This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-28. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Пресслужби

Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

Підготували для наших захисників та захисниць оновлені сезонні індивідуальні аптечки. Ліки допоможуть військовим вчасно попереджувати та лікувати гострі респіраторні вірусні інфекції. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

18 березня передали для наших Героїв-захисників нову партію з 30 квадрокоптерів FPV SAG 7/IX. Загалом лише березень мерія передала військовим більше 400 fpv-дронів. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Комплекс для виявлення повітряних цілей передаємо нашим тернопільським спецам з СБУ «Альфа» - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

8 березня передали спеціальний комплекс для виявлення повітряних цілей тернопільському підрозділу Центру спеціальних операцій СБУ «Альфа». Наші «специ» отримали від громади Тернополя важливе обладнання, яке захистить наших Героїв-захисників від повітряних цілей ворога. Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Тернопільска міська рада закупить ще 24 розвідувальних дрони (пресслужба Тернопільської міської ради)

Тернопільська міська рада оголосила тендер для закупівлі розвідувальної техніки військовим на суму понад 2,5 млн грн. Мова йде про 24 розвідувальні дрони Mavic. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Тернопіль передав 50 ударних дронів для спецпідрозділу «Лють» - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

6 лютого 2024 передали для спеціального підрозділу Національної поліції «Лють» 50 FPV-дронів. Ці «бойові пташки» допоможуть нашим «спецам» ефективніше знищувати московських окупантів. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Поранені тернопільські захисники продовжують отримувати по 10000 гривень на лікування та реабілітацію – Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

Десять поранених військових з Тернополя отримають по 10000 гривень на лікування та реабілітацію. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Від міської ради Тернополя на фронт поїхало ще 50 ударних FPV «бойових пташок» (пресслужба Тернопільської міської ради)

4 березня передали на передову чергову партію «бойових пташок». 50 FPV-дронів допоможуть нашим тернопільським захисникам виконувати бойові завдання. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

50 ударних дронів від Тернополя для наших спецпризначенців - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

29 лютого передали ще 50 дронів FPV в комплекті з акумуляторами для одного зі спецпідрозділів. Наші «специ» перебуваються безпосередньо на передовій в зоні бойових дій, де ефективно нищать окупанта. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Ще 100 FPV дронів поїхали на фронт з Тернополя — Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)

27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Ударні дрони отримали Герої, які ведуть бойові дії на передовій. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Сергій Надал: на передовій передали військовим з Тернополя ще 50 FPV ударних дронів (пресслужба міської ради)

На передовій передали військовим від Тернопільської громади ще 50 fpv-дронів. Дрони отримали військові-захисники, частина який базується у Тернополі. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, який на фронті зустрівся з нашими Героями-захисниками.   

Свіжий випуск

№ 13 від 27 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up