This version of the page http://zt.20minut.ua/Korostyshiv (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-05. The original page over time could change.
Коростишів - 20 хвилин Житомир

Коростишів

photo_camera У Коростишеві презентували перший випуск краєзнавчого альманаху “Коростишів історичний”

У концертній залі Коростишівської музичної школи відбулась презентація першого випуску краєзнавчого альманаху “Коростишів історичний”.

photo_camera play_circle_filled У Коростишіві волонтери влаштували свято для дітей та презентували нову дитячу книжку

У Коростишівському парку у неділю 26 лютого 2023 року волонтери громадської організації «Місто 1000 скульптур та муралів» влаштували свято для дітей з тимчасово переміщених сімей та презентували нову дитячу книжку житомирського письменника Сергія Храпчука «Про Василя».

Минулої суботи ще один маркер українства з’явився у Коростишеві

Подія, яка відбулася минулої суботи, 13 листопада, у місті Коростишеві та у селі Горбулів (колишній Черняхівський район), мала б привернути увагу громадськості усієї Житомирщини.

Майже мільйон гривень бюджетних коштів привласнено під час капітального ремонту доріг на території Коростишівського району

Коростишівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

"Не знав", "забув" - у Коростишівському районі п’ятьох колишніх депутатів оштрафовано за несвоєчане подання декларацій

Повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури. 

У Коростишеві вдалося врятувати двоповерховий будинок, в якому зайнявся утеплювач димоходу

9 грудня о 14:03 по лінії «101» м. Коростишів надійшло повідомлення, що з-під даху приватного двоповерхового житлового будинку по вул. Суворова йде дим.

У селі на Коростишівщині на пожежі врятовано прикуту до ліжка жінку

7 грудня о 17:35 рятувальники Коростишівського району виїхали на виклик до села Стрижівка, де за повідомленням селянки, виникла пожежа в її дерев’яному житловому будинку.

Екологи готують позов про призупинення діяльності Коростишівського водоканалу

Також еконспекція повідомила правоохоронні органи про вчинення кримінального правопорушення посадовими особами комунального підприємства.

Одне з найбагатших міст Житомирщини перетворилося на звичайний смітник. Фоторепортаж

Цими днями вдалося побувати в Коростишіві – одному з найбагатших міст Житомирської області.

Рятувальники Коростишева провели дезінфекцію об’єктів інфраструктури міста

Рятувальники Житомирщини продовжують проводити заходи, спрямовані на протидію поширенню коронавірусної інфекції Covid – 19. 

Свіжий випуск

№ 12 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up