This version of the page http://te.20minut.ua/Nashe-mynule (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-29. The original page over time could change.
Наше минуле - новини про історичні пам'ятки - 20 хвилин Тернопіль

Наше минуле

photo_camera Як змінилась площа Героїв Євромайдану за 8 років: відтворили фото з одного ракурсу

Площа Героїв Євромайдану розташована у центральній частині міста. Журналісти «20 хвилин» відтворили фото 2015 року. Дивіться та порівнюйте, що змінилося!

photo_camera Як змінилася вулиця Гоголя за 8 років: відтворили фотографії з одного ракурсу

Вулиця Гоголя розташована у центральній частині міста. Там є корпуси технічного університету, дитяча лікарня та різні магазини. Журналісти «20 хвилин» відтворили фото 2015 року та порівняли, що змінилося.

photo_camera play_circle_filled Бабуся, яку дехто називав символом міста. Відео про тернопільську Шапокляк

Цю пані знали багато тернополян. Вона часто гуляла у центрі міста та привертала увагу своїми яскравими вбраннями. Давайте згадаємо цю відому тернополянку. Дивіться, хто вона така!

photo_camera Як змінилась вулиця Перля за 8 років: дивіться фото з одного ракурсу

Вулиця Йозефа Перля розташована у мікрорайоні Оболоня. Вона сполучає Торговицю та вулицю Острозького. Дивіться, як змінилася вулиця за 8 років!

photo_camera Який був громадський транспорт Тернополя 12 років тому: дивіться підбірку фото

На вулицях міста можна побачити низькопідлогові автобуси та тролейбуси. Однак так було не завжди. Дивіться, який громадський транспорт був у 2012 році!

photo_camera Як за 8 років змінилася вулиця Новий Світ у Тернополі: фото з одного ракурсу

Вулиця Новий Світ є однією з найдовших у Тернополі. Її протяжність приблизно 1,3 км. Журналісти «20 хвилин» відтворили фото 2015 року та порівняли зміни!

play_circle_filled Як Йосиф Сліпий вчився у Тернополі

Активним студентом Української державної гімназії в Тернополі був на початку ХХ ст. майбутній глава УГКЦ патріарх Йосиф Сліпий. Уже тоді він відзначився як патріот і здібний до науки юнак. 17 лютого 2024 року відзначають 132-річницю з дня народження Патріарха Йосифа!

photo_camera Як змінювалась вулиця Микулинецька: дивіться фото з одного ракурсу

Микулинецька вулиця є однією з найдовших у Тернополі. Її протяжність 4,2 кілометри. Журналісти «20 хвилин» відтворили фото різних років з одного ракурсу. Дивіться, що змінилося!

photo_camera Зносять один з найстаріших будинків на вулиці Крушельницької: який вигляд він мав раніше?

Будинок №15 розташований на перехресті вулиць Соломії Крушельницької та Юліана Опільського. Раніше його стіни були приховані за рекламними банерами. Тепер його мають демонтувати.

photo_camera Як змінилась вулиця Сагайдачного за 27 років: відворили фото з одного ракурсу

Вулиця Гетьмана Сагайдачного – одна з центральних вулиць Тернополя. Ми відтворили зимові фото 1996 року та порівняли зміни.

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up