This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-29. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців

За працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) роботодавці можуть отримати компенсації від державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Сольний концерт YAGODY

YAGODY -  ЯгОди - молодийукраїнський театрально-музичний гурт, що створений у червнi 2016 р. і виступає у жанрі етно-драми та театрального перформансу. Мета та бажання колективу – поширити українську автентику, урiзноманiтивши її балканськими та схiдними мотивами у супроводі різних музичних iнструментiв. Музичні твори колектив аналізує за драматургічним принципом та ретранслює як виставу на одну дію.

Тумба Андріано 900-500-400

Тумба Андріано 900-500-400 – це елегантний і функціональний елемент для вашої ванної кімнати. Завдяки своїм зручним розмірам (900 мм у ширину, 500 мм у висоту та 400 мм у глибину), вона ідеально впишеться навіть у невеликі простори. Фасад тумби виготовлений з високоякісного МДФ з використанням технології 3-D, що додає йому особливого об’єму та вишуканості. Корпус також виготовлений з МДФ, покритий фарбою, що забезпечує довговічність та легкість у догляді. Вставка з натурального дерева додає тумбі природного тепла та затишку. Стільниця виконана з високоякісної керамогранітної плитки товщиною 12 мм, що робить її стійкою до подряпин та впливу вологи. Шухляда виконана відомою маркою Hafele, що гарантує надійність та плавну роботу механізму відкривання та закривання. Ціна вказана без раковини, що дає можливість вам обрати оптимальний варіант для вашого інтер’єру. Тумба Андріано 900-500-400 – це не лише функціональний елемент, але й стильний акцент, який підкреслить естетику вашої ванної кімнати. Переваги: Стильний і сучасний дизайн Фасад МДФ 3-D з фрезеруванням Корпус МДФ, пофарбований вологостійкою фарбою Вставка з натурального дерева Міцна стільниця з керамогранітної плитки Шухляда Hafele з доводчиком Доступна ціна З цією тумбою також добре поєднуються: Дзеркало . Пенал .

Чемпіони України та призери, спортсмени з Тернополя

В Івано-Франківську 22-24.03.24 проходив чемпіонат України з Таеквон-До ІТФ. Учасниками змагань були 700 спортсменів з 22-ох областей України. Тернопільщина була представлена на змаганнях, наші спортсмени стали чемпіонами України та призерами змагань. 0 (96) 899 05 33 Соломончук Віталій Анатолійович тренер, все решта він розкаже. Для популяризації цього виду спорту на Тернопільщині напишіть статтю

Музично-поетичне дійство від "Пиріг і Батіг"

Українська лірика у комплекті з музичними шмаганнями. Щемко, бурхливо та багатогранно. Поезія розстріляного відродження, з проекту «Замордовані кацапом» - аби нагадати собі у пітьмі нинішніх подій, тьмаві і хижі діяння русского міра, стосовно нашої культури у різні роки...

Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah"

Всеукраїнський благодійний тур - Разом до зброї 2024! До Тернополя приїдуть гурти з потужною програмою. 22 березня о 18.00 в укритті Nа пошті, по вул. Коперника, 4. KB PROJECKT за участю: - Дивний простір - Spalah

Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час!

Станом на січень 2024 року учасниками спільноти заблоковано понад 26 тисяч джерел поширення неприйнятного контенту. Як видно із статистики – роботи ще багато і ми потребуємо допомоги нових небайдужих і активних учасників.

Які послуги служби зайнятості можна отримати онлайн жителям Тернопільщини, у т.ч. роботодавцям?

Українці та українки, у т.ч. й роботодавці, можуть скористатися комплексом послуг Державної служби зайнятості онлайн, витративши всього від 5 до 20 хвилин свого часу. Для вашої зручності зібрали їх усі разом в одну добірку:

Робота є! Березневий топ вакансій та зарплат на Тернопільщині

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,3 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою від середньої по області.

«Армія відновлення» на Тернопільщині

Безробітні жителі Тернопільщини активно долучаються до «Армії відновлення» - суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану.

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up