This version of the page http://zt.20minut.ua/infographics (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-13. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Житомир

Інфографіка

«Зелений тариф» на малих ГЕС Житомирщини. Інфографіка

В Україні діють 59 підприємств, які виробляють електроенергію за «зеленим» тарифом на мікро-, міні- та малих гідроелектростанціях.

Як зміниться культурне життя житомирян у 2016 році?

Культура в місті зазнає змін. Новим начальником управління культури Житомирської міської ради став 30-річний актор Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Олег Рогов. Планами щодо культурного життя міста на прийдешній рік він поділився з газетою «20 хвилин».

Де на житомирських дорогах водіїв чекають ДАІшники. ІНФОГРАФІКА

Мало не кожен водій вважає найбільшою небезпекою на дорозі інспектора ДАІ. Існує думка, що будь-який ДАІшник знає «чотириста порівняно чесних способів відбирання грошей» у простих водіїв. І косять свої «чесно» зароблені співробітники Державтоінспекції на дорогах нашого міста у спеціально визначених «злачних» місцях.

Свіжий випуск

№ 8 від 28 лютого 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up