This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-29. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт)

Ванна кімната - це не лише місце для гігієнічних процедур, але й простір для релаксу та відпочинку. Тому важливо, щоб вона була не лише функціональною, але й стильною. У цьому проєкті ми проведемо огляд магазинів сантехніки у Тернополі, де ви зможете знайти все необхідне для облаштування вашої ванної кімнати.

Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт)

Плануєте ремонт або будівництво? Не знаєте, де купити якісні будівельні матеріали за вигідними цінами? Цей огляд саме для вас! У матеріалі ви дізнаєтесь про магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі. Також отримаєте інформацію про їх адреси, контактні дані, асортимент товарів та ціни. Бажаємо вам успішного ремонту та будівництва!

Де в Тернополі замовити чи купити штори, тюль, та інший текстиль для дому (партнерський проєкт)

Шукаєте де в Тернополі замовити чи купити штори, тюль, інший текстиль для дому? Пропонуємо детальний огляд компаній у Тернополі, які спеціалізуються на виготовленні та продажі різноманітного текстилю для дому, зокрема штор та тюлів. Ви отримаєте інформацію про доступність продукції, різноманіття дизайнів та матеріалів, а також про послуги, які ці компанії надають своїм клієнтам. Дізнайтесь, де можна замовити або придбати якісний текстиль для дому, щоб створити затишну та модну атмосферу у своїх приміщеннях та оселі.

Все для саду, дачі та городу : насіння, саджанці та добрива (партнерський проєкт)

Весна вже настала, а це значить, що час готуватися до нового дачного сезону! У даному матеріалі ви ознайомитесь з компаніями, які пропонують широкий спектр товарів для саду, дачі та городу. Ви дізнаєтеся, де можна купити якісне насіння, саджанці, добрива в Тернополі, та зробити ваш сад чи город ще красивішим та плодовитішим.

Енергоефективність та доступність: чому варто обирати модульні та каркасні будинки (партнерський проєкт)

Модульні та каркасні будинки – це сучасний тип житла, який має ряд переваг перед традиційними будівлями. Вони більш доступні, екологічні та швидкі в будівництві. Дані переваги роблять їх привабливим вибором для людей з різними потребами та бюджетами. Партнери проєкту створюють інноваційні конструкції, які поєднують в собі комфорт, ефективність та естетику, забезпечуючи клієнтам ідеальне житлове середовище.

Новобудови Тернополя та передмістя: житлові комплекси, котеджі, бізнес- та торгові центри (партнерський проєкт)

Шукаєте новобудову в Тернополі чи передмісті? Наш проект пропонує широкий спектр новобудов на будь-який смак: Житлові комплекси: квартири економ-, комфорт-, бізнес-класу. Котеджі: сучасні та комфортні будинки для вашої сім'ї. Бізнес-центри: офісні приміщення для вашого бізнесу. Торгові центри: комерційні площі для успішного розвитку вашого магазину.

Курси у Тернополі: від вибору до успіху (партнерський проєкт)

Знайти ідеальний курс для вашого успіху в Тернополі стало легше! Даний матеріал пропонує огляд курсів, які допоможуть вам розвинути ваші навички, навчитись нових та досягти бажаних результатів. Нехай ваш шлях до успіху починається з правильного вибору курсу. Дізнайтеся все, що потрібно знати про навчання у Тернополі та робіть перший крок до свого майбутнього успіху вже сьогодні!

Все для домашніх улюбленців: ветеринарні клініки, вет аптеки та зоомагазини Тернополя (партнерський проєкт)

Проєкт "Все для домашніх улюбленців: ветеринарні клініки, вет аптеки та зоомагазини Тернополя" створений для того, щоб допомогти власникам домашніх тварин знайти все необхідне для догляду за своїми чотирилапими друзями: від кваліфікованої ветеринарної допомоги до якісних кормів, ліків та аксесуарів.

Місячний посівний календар: чим пора зайнятися дачникам у лютому

У лютому городникам пора готуватися до майбутнього сезону. Роботи в лютому не дуже багато, але вона дуже відповідальна, адже саме в цьому місяці закладається основа для майбутнього врожаю.  

Квартира, гараж, земля і «Мерседес»: яку зарплату та майно задекларувала ректорка ЗУНУ?

Теперішня ректорка ЗУНУ Оксана Десятнюк у 2021, 2022 і першій половині 2023 року ще займала посаду проректорки з науково-педагогічної роботи. Тим не менш, її зарплата за рік становила понад 800 тис. грн., а в «заначці» зберігалася солідна сума гривні і валюти. У цьому тексті розповідаємо, які доходи і майно задекларувала жінка.

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up