This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-05. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися?

У Житомирі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають новий набір на безоплатні курси з вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР.

Українське мистецтво під час воєнного стану: 21-й Міжнародний конкурс "Покоління незалежних" BRAND FEST

У цьому році BRAND FEST «Покоління незалежних» зібрав понад 1500 талановитих учасників та 200 викладачів з різних куточків України. Учасники з Житомирської, Київської, Львівської, Рівненської, Сумської, Вінницької областей змагалися в різних номінаціях, серед яких були вокал, хореографія, інструментальне мистецтво, театри та авторські твори. Це дозволило показати багатогранність та різноманіття українського мистецтва.

У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими

У Житомирі на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть тренінг на тему спілкування з військовими. Гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна розповість про суспільні зміни та про те, як підтримати наших захисників.

Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Знищення російських осередків в Інтернеті Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі Протидія наркотикам та шахрайству Навчання та тренінги з кібергігієни Просвіта населення щодо інформаційної гігієни Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції

«Університет срібного віку». У Житомирі запустили клуб знайомств та навчання для людей літнього віку

В Житомирі на базі освітнього-культурного та волонтерського Гончаренко центру запустили «Університет срібного віку» — місце знайомств та навчання для людей літнього віку. Зустрічі тут відбуваються двічі на тиждень, а програму формують із запитів відвідувачів.

«Human design». У Житомирі проведуть лекцію-знайомство із системою Дизайну людини

Жителів Житомира запрошують на лекцію-знайомство із системою Дизайну людини, яку проведе власник креативної агенції та дизайнер Олексій Стецюк. Подія відбудеться 15 березня на базі освітньо-культурного Гончаренко центру.

«Від серця для незламних». Жителів Житомира закликають долучатися до благодійної акції з допомоги військовим

Жителів та жительок Житомира запрошують долучитися до благодійної акції зі збору найнеобхідніших речей для військовослужбовців, які тимчасово проходять лікування та реабілітацію у військовому шпиталі. Ініціативу проводять в освітньо-культурному та волонтерському Гончаренко центрі.

Затримано аферистів, які «продавали» в мережі дрони на потреби ЗСУ

Кіберполіцейські Одещини спільно зі слідчими ГУНП в Одеській області викрили двох осіб, які привласнювали кошти громадян під приводом продажу квадрокоптерів та пригону автівок з-за кордону на потреби захисників України. Відповідні оголошення розміщувалися на популярному в Україні торгівельному онлайн-майданчику.

Затримано аферистів, які «продавали» в мережі дрони на потреби ЗСУ

Кіберполіцейські Одещини спільно зі слідчими ГУНП в Одеській області викрили двох осіб, які привласнювали кошти громадян під приводом продажу квадрокоптерів та пригону автівок з-за кордону на потреби захисників України. Відповідні оголошення розміщувалися на популярному в Україні торгівельному онлайн-майданчику.

«Продай мені ручку». У Житомирі запускають безкоштовний тренінговий курс з продажів

7 березня у Житомирі запускають безкоштовний тренінговий курс з продажів для початківців. Навчання будуть проводити у освітньо-культурному Гончаренко центрі, а до участі запрошують всіх, кому цікава тема продажів — від власників бізнесу до фрілансерів.

Свіжий випуск

№ 12 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up