This version of the page http://www.marykay.ua/uk-ua/mto/why-mary-kay (18.172.242.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-19. The original page over time could change.
Чому Mary Kay®

«Мері Кей» — це компанія, у якої є серце

 Зосереджуючись на можливостях жінок, розкритті їхнього потенціалу, ми залишаємось актуальними та затребуваними крізь роки та зміни світового порядку. Те, що важливо для жінки зараз – чого вона хоче, про що турбується та чого очікує – можна отримати завдяки бренду Mary Kay та власній Незалежній Консультантці з краси.

Продукція найвищої якості, дотримання принципів сталого розвитку та інклюзивності – у будь-якій сфері діяльності ми надаємо жінці можливість розкрити свій потенціал.

«Мері Кей» — Компанія, у якої є принципи, репутація та важливості цінностей, яких вона дотримується ще з часів заснування компанії. 

Гортай нижче, щоб дізнатися більше про те, що робить компанію «Мері Кей» такою унікальною.

Готова розпочати свій бізнес з «Мері Кей»?


Власний Б'юті-експерт

Ми впевнені, що бездоганний сервіс, експертні поради та значимі зв’язки здатні посилити потенціал жінки. Кожен Незалежний Консультант з краси надає клієнтці експертну пораду, виходячи з її індивідуальних потреб.

Клієнтки обирають продукцію, відкривають для себе нові макіяжі у зручний для себе спосіб – особисто чи віртуально. Вони можуть насолоджуватись безконтактною доставкою, оперативними відповідями на свої питання телефоном чи у месенджері та отримати задоволення від підтримки жіночого бізнесу в країні.

Знайти свою Незалежну Консультантку з краси

Компанія з історією

Мері Кей Еш створила свій бізнес з мрією — надихати жінок. Сьогодні Mary Kay® — це топ-бренд у сфері краси з продажами більше 4 мільярдів доларів США в 35 країнах світу.

Протягом більше 50 років можливості компанії допомогли жінкам відкрити додатковий дохід, визнання і справжню внутрішню красу.

Дізнатися більше про Компанію ►

Якісна продукція

Філософія Mary Kay® проста: ми дотримуємося всіх стандартів якості, адже маємо потужну базу експертів у галузі досліджень, науки, якості та безпеки. Корпорація Mary Kay Inc. витрачає мільйони доларів і проводить понад 500,000 тестів, щоб переконатися у якості своєї продукції.

Ти отримуєш косметику в комплексі з індивідуальним підходом та персональними рекомендаціями. Це косметика, яку ти можеш спробувати перед тим, як купити та повернути у разі незадовільного для тебе результату.

Дізнатися більше про виробництво і розробки ►

Соціальна діяльність

Мері Кей Еш заснувала Компанію за принципом Золотого Правила і підкреслила важливість допомоги іншим. Золоте Правило є частиною спадщини Мері Кей Еш, і це велика честь продовжувати місію покращувати життя жінок у всьому світі. Завдяки програмам «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» і «ЗБЕРІГАЮЧИ РЕСУРСИ» ми з гордістю можемо стверджувати, що наші цінності відповідають нашим діям: підтримці організацій, які розширюють права і можливості жінок, а також зменшують навантаження на ресурси Землі.

Ми присвячуємо частину продажів нашої продукції високій меті – допомозі і підтримці жінок і дітей у всьому світі. Кожен день ми намагаємося робити цей світ кращим, щасливішим, красивішим. І це можливо тільки завдяки твоїй допомозі!

Дізнайся, як ти допомагаєш нам зробити світ кращим ►

Дохід та визнання

Найголовніше, що ти можеш отримати – це знижка Консультанта та дохід від продажу кожного засобу Mary Kay®, а також можливість працювати при повній або частковій зайнятості. Ти завжди будеш в курсі трендів макіяжу, розробок в області догляду за шкірою, нових ароматів, а також інших новинок.

Одна з багатьох нагород за роботу ­­– це розкішні поїздки в різноманітні країни світу, а також повага та визнання, яку найкращі Незалежні Консультанти з краси отримують на спеціальних заходах. ТОПові Лідери Компанії мають можливість їздити на статусному автомобілі – рожевому Audi A6.

І пам’ятай – тільки ти визначаєш потенціал свого доходу!

Класне майбутнє

Перед прийняттям рішення про бізнес з Мері Кей, спробуйте стати Господинею Класу - так ви дізнаєтеся як працює Незалежний Консультант з краси.

Дізнатися більше про Господиню Класу ►