This version of the page http://www.tpg.ua/ru/country-ukraina (172.67.150.101) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-25. The original page over time could change.
Все про Украина. Мова, валюта, транспорт, кухня, ціни | TPG Україна
Язык
  • Украинский
  • Русский
+38 (044) 545 44 44
  • +38 (068) 545 44 44

Україна

Країна безмежних можливостей

под запрос
  • Регионы
  • Города
  • Курорты
  • Достопримечательности
  • Визы
  • Полезная информация
  • Отели
  • Экскурсии
  • Туры
Прямой перелёт:
есть

На жаль, авіарейсів Україною на даний момент немає.

Валюта:
1 UAH Ukrainian Hryvnia
1 UAH Украинская гривна
Язык

Офіційною мовою є українська. Широко поширена російська мова, а в туристичних місцях - англійська.

Виза:
Нужна виза

Порядок оформлення віз для в'їзду в Україну і транзитного проїзду через територію країни регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 року № 118 «Про затвердження Правил оформлення віз для в'їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію».

Детальніше

 

Сезонность:

Цілорічний напрям. Високий сезон ділиться на пляжний (з травня по жовтень) і різдвяний (середина грудня - січень). Весна і осінь ідеальні для екскурсійних турів країною.

Україна залучає природними красотами степів, містикою Карпатських гір, єдиною в Європі пустелею - Олешківські піски, поруч з якою розташувався найбільший у світі штучний ліс з ідеально рівно висадженими деревами та екзотичними рослинами, водоспадами і повноводними ріками, а нескінченна синява неба і золото полів знайшли відображення в національному прапорі. Україна володіє рідкісним колоритом, зберегла багатовікові традиції. Це країна лікувального м'якого мікроклімату, самобутнього народного мистецтва і глибокої слов'янської культури. Тут є можливості для відпочинку на будь-який смак: лікувальні торф'яні грязі, мінеральні води, екотуризм, гірськолижні курорти, відпочинок на узбережжі і, звичайно ж, знайомство з історичними пам'ятками.

Команда TPG із задоволенням організує для вас тури будь-якої складності на всій території України.

Больше информацииСвернуть

Особенности страны

  • Приветствуется
  • Не рекомендуется

Чек туриста

Літр бензину - від 0,7 євро
Середній чек у кафе - від 4 євро
Середній чек у ресторані - від 20 євро
Транспорт - від 0,3 євро
Філіжанка кави - від 0,4 євро
Кухоль пива - від 0,8 євро за 0,5 л
Горілка - від 3 євро
Пляшка вина - від 2,7 євро
Больше о ценах

Национальная кухня

Кожен регіон країни славиться своїми унікальними кулінарними традиціями. У кожній області, у кожному місті можна знайти заклади, котрі розкривають все різноманіття української кухні. Але перше, з чим асоціюється Україна - борщ. Варіантів приготування може бути багато: від м'ясного до пісного, з грибами, чорносливом, квасолею і навіть з рибою. До речі, фестивалі борщу проводяться в однойменному селищі Борщів на Тернопільщині, а також в Харкові та інших регіонах України.

Сало - ще один традиційний український продукт. Його використовують у різних видах: свіжим для засмажки, солоним або копченим в якості закуски.

Вареники з різними начинками, ароматна зупка, ситний банош, голубці, рапани і бички, пампушки і галушки, сири, домашні ковбаси і вина, наливки і настоянки - це лише мала частина того, що може запропонувати щедра українська кухня в різних регіонах країни.

Високо цінуються і українські напої - бадьорить варенуха, освіжаючий квас і, звичайно ж, знамените на весь світ живе пиво.

Кулінарні фестивалі, присвячені різним стравам, від борщу і вареників, до сирів і вин проводять в кожному регіоні України.

ПодробнееСвернуть

Регионы

Вінницька область Волинська область Дніпропетровська область Донецкая область Житомирська область Закарпатська область Запорізька область
Івано-Франківська область Київська область Кіровоградська область Луганськая область Львівська область Миколаївська область Одеська область
Полтавська область Рівненська область Сумська область Тернопільська область Харківська область Херсонська область Хмельницька область
Черкаська область Чернівецька область Чернігівська область

Города

Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківськ Київ Луцьк

Курорты

Буковель Верховина Ворохта Драгобрат Шаян Поляна Поляниця

Достопримечательности

Софійський собор
Музей народної архітектури та побуту «Пирогово»
Подільські Товтри
Гранітно-степове Побужжя
Свято-Троїцький собор
Костел Воздвиження та святого Йосипа
Монастир ордена Босих Кармелітів
Дерибасівська вулиця

Вас также могут заинтересовать

Тип отдыха
Перелет
Виза
Болгарія
от 11 171 ₴
Угорщина
Грузія
от 37 808 ₴
Литва
Польща
от 39 636 ₴
Словаччина
от 10 739 ₴
Чехія
от 22 988 ₴

Полезная информация

Туристичний збір (готелі море)
Зимові дитячі табори в Україні

Больше информации

Топ отели

9.8
Reikartz Мурал Львов
3 926 за тур
9.6
Reikartz Каменское
2 552 за тур
9.6
AmstelSki
3 369 за тур
9.6
Reikartz Хмельницький
5 045 за тур
9.6
HVOYA Bukovel
6 276 за тур
9.6
Belle Royalle
7 621 за тур

Тематические туры

Літній відпочинок у дитячому таборі Gerdan Camp на Прикарпатті (01.06 - 31.08.2024)
Україна
30 940 за 2 человек
Літній відпочинок у дитячому таборі Gerdan Camp на Прикарпатті (01.06 - 31.08.2024)
01.06.2024 - 21.08.2024 • 8 ночей
30 940 за 2 человек
Літній відпочинок у дитячому таборі Петрос (15.06 - 28.08.2024)
Україна
37 142 за 2 человек
Літній відпочинок у дитячому таборі Петрос (15.06 - 28.08.2024)
15.06.2024 - 15.08.2024 • 12 ночей
37 142 за 2 человек
Літній відпочинок у дитячому таборі Discovery Camp на Закарпатті
Україна
43 800 за 2 человек
Літній відпочинок у дитячому таборі Discovery Camp на Закарпатті
03.06.2024 - 19.08.2024 • 6 ночей
43 800 за 2 человек
Летний отдых в детском лагере Артек Лесной
Україна
56 000 за 2 человек
Летний отдых в детском лагере Артек Лесной
07.06.2024 - 16.08.2024 • 13 ночей
56 000 за 2 человек

Популярные экскурсии

Чернобыль из Киева
Достучаться до небес
Актовский каньон
Остров Джарылгач

Блоги и новости

Старт весняного сезону та сезону знижок у готелях Буковеля і Яремче!
У Карпатах починається весняний сезон та довгоочікуваний період, коли ціни на проживання в популярних готелях курортів стають ще доступнішими! Так, вже з 22 березня 2024 року зниження цін анонсували відразу три готелі в Буковелі та Яремче: Bukovel Hotel, Bukovel Apart та Edelweiss. Це чудова нагода, щоби покататися наостанок у цьому сезоні або насолодитися прогулянками лісом, піднятися в гори і обов'язково скуштувати полонинських сирів і наливок, просто чудово відпочити, адже в будь-яку пору року готелі пропонують гостям сучасні зручності, активне та спокійне дозвілля, безпеку та захоплюючі пригоди. Готелі Bukovel Hotel та Bukovel Apart знаходяться в самому центрі Буковеля, в оточенні 53 км лижних трас, розвиненої інфраструктури, безлічі колоритних ресторанів та локацій для активного відпочинку. Тут сподобається туристам, які хочуть отримати максимум від відпочинку в Карпатах. Edelweiss – затишний готельний комплекс, розташований у мальовничому містечку Яремче, між Карпатськими горами та річкою Прут, за 8 хвилин ходьби від мальовничого водоспаду. Ідеальне місце для весняного перезавантаження, гастрономічного вояжу місцевими кафе та ресторанами, прогулянок та екскурсій до найкрасивіших тутешніх місць: Скелі Довбуша, водоспади Пробій та Дівочі сльози, парк-музей «Карпати в мініатюрі» тощо. Скористайтеся нагодою провести незабутню відпустку в серці Карпат де кожен зможе відчути силу гір, велич природи і справжню свободу!
22.03.24
Важливі зміни в роботі страхової компанії
Звертаємо увагу, що з січня 2024 року діють нові правила роботи зі страховою компанією. Відтепер страховий поліс обов’язково має містити ідентифікаційний номер туриста. У зв’язку з цим просимо вказувати  ідентифікаційний номер кожного туриста при бронюванні заявки (дані вносити в поле «ІПН»). Нові умови страхування обумовлені вимогами чинного законодавства. Страхова компанія є суб’єктом первинного моніторингу і обов’язково має ідентифікувати клієнтів-фізичних осіб через ІПН, ПІБ, дату народження, паспортні дані. Відповідно до вимог статті 4 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» страхова компанія як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язана: – здійснювати всі заходи належної перевірки нових клієнтів та існуючих клієнтів; – документувати заходи, вжиті з метою виконання вимог законодавства у сфері запобігання та протидії шляхом створення (ведення) відповідних документів (у тому числі електронних), записів у такий спосіб, щоб довести суб’єкту державного фінансового моніторингу, що рішення, прийняті з метою дотримання вимог законодавства у сфері запобігання та протидії, зокрема, щодо оцінки ризиків, здійснення належної перевірки, моніторингу та повідомлення про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, ґрунтуються на змістовних фактах та результатах комплексного і належного аналізу; – відмовитися від проведення фінансової операції у разі якщо здійснення ідентифікації особи, від імені або в інтересах якої проводиться фінансова операція, та встановлення її кінцевого бенефіціарного власника або вигодоодержувача (вигодонабувача) за фінансовою операцією є неможливим тощо. Згідно зі статтею 11 наведеного вище Закону суб’єкти первинного фінансового моніторингу під час ідентифікації та верифікації клієнтів-резидентів (фізичних осіб) встановлюють: – прізвище, ім’я та (за наявності) по батькові; – дату народження; – номер (та за наявності – серію) паспорта громадянина України (або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України може бути використаний на території України для укладення правочинів), дату видачі та орган, що його видав; – відомості про місце проживання або місце перебування; – реєстраційний номер облікової картки платника податків; – номер (та за наявності – серію) паспорта громадянина України, в якому проставлено відмітку про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, чи номер паспорта із записом про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків в електронному безконтактному носії; – унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності).
21.03.24
Швидкісний аеротрансфер з Одеси до Кишинева почав курсувати на регулярній основі
З 1 березня в Україні запустили зручний швидкісний аеротрансфер, який відтепер курсуватиме з Одеси до аеропорту Кишинева й у зворотному напрямку. До цього, з 22 лютого, проєкт працював у тестовому режимі. Новий автобусний маршрут сполучатиме українське та молдавське міста, дозволить пасажирам набагато швидше діставатися з Одеси до найближчого повітряного коридору, а також суттєво розвантажуватиме пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні. Щоби скористатися аеротрансфером і забронювати квиток, спершу потрібно зареєструватися на сайті Одеської обласної державної адміністрації. В електронній системі необхідно надати інформацію про себе та рейс, а також прикріпити копію квитка на літак. В особистих даних також треба вказати відомості про військовий облік і необхідність забезпечення перевезення осіб з інвалідністю. Вся інформація надаватиметься прикордонникам і митникам обох країн ще до прибуття автобуса на кордон. Новий аеротрансфер курсуватиме щодня за наступним графіком: 08:00 – виїзд з Одеси (автостанція Старосінна) до аеропорту Кишинів, а повернення о 19:00 з аеропорту Кишинів до Одеси (автостанція Старосінна). Якщо попит на поїздки зростатиме, будуть запущені додаткові рейси. Квиток коштуватиме 800 гривень, як і на звичайний рейсовий автобус. Проте для військових, найближчих членів їхніх сімей, учасників бойових дій вартість поїздки буде вдвічі меншою. Прибуток, одержаний від перевезень, спрямовуватимуть на підтримку ЗСУ. За словами чиновників, поїздка новим автобусом займатиме всього 4 години. Скористатися аеротрансфером зможуть лише ті пасажири, які заздалегідь придбали квиток на літак. Його треба буде пред'явити під час реєстрації. Цей стратегічний проєкт має наметі полегшити міжнародні поїздки, спростити процедуру перетину кордону, допомогти пасажирам пройти всі процедури митного та прикордонного контролю у прискореному режимі. Окрім того, за допомогою аеротрансферу вдасться зменшити навантаження на обласні дороги легковими авто, а також покращити рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень.
01.03.24
З Одеси до Кишинева можна буде дістатися швидкісним «аеротрансфером»
Україна та Молдова готуються впровадити новий інноваційний проєкт, який надасть пасажирам унікальну можливість швидко та зручно дістатися з Одеси до міжнародного аеропорту Кишинева і в зворотному напрямку. Йдеться про запуск швидкісного та комфортного «аеротрансферу», який сполучатиме українське та молдавське міста. Про деталі нового проекту повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, підкресливши також його стратегічне значення для розвантаження пунктів пропуску на українсько-молдовському кордоні. «Аеротрансфер» допоможе пасажирам уникнути затримок та стресів, пов'язаних з перетином кордону, дозволивши їм у прискореному режимі пройти всі процедури митного та прикордонного контролю (приблизно за 30 хвилин). Автобусні рейси будуть формуватися за 2-3 дні до відправлення літака з Кишинева, а час подорожі орієнтовно становитиме чотири години. Реєстрація на такі автобуси проходитиме в електронній системі із прикріпленням копії квитка на літак. В особистих даних також потрібно буде вказувати відомості про військовий облік і необхідність забезпечення перевезення осіб з інвалідністю. Передбачається, що організоване перевезення пасажирів також зменшить навантаження на дороги області легковими авто та покращить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень.
29.01.24
Тепла зустріч з TPG: все про відпочинок у Домінікані
Учора, 21 грудня, відбулася надзвичайно продуктивна і захоплююча зустріч в офісі TPG, присвячена обговоренню туристичних можливостей Домініканської Республіки. Захід пройшов у теплій та дружелюбній атмосфері, наповненій святковим настроєм та натхненням. Учасники занурилися в красу Домінікани та обговорили можливості для відпочинку, розглянули екскурсійні програми й розваги. Альбіна Ткачук, керівник департаменту продажів, детально представила польотні програми, курорти та інфраструктуру країни. Особливим моментом було пряме включення з Домінікани, до нас приєдналася Анна Полякова, комерційний директор приймаючої компанії My Caribbean Luxury Travel. Вона поділилася цінною інформацією про найкращі готелі домініканських курортів. Ця зустріч стала чудовою нагодою обмінятися досвідом та надихнути один одного. Також під час заходу відбувся розіграш приємного бонуса – індивідуального трансферу. Щиро дякуємо всім за проявлений інтерес, активну участь та позитивний настрій! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі у 2024 році!
22.12.23
Бізнес-сніданок від TPG: огляд подорожей до Єгипту
Учора, 14 грудня, у вишуканому ресторані Satori відбувся бізнес-сніданок, організований провідним туроператором України TPG. Головною темою заходу став Єгипет – улюблений серед туристів напрямок. Учасники сніданку, туристичні агенти, поринули у світ можливостей відпочинку в Єгипті й поглибили знання про туристичну сферу країни найбільш актуальною інформацією. Зокрема, дізналися про польотні програми до Єгипту з європейських міст, кращі курорти і їхню готельну базу, екскурсії й розваги. Протягом сніданку відбувся розіграш приємних сюрпризів – сертифікатів на безкоштовне проживання у готелях Шарм-ель-Шейха, Хургади, Марса-Алама та інших призів. Завдяки таким зустрічам туристична сфера України продовжує розвиватися, пропонуючи мандрівникам все більш захоплюючі та різноманітні варіанти відпочинку по всьому світу. Величезна вдячність усім агентам за активну участь та зацікавленість. Це була чудова нагода обмінятися досвідом та надихнути один одного на нові подорожі. TPG висловлює щиру подяку усім, хто зробив цю подію особливою та незабутньою. Чекайте нових заходів та подорожуйте з TPG у світ захопливих вражень та пригод!
15.12.23

Таможенные правила

Згідно з митними правилами, до переліку того, що можна провозити в Україну без письмового декларування входять:

  • особисті речі;
  • переносне аудіообладнання;
  • непрофесійна відеокамера;
  • мобільний телефон;
  • фотоапарат;
  • продукти харчування на суму до 200 EUR;
  • подарунки на суму до 300 EUR;
  • 500 г кави, 100 г чаю;
  • до 500 мл туалетної води або до 100 мл парфумерії;
  • особисті прикраси, в тому числі дорогоцінні;
  • спортивне обладнання;
  • 1 коляска;
  • продукти в упаковці виробника (наприклад: шоколад, спагетті, чай, кава, оливкова олія, ін.) - дозволяється провозити 1 упаковку або загальною масою до 2 кг кожного найменування;
  • продукти без упаковки (наприклад: фрукти, овочі, м'ясо, сало, сири, ін.) - дозволяється провозити до 2 кг кожного найменування;
  • продукти без упаковки - неподільний продукт, готовий до безпосереднього вживання (наприклад: копчена курка, ковбаса, домашня консервація, ін.) - дозволяється провозити в кількості 1 штука кожного найменування;
  • овочі та фрукти (тільки при наявності підтверджуючого сертифіката).

 

Валюта. Сума до 10 000 євро (або еквівалент) не підлягає обов'язковій декларації.

Алкогольні напої. Допускається безмитне ввезення: до 1 літра міцних алкогольних напоїв, до 2 літрів вина, до 5 літрів пива на дорослу людину.

Тютюнові вироби. Допускається безмитне ввезення до 200 сигарет, 250 г тютюну.

Ліки. Можна провозити медичні препарати для особистого користування, не більше п'яти упаковок кожного найменування.

Забороняється перевозити ліки, що містять наркотичні та психотропні речовини, без письмового дозволу Міністерства охорони здоров'я України.

Тварини. Можна ввозити в Україну тварин тільки з обов'язковим письмовим декларуванням. Тварина має мати чіп, а власник - оригінал ветеринарного паспорта та міжнародного ветеринарного сертифіката країни походження тварини.

Забороняється ввозити хворих тварин або тих, які подорожують з країни, де зафіксовані особливо небезпечні хвороби.

 

В Україну заборонено ввозити:

  • наркотичні засоби;
  • наркосодержащие препарати;
  • вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини;
  • харчові продукти без сертифікату про відповідність;
  • друковані та відеоматеріали, що пропагують насильство, расизм і війну, порнографію;
  • отруйні речовини;
  • радіоактивні речовини;
  • неідентифікованих тварин;
  • культурні цінності, оголошені в розшук;
  • збудники хвороб рослин, культур живих грибів, бактерій, вірусів, комах, кліщів, нематод, які ушкоджують рослини;
  • грунт;
  • посівний матеріал сільськогосподарських культур, картоплі, садивного матеріалу, плодових, лісових і декоративних культур і зрізу квітів з країн розповсюдження карантинних організмів (шкідники, хвороби рослин і бур'яни) з метою використання для виробничих посівів і посадок без проведення контролю з боку фахівців карантинної служби України в місцях відвантаження (вирощування) продукції;
  • насіння і посадкові матеріали всіх рослин, картоплі в поштових відправленнях приватних осіб та ручній поклажі та багажі.

 

З України можна вивозити:

  • ювелірні вироби, дорогоцінні метали і камені (за наявності підтвердних покупку документів);
  • культурні цінності (на підставі свідоцтва на право вивезення культурних цінностей).
Больше информацииСвернуть

Оформление визы

Порядок оформлення віз для в'їзду в Україну і транзитного проїзду через територію країни регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 року № 118 «Про затвердження Правил оформлення віз для в'їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію».

 

Детальніше

ПодробнееСвернуть
Показать на карте
Телефон/факс:

+38 (044) 238-16-57

+38 (044) 238-18-88

[email protected]

Режим работы:

09:00–18:00 (пн.-чт.)

09:00–16:45 (пт.)

13:00-13:45 (обеденный перерыв)

Показать на карте
Телефон/факс:

+38 (044) 278 49 98

+38 (044) 226-23-39 (факс)

[email protected]

Режим работы:

14:00-17:00 (пн., ср.)

09:00-13:00 (вт., чт.)

09:00-13:00, 14:00-16:45 (пт.)

Видео по стране

Україна - відеоогляд туристичної інфраструктури.

Все видео
Cвяжитесь с нами
По любому возникшему вопросу Вы можете написать на e-mail
РЕГИСТРАЦИЯ ТУРИСТА
Ваше имя *
Поле не должно быть пустым
Электронная почта *
Поле не должно быть пустым
Введите корректный e-mail
Придумайте пароль *
Пароли должны совпадать
Повторите пароль *
Пароли должны совпадать
Телефон
Поле не должно быть пустым
Заполните поле полностью
ВОССТАНОВЛЕНИЕ ПАРОЛЯ
Эл. почта
Поле не должно быть пустым
Я вспомнил свой пароль