This version of the page http://zarina.ua/faberge (138.201.235.119) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-05. The original page over time could change.
FABERGÉ - Прикраси від офіційного представника Zarina
Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA є офиційним і ексклюзивним представником Дому FABERGÉ в Україні.

Компанія Fabergé, заснована в 1842 році, стала найпопулярнішим ювелірним домом з того часу, як Пітер Карл Фаберже створив вишукані прикраси, у тому числі легендарну серію розкішних та оригінальних великодніх яєць. Британська ювелірна компанія Fabergé повністю належить дочірній компанії Gemfields Group Limited, компанії, зареєстрованій на фондових біржах Лондона (AIM) і Йоганнесбурга. У жовтні 2007 року, коли Fabergé на чолі нових власників із Великобританії оголосили про возз'єднання бренду із родиною Fabergé. Це відкрило новий розділ в інтригуючій історії Fabergé та підготувало ґрунт для повного відродження імені та філософії , бренда. Сьогодні Fabergé черпає натхнення у своєму легендарному минулому, створюючи вічно оригінальні вироби."

Колекція Heritage, натхненна першими ювелірними шедеврами Fabergé, передає їх витонченість, культурне багатство і філігранну техніку виконання.

Колекція The Colours of Love, що уособлює «життя в кольорі», гармонійно поєднує в собі дорогоцінні камені неймовірних відтінків, художню майстерність і бездоганна якість виконання.

Колекція Emotion, наповнена яскравими квітами і відтінками, звертається до інтелектуального та мистецького багатства світу Fabergé. Ці сміливі і ефектні прикраси відкривають нові горизонти дизайну і майстерності.

Колекція Fabergé Rococo переосмислює стиль рококо на сучасний лад. Натхненням для неї послужили золоті карбовані завитки на легендарному ювелірному яйці Фабреже «Рокайль».

У колекції Essence втілилася любов Fabergé до сюрпризів і індивідуальності. Кожна прикраса виконано з золота 18 карат за мотивами імператорських великодніх яєць з сучасними акцентами у вигляді діамантів і самоцвітів.

 

  1. Скринька
    386 155 грн
  2. Каблучка з діамантами Treillage Bandeau
    241 200 грн
  3. Браслет Heritage
    290 900 грн
  4. Каблучка Fabergé Diamond Ruby
    105 100 грн
  5. Кольє Surprise FABERGE
    473 000 грн
  6. Кольє Pure Cardinal Red
    244 300 грн
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.