This version of the page http://rabota.ua/company4237688 (172.67.183.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-28. The original page over time could change.
Работа в AVIC. Вакансии в AVIC | robota.ua

AVIC Проверенная

от 50 до 100 сотрудников
с 2008 года на рынке

Преимущества работы в компании

Офис в центре
Скидки сотрудникам
Бонусы и премии
Корпоративные мероприятия
Компенсация спортзала

AVIC.ua — це великий інтернет-магазин техніки, електроніки та гаджетів з широким асортиментом товарів, зручним сервісом та вигідними цінами. Якісні товари за унікальними цінами це те, що робить нас лідером продажів і залучає наших покупців. Ми продаємо електроніку, побутову техніку, гаджети та аксесуари. З кожним роком популярність smart-технологій зростає і ми впевнені, що за ними — майбутнє! Місія Компанії — створювати по-справжньому цінне середовище для клієта. Це все реалізовується завдяки інноваційним рішенням, якісному сервісу, ціні та цікавому процесу, де покупець зможе придбати улюблену техніку швидко та без проблем! Наш магазин був створений у 2005 році з думкою про те, що покупки в інтернеті мають бути дійсно зручними та вигідними. З того часу ми не перестаємо дбати про те, щоб наші покупці могли тішити себе та своїх близьких технікою та гаджетами за приємними цінами. Щодня сотні покупців обирають саме нас!

Получайте новые вакансии "AVIC"!

Вся Украина

Все рубрики

4 вакансии компании

Все рубрики

Вся Украина

Маркетолог

AVIC Харьков
2 недели назад

Менеджер з продажу, продавець-консультант в магазин техніки та електроніки

AVIC Харьков
3 недели назад

Керівник відділу маркетингу

AVIC Харьков
4 недели назад

Керівник магазину техніки, керівник відділу продажу

AVIC Харьков
4 недели назад

Получайте новые вакансии "AVIC"!

Вся Украина

Все рубрики

Скачать сGoogle Play
Скачать сApp Store
Скачать сAppGallery
robota.ua входит в Grupa Pracuj

ООО «Робота Интернэшнл» © 2024Все права защищены и охраняются действующим законодательством Украины. Использование материалов с данного сайта возможно только с письменного разрешения компании ООО «Работа Интернэшнл». Администрация сайта не несет ответственности за содержание размещенных объявлений.