21 жовтня, коли проходила XIII Міжнародна

Новинки потенціометричних приладів для аналізу якості води і розчинів від SIMVOLT

На XIII Міжнародній виставці LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH Маркет вимірювальних приладів «SIMVOLT» цьогоріч презентує новинки від провідних світових виробників ‒ HORIBA (Японія), XS Instruments (Італія) та Lutron Electronic Enterprise Co. (Тайвань). 

Офіційний каталог Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-Tech 2021

Завантажити каталог LABComplEX 2021

Завантажити каталог LABComplEX 2021

Конференція з міжнародною участю «Сучасні підходи до менеджменту медичних лабораторій та якості лабораторних послуг»

19–20 жовтня у рамках Міжнародного симпозіуму з Лабораторної медицини відбудеться Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні підходи до менеджменту медичних лабораторій та якості лабораторних послуг».

Одночасно з виставкою LABComplEX — 19–21 жовтня у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбудеться Міжнародна виставка PHARMATechExpo

До уваги фахівців, діяльність яких пов’язана з фармацевтичною промисловістю!


МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ ЛІДЕРІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

  19–21 жовтня 2021 року відбудеться XI Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PharmaTechExpo. Увага!

Що цікавого готує ХЛР для агропромислового комплексу на LABComplEX 2021?

Вже зовсім скоро виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» прийме чисельних гостей ХІІІ Міжнародної виставки LABComplEX 2021.  ХЛР (ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ») — лідер ринку України з постачання лабораторного обладнання і витратних матеріалів, не омине увагою масштабну подію. 19 жовтня компанія проведе цілу низку заходів в окремій конференц-залі