This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-29. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

НБУ знову підняв офіційний курс долара до максимуму

Нацбанк встановив курс валют на 27 березня.

Скільки заробляють і що мають головний патрульний Тернопільщини Богдан Шевчук та його заступники?

Зарплати у 600-700 тисяч гривень, а дехто не має власного житла і мешкає на орендованому: такі статки показали начальник патрульної поліції у Тернопільській області Богдан Шевчук та його заступники. «20 хвилин» переглянули їхні декларації за перший рік великої війни.

14 жінок з Кременецького району отримали почесне звання «Мати-героїня»

Звання жінкам присвоїли згідно з Указом Президента України.

Деяким пенсіонерам з 1 квітня піднімуть пенсійні виплати: кому пощастить

У квітні цього року на частину українських пенсіонерів очікує додаткове збільшення та автоматичний перерахунок пенсій. Кого торкнеться підвищення виплат — читайте у матеріалі.

Червоний Хрест у Тернополі приймає заявки на гранти для ВПО та сімей, постраждалих внаслідок війни

Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста приймає заявки на грантове фінансування для початку розвитку або відновлення джерела прибутку. Сектори, які можуть претендувати на фінансування: сільське господарство, виробництво, послуги, торгівля. Всього буде підтримано 60 найкращих бізнес-ідей, кожна з яких отримає до 100 тис. гривень.

Хто і коли має платити пеню за воду — пояснення водоканалу

У водоканалі нагадали, що таке пеня і за яких умов її можуть нараховувати тернополянам.

Від 50 тисяч до 11 мільйонів грн: скільки коштує готовий бізнес, який продають у Тернополі?

Стати власником ресторану, кав’ярні, магазину чи кіоску у Тернополі – досить легко. Адже у мережі Інтернет пропонують багато варіантів купівлі вже готового бізнесу. Журналісти «20 хвилин» зібрали свіжі і актуальні пропозиції. 

На Тернопільщині погодили 179 заявок під кредит «єОселя»: які зараз умови

Програма єОселя працює вже майже 1,5 роки і за цей час зафіксовано близько 600 тисяч заявок на пільгову іпотеку. Проте кредит отримує лише 1% від поданих заяв. На Тернопільщині погодили 179 заявок. 

Долар різко подешевшав: НБУ опустив курс нижче 39 гривень

НБУ встановив курс валют на 22 березня.

Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин»

Заяву про отримання субсидії на оплату комунальних послуг вже можна подати на порталі «Дія». Для цього вам знадобиться ґаджет, інтернет та електронний підпис. Як жителям Тернопільщини оформити субсидію вдома і чи користуються тернополяни державною підтримкою – ми дізнавалися.

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up