This version of the page http://pravda.com.ua/events/ (107.178.251.122) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-01. The original page over time could change.
Івенти | Українська правда

Івенти

Сильні, розумні, креативні. Перша премія "УП100. Сила жінок"

"Українська правда" 20 березня вперше за 24 роки нагородила сотню жінок-лідерок України, які щодня показують приклад незламності та сили.

Чи є в України шанси на перемогу? Що сказали військові та бізнесмени на форумі УП "Як перемогти Голіафа"

26 лютого Українська правда провела захід "Як перемогти Голіафа". У чотирьох панелях "Зброя, "Людський капітал", "Miltech" та "Співробітництво влади та бізнесу" взяли участь виробники зброї, чиновники, бізнесмени, волонтери та військові.

Легалізація віртуальних активів в Україні

23 січня Економічна правда провела захід на тему "Легалізація віртуальних активів в Україні". На ньому зібралися автори двох ключових законопроєктів про легалізацію криптоактивів, представники фінансових регуляторів та учасники ринку, аби обговорити майбутнє крипторинку та виклики на шляху до його створення.

Перемагаючи темряву

20-грудня у Києві відбулося нагородження Премії року "Української Правди", яка відзначає видатних людей та історії, що змінили нашу країну.

Лідерство в умовах війни

22-го листопада в Києві відбулася церемонія нагородження "УП 100. Лідерство в умовах війни" - перший за 23 роки існування "Української правди" список лідерів України. Цей проєкт відрізняється від рейтингів заможності чи впливовості, бо в ньому на 1-му місці така важлива риса характеру як лідерство.

Майбутнє українського експорту

Українські підприємці виявилися стійкішим і перевершили навіть найсміливіші очікування. Проте ворог продовжує обстрілювати інфраструктуру і гальмує наш експорт. На початку жовтня "Економічна правда" провела велику подію, на якій обговорювались реальні можливості для торгівлі українського бізнесу - "Майбутнє українського експорту".

Вечір друзів з редакцією УП

В останній день літа 2023 року "Українська правда" зібрала партнерів і друзів, щоби познайомитися ближче та більше розказати про успіхи і плани кожного з розділів видання.